Læs den officielle beskrivelse

LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver (LCV) åbnede sine døre i 1998 som en engelsk som anden sprogskole (ESL). I 2002 begyndte skolen at fokusere og udvide sig på designbaserede programmer som Fashion Design, Fashion Merchandising, Artistic Make-up, Interior Design, Smykker Design, Grafisk Design og 2D / 3D-animation samt on-line træningsprogrammer inden for indretningsdesign, mode markedsføring, videospil 3d modellering og administrativ assistent.

Den 1. februar 2017, LCI Education Network, hvoraf LaSalle College Vancouver (LCV) er medlem, erhvervede The Art Institute of Vancouver en prisvindende videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder en række spændende applikationer inden for anvendt kunst på forskellige områder som VFX for Film og tv, videospil programmering, digital film

LCV er beliggende i en 80.000 kvadratmeter bygning i smukke Vancouver, og leverer programmer med legitimationsoplysninger fra bachelorgrad, eksamensbeviser og certifikater og er konsekvent blevet udpeget som en af ​​de 10 bedste bachelorskoler til videospildesign af Princeton Review.

LaSalle College Vancouver stolt af små klassestørrelser, et venligt miljø, praktisk levering og fremragende industri-erfarne instruktører.

Målet med LCV er at give ekspertise inden for vidensopbygning og færdighedsudvikling og at hjælpe sine studerende med at nå deres karrieremål i et professionelt, stimulerende og venligt miljø.

LaSalle College Vancouver er udpeget af Private Training Institutions Branch (PTIB) fra Ministeriet for Videregående Uddannelse i British Columbia og er registreret hos Ministeriet for Videregående Uddannelse, Student Services Branch. Offentlig finansiering er tilgængelig for fuldtidsstuderende, der kvalificerer sig.

Blandt de mange fordele kan eleverne nyde muligheder for at studere i udlandet fra en uge til et semester på et udvalg af netværkets campusser, herunder Montreal, Bogota, Istanbul, Jakarta og Barcelona.

LCV er også medlem af LCI Education netværk bestående af 23 campusser på 5 kontinenter.

Vores fordele

LaSalle College: den internationale reference i post-gymnasieuddannelse Træning ud over at sammenligne

 • Programmer tilbydes på engelsk.
 • Praktiske uddannelsesprojekter, der afspejler faglige realiteter og fører til internationalt anerkendte eksamensbeviser.
 • Entusiastiske, hengivne lærere med en solid baggrund i arbejdsstyrken.
 • Kombinationsarbejde / studieprogrammer.
 • Muligheder for studerende til at deltage i regionale, nationale og internationale konkurrencer.
 • Praktikophold med de mest innovative virksomheder.
 • En generel uddannelse - i alle programmer - tilskynder til miljøbevidste praksis.
 • Integration af iværksætterkoncepter i alle programmer.
 • Et dedikeret team af fagfolk, der leverer personlige karriereplanlægningstjenester, og afslutter en resultatorienteret uddannelseserfaring.
 • Støttetjenester til internationale studerende.

De 10 grundlæggende principper i vores akademiske projekt

LaSalle College Vancouver tilbyder en opbyggende uddannelse i et rummeligt miljø, der giver sine studerende mulighed for at opnå deres ønskede eksamensbevis samt erhverve og udvikle følgende:

 • Mundtlige og skriftlige evner på engelsk.
 • Evnen til at mestre nye industrirelaterede informationsteknologier.
 • Kompetencer, der letter faglig mobilitet.
 • Ledelseskompetencer gældende i den nuværende sammenhæng med markeds globalisering og øjeblikkelig kommunikation.
 • Evnen til at arbejde med et tværfagligt team.
 • Lederskab og iværksætteri.
 • En holdning, der afspejler en ansvarlig borger, respekt for andre og rigor under alle omstændigheder.
 • En iboende værdi af efteruddannelse.
 • En bevidsthed om ansvarlige vaner, der fremmer et godt helbred for ens selv og for andre.
 • En naturlig impuls for at beskytte miljøet og fortaler for bæredygtig udvikling

LaSalle College Vancouver | Gør kreativitet din livsstil

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

LaSalle College Vancouver

En Bachelor of Science i Game Programmering forbereder eleverne til en spændende, givende og efterspurgt karriere i en industri, hvor teknologi og kreativitet skærer. Få ... [+]

The Science of Gaming

En Bachelor of Science i Game Programmering forbereder eleverne til en spændende, givende og efterspurgt karriere i en industri, hvor teknologi og kreativitet skærer. Få overbevisende historier, interessante figurer og unikke strategier til livet gennem et program, der kombinerer anvendt kunst, datalogi og software programmering. Undersøg og arbejde med ensartede kreativer til at designe og udvikle den næste generation af videospil med en holistisk tilgang, der inkorporerer state-of-the-art udstyr og enestående undervisning fra industriens insidere i spidsen for deres felt. Gør dig klar til at gøre spil til dit livs arbejde.

Programmål

Programmål er at give eleverne følgende:... [-]

Canada Vancouver
Juli 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

LaSalle College Vancouver

Bachelor of Applied Design i indretningsdesign uddannelsen giver en velafrundet læseplan styrket med talrige computer-baserede kurser, der er designet til at forberede ka ... [+]

Lav design dit livs arbejde

Bachelor of Interior Design Bacheloruddannelsen giver en velafrundet læseplan styrket med kurser, der er designet til at forberede kandidater til at opfylde erhvervets aktuelle krav med det samme udstyr, software og teknologi, der anvendes i branchen. BFA-programmet udforsker universelt design, menneskelige faktorer, miljømæssigt og bæredygtigt design og erhvervsmæssige aspekter af erhvervet. Kandidater fra Bachelor of Interior Design udvikle de tekniske og kreative færdigheder til at designe indvendige rum, der opfylder krævende krav, ikke kun æstetisk, men også relateret til sikkerhed, tilgængelighed og bæredygtighed.

mål

Vores specifikke mål er at give eleverne følgende:... [-]

Canada Vancouver
Juli 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver 's Bachelor of Design i grafisk design forbereder eleverne til en kreativt tilfredsstillende og givende karriere som en visuel historiefortæller ... [+]

Taler grafisk

LaSalle College Vancouver 's Bachelor of Design i grafisk design forbereder eleverne til en kreativt tilfredsstillende og givende karriere som en visuel historiefortæller. Studerende modtager praktisk træning i et state-of-the-art læringsmiljø med instruktion fra de bedste grafiske designere.

Programmål

Vores specifikke mål er at give eleverne følgende:

Kompetencer i et program understreger stærk teoretisk og praktisk viden, der er nødvendig for kandidater til at søge beskæftigelse på førtidsniveauEt praktisk, læringscentreret uddannelsesmiljø, der understøtter og forbedrer elevernes faglige og akademiske udvikling som designere;Målrettet forberedelse og uddannelse af jobmuligheder på jobniveau inden for designområdetAdgang til behørigt legitimeret fakultet med omfattende erhvervserfaring.Oversigt... [-]
Canada Vancouver
Juli 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Discover LCI Education network

Vancouver Fashion Week - Taboo LaSalle College Vancouver - March 2019

LaSalle College Vancouver - Open House

Location address
2665 Renfrew St. Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA
Social Media
Location address

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA