LaSalle College Vancouver

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

LaSalle College Vancouver

LaSalle College Vancouver (LCV) åbnede sine døre i 1998 som en engelsk som anden sprogskole (ESL). I 2002 begyndte skolen at fokusere og udvide sig på designbaserede programmer som Fashion Design, Fashion Merchandising, Artistic Make-up, Interior Design, Smykker Design, Grafisk Design og 2D / 3D-animation samt on-line træningsprogrammer inden for indretningsdesign, mode markedsføring, videospil 3d modellering og administrativ assistent.

Den 1. februar 2017, LCI Education Network, hvoraf LaSalle College Vancouver (LCV) er medlem, erhvervede The Art Institute of Vancouver en prisvindende videregående uddannelsesleverandør, der tilbyder en række spændende applikationer inden for anvendt kunst på forskellige områder som VFX for Film og tv, videospil programmering, digital film

LCV er beliggende i en 80.000 kvadratmeter bygning i smukke Vancouver, og leverer programmer med legitimationsoplysninger fra bachelorgrad, eksamensbeviser og certifikater og er konsekvent blevet udpeget som en af ​​de 10 bedste bachelorskoler til videospildesign af Princeton Review.

LaSalle College Vancouver stolt af små klassestørrelser, et venligt miljø, praktisk levering og fremragende industri-erfarne instruktører.

Målet med LCV er at give ekspertise inden for vidensopbygning og færdighedsudvikling og at hjælpe sine studerende med at nå deres karrieremål i et professionelt, stimulerende og venligt miljø.

LaSalle College Vancouver er udpeget af Private Training Institutions Branch (PTIB) fra Ministeriet for Videregående Uddannelse i British Columbia og er registreret hos Ministeriet for Videregående Uddannelse, Student Services Branch. Offentlig finansiering er tilgængelig for fuldtidsstuderende, der kvalificerer sig.

Blandt de mange fordele kan eleverne nyde muligheder for at studere i udlandet fra en uge til et semester på et udvalg af netværkets campusser, herunder Montreal, Bogota, Istanbul, Jakarta og Barcelona.

LCV er også medlem af LCI Education netværk bestående af 23 campusser på 5 kontinenter.

Vores fordele

LaSalle College: den internationale reference i post-gymnasieuddannelse Træning ud over at sammenligne

 • Programmer tilbydes på engelsk.
 • Praktiske uddannelsesprojekter, der afspejler faglige realiteter og fører til internationalt anerkendte eksamensbeviser.
 • Entusiastiske, hengivne lærere med en solid baggrund i arbejdsstyrken.
 • Kombinationsarbejde / studieprogrammer.
 • Muligheder for studerende til at deltage i regionale, nationale og internationale konkurrencer.
 • Praktikophold med de mest innovative virksomheder.
 • En generel uddannelse - i alle programmer - tilskynder til miljøbevidste praksis.
 • Integration af iværksætterkoncepter i alle programmer.
 • Et dedikeret team af fagfolk, der leverer personlige karriereplanlægningstjenester, og afslutter en resultatorienteret uddannelseserfaring.
 • Støttetjenester til internationale studerende.

De 10 grundlæggende principper i vores akademiske projekt

LaSalle College Vancouver tilbyder en opbyggende uddannelse i et rummeligt miljø, der giver sine studerende mulighed for at opnå deres ønskede eksamensbevis samt erhverve og udvikle følgende:

 • Mundtlige og skriftlige evner på engelsk.
 • Evnen til at mestre nye industrirelaterede informationsteknologier.
 • Kompetencer, der letter faglig mobilitet.
 • Ledelseskompetencer gældende i den nuværende sammenhæng med markeds globalisering og øjeblikkelig kommunikation.
 • Evnen til at arbejde med et tværfagligt team.
 • Lederskab og iværksætteri.
 • En holdning, der afspejler en ansvarlig borger, respekt for andre og rigor under alle omstændigheder.
 • En iboende værdi af efteruddannelse.
 • En bevidsthed om ansvarlige vaner, der fremmer et godt helbred for ens selv og for andre.
 • En naturlig impuls for at beskytte miljøet og fortaler for bæredygtig udvikling.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se Advanced Diplomas » Se Diplomas » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BSc

