Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Som en førende innovator i global uddannelse, Fairleigh Dickinson University søger nye måder at tilbyde sine unikke uddannelsesmuligheder for studerende i hele verden. Universitetets nyeste campus åbnede i 2007 i Vancouver, Britisk Columbia. Beliggende i det vestlige Canada nær den amerikanske grænse, Vancouver er en af ​​verdens mest naturskønne, kosmopolitiske og multikulturelle byer.

Vancouver Campus giver de studerende en af ​​de få muligheder for at tjene en amerikansk college grad mens han studerede i Canada. Alle uddannelser udbydes på Vancouver Campus er blevet godkendt af British Columbia Ministeriet for Advanced Education. Fairleigh Dickinson University - Vancouver hilser studerende fra hele verden for at skabe et kulturelt mangfoldigt læringsmiljø. Vancouver tilbyder ressourcer til studerende, der har brug for ekstra støtte i at udvikle deres engelsk-sproglige færdigheder, før du starter grad undersøgelser.

Hvorfor Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University er et center for akademisk ekspertise dedikeret til udarbejdelsen af ​​verdensborgere gennem global uddannelse. Universitetet bestræber sig på at give de studerende de tværfaglige, interkulturelle og etiske forståelser er nødvendige for at deltage, bly og trives på det globale marked for ideer, handel og kultur.

Grundlagt i 1942, FDU er New Jersey største private universitet, der tjener næsten 12.000 kandidatstuderende og studerende, herunder mere end 1.000 internationale studerende fra hele verden. Universitetets to amerikanske universiteter er i det nordlige New Jersey, nær New York City. Ud over Vancouver Campus, University ejer og driver en campus i Wroxton, England.

Vancouver Campus drives gennem Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, som er en ikke-for-profit enhed i British Columbia, Canada.

Akkrediteringer og godkendelser Universitetet er akkrediteret af den mellemøstlige stater Kommissionen om videregående uddannelse og licenseret af staten New Jersey Kommissionen om videregående uddannelse. FDU s Silberman College of Business Administration afholder prestigefyldte akkreditering af AACSB International - Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Mange af universitetets individuelle akademiske uddannelser er akkrediteret af de relevante faglige og pædagogiske agenturer.

Udtrykket "universitet" anvendes under skriftlig tilladelse fra British Columbia ministerium for Advanced Education effektive 8 maj 2006, efter at have gennemgået en evalueringsproces kvalitet og vist sig at opfylde de kriterier, som ministeriet. Fairleigh Dickinson University er den første ikke-canadisk institution at opnå godkendelse i henhold til strenge standarder vedtaget af British Columbia i 2003.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Vancouver-området er en af ​​Canadas mest populære turistmål og som et resultat en placering rig med karrieremuligheder for personer, der søger beskæftigelse i gæstfrihed ... [+]

Specialisering i Hospitality og Turisme Management En STÆRK UDDANNELSE Et program for dig at tjene de legitimationsoplysninger skal du begynde eller forskud i din karriere i verdens hurtigst voksende industri.

Vancouver-området er en af ​​Canadas mest populære turistmål og som et resultat en placering rig med karrieremuligheder for personer, der søger beskæftigelse i gæstfrihed og turistindustrien. Bachelor of Arts i Individualiserede Studies (BAIS) program giver en ideel mulighed for både enkeltpersoner, der ønsker at forberede sig til en karriere i hotelbranchen og turistindustrien lokalt eller internationalt, og for dem, der arbejder i øjeblikket i branchen, der ønsker at opnå en bachelor-grad for avancement i deres erhverv. Hos FDU Vancouver, kan du tjene de uddannelsesmæssige legitimationsoplysninger er nødvendige for en spændende karriere i hotelbranchen gennem denne specialiseret program, der tilbydes af universitetets International School of Hospitality og Turisme Management.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
120 timer
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

International Business koncentration forbereder eleverne til at forstå og effektivt deltage i ledelsen af ​​business virksomheder, der opererer i et multinationalt miljø. ... [+]

International Business koncentration forbereder eleverne til at forstå og effektivt deltage i ledelsen af ​​business virksomheder, der opererer i et multinationalt miljø. Kurser undersøger dybdegående teorier og anvendte begreber er relevante for at drive forretning i et konkurrencepræget global arena. Internationale business kurser omfatter: International Business, International Management, International Marketing og International Trade.

Business program Højdepunkter Praktikpladser

I løbet af deres sidste studieår har eleverne mulighed for at tilmelde sig en praktik enten for kredit eller ikke for kredit. Dette har mange fordele, da det giver dem mulighed for at få værdifuld arbejdserfaring, udvikle og bygge videre på evner, få en fod i døren hos et firma mv.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
150 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Bachelor of Science (BS) program i Information Technology (IT) tilbyder en tværfaglig læseplan med fokus på informationsteknologi og datalogi. Hertil kommer, at programme ... [+]

Bachelor of Science (BS) program i Information Technology (IT) tilbyder en tværfaglig læseplan med fokus på informationsteknologi og datalogi. Hertil kommer, at programmet er enestående, fordi det fusionerer traditionelle akademiske emner med forkant og aktuelle it-praksis og teknologi.

Det overordnede mål med programmet er at forberede de studerende med bred, integreret it viden, herunder kommunikation, edb-netværk, computerbaserede systemer, database management, udvikling af software, hjemmeside udvikling, digitale medier og elektronisk publicering. Eleverne lærer at evaluere de nuværende og kommende teknologier; identificere brugernes behov; design brugervenlige grænseflader; anvende, konfigurere og administrere teknologier; og vurdere virkningen af ​​teknologier på enkeltpersoner, organisationer og samfund.... [-]

Canada Vancouver
September 2019
Engelsk
Fuldtid
122 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Fairleigh Dickinson University Vancouver
Address
842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada
V6B 2P6 Vancouver, British Columbia, Canada
Hjemmeside
Telefonnummer
+1 604-682-8112