Bachelor of Science i spil programmering

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Vancouver

Den Bachelor of Science i spillet Programming uddannelsen har et stærkt anvendt fokus på programmering, matematik, fysik, spiludvikling, spildesign og teamwork og er designet til at forberede kandidater til at søge entry-level beskæftigelse som en Video Game Programmør. Programmet er forpligtet til fremme af brugskunst, datalogi, software programmering og dens rolle i den globale kultur. [+]

Den Bachelor of Science i spillet Programming uddannelsen har et stærkt anvendt fokus på programmering, matematik, fysik, spiludvikling, spildesign og teamwork og er designet til at forberede kandidater til at søge entry-level beskæftigelse som en Video Game Programmør. Programmet er forpligtet til fremme af brugskunst, datalogi, software programmering og dens rolle i den globale kultur.

Der er et marked for kreative hjerner, der har talent og vedholdenhed, det tager at puste liv i ideerne bag video game niveauer, karakterer og historier. De, der lykkes i denne konkurrencepræget område er i stand til at kombinere en programmør færdigheder og en kunstners vision om at tage på både kreative og tekniske udfordringer. Hvis du tror, ​​du er klar til at teste dig selv på dette marked, vores Visual & Game Programming uddannelsen er stedet at starte. Ved hjælp af industri-drevne programmeringsværktøjer, vil du forbedre de færdigheder, du allerede har, og udvikle dem, du bliver nødt til at sætte gang i fantasien ... og starte en karriere, hvor du gør, hvad du elsker. Fra start til slut, vil du være omgivet og inspireret af andre talentfulde, kreativt drevne studerende. Og du får svært ved, udfordres, og, frem for alt andet, støttet af erfarne fakultet *. Det vil være intens. Krævende. Altopslugende. Og helt det værd.... [-]


Bachelor

Bachelor af anvendt design i indretning

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Vancouver

Den Bachelor of Applied Design i Interior Design grad program tilbyder et godt afrundet pensum styrket med en række computer-baserede kurser, der er designet til at forberede kandidater til at opfylde de nuværende krav fra erhvervet. [+]

Dagens professionelle indretningsarkitekter forbedre funktionen og kvaliteten af ​​indeklima. Deres mission, væsentlige i dagens samfund, er at designe rum, der forbedrer livskvaliteten, beskytte forbrugernes sundhed, sikkerhed og velfærd for offentligheden, og støtte øget produktivitet. Den Bachelor of Applied Design i Interior Design grad program tilbyder et godt afrundet pensum styrket med en række computer-baserede kurser, der er designet til at forberede kandidater til at opfylde de nuværende krav fra erhvervet.

Andre vigtige emner udforsket omfatter områderne universelt design, menneskelige faktorer, miljømæssige og bæredygtigt design, forretningsmæssige aspekter af faget, og andre spørgsmål i forbindelse med det indvendige design feltet.... [-]


Bachelor of anvendt design i grafisk design

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Canada Vancouver

The Art Institute of Vancouvers Bachelor of Design i grafisk design uddannelsen fokuserer på den stadig mere afgørende forholdet mellem design og bæredygtige principper. Som miljøkrav eskalere og tage center fokus på pædagogisk og politisk diskurs, er der et stigende behov for designere, der kan give løsninger og samtidig skabe bæredygtige, øko-bevidste designs. [+]

The Art Institute of Vancouvers Bachelor of Design i grafisk design uddannelsen fokuserer på den stadig mere afgørende forholdet mellem design og bæredygtige principper. Som miljøkrav eskalere og tage center fokus på pædagogisk og politisk diskurs, er der et stigende behov for designere, der kan give løsninger og samtidig skabe bæredygtige, øko-bevidste designs.

Denne akademiske program sigter mod at producere designere, der kombinerer teknisk aptitude, kritisk tænkning og etisk bevidsthed. Program kandidater vil have viden om design og bæredygtige nøgletal, samt en forståelse af kerneværdier, nye tendenser og disciplin udfordringer. De vil demonstrere faglige ekspertise i anvendelsen af ​​miljøbevidste principper til ethvert design projekt eller miljø.... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
2665 Renfrew St. Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA
Sociale medier
Besøgsadresse

2665 Renfrew St. 
Vancouver, BC
Vancouver, British Columbia, V5M 0A7 CA