St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

StFXs Gerald Schwartz School of Business producerer nogle af verdens mest indflydelsesrige erhvervslivsledere. Vi er stolte over at have et fremragende ry for undervisning og ledelse inden for forretningsområder som forskning, marketing, regnskab og iværksætteri - for blot at nævne nogle få.

Jægere Race / Unsplash

Uanset hvad drømme og planer har du for fremtiden, kan Gerald Schwartz Business School udstyre dig med de viden og færdigheder, du har brug for at komme dertil.

Forbereder dig til den virkelige verden

Gerald Schwartz Business School er stolt af at tilbyde en Bachelor of Business Administration (BBA) grad, med syv store, avancerede major and honours streams:

  • Regnskab
  • Enterprise Systems
  • iværksætteri
  • Finansiere
  • International forretning
  • Ledelse og ledelse
  • Marketing

Ligegyldigt hvilken strøm du vælger, vil du lære de færdigheder, perspektiver og holdninger du har brug for til at blive en effektiv leder i dag - og morgendagens - globale forretningsmiljø.

Praktisk læring. State-of-the-art faciliteter

På StFX vil du gøre mere end bare at gå i klassen - du vil blive nedsænket i praktiske læringsmuligheder. Lære fra top-niveau fakultet , du forbinder dit arbejde med virkelige udfordringer gennem interaktive case studies, business simuleringer, gæstens højttalere og workshops. Du kan også vælge mellem en række praktiske praktikophold og vores co-op-mulighed , hvor du kombinerer klasseværelsesaktiviteter med betalt erhvervserfaring.MBM / Unsplash

Og du vil gøre alt i den 23 millioner dollar Gerald Schwartz Business School , en utrolig akademisk facilitet med moderne klasseværelser, break-out rum til samarbejde og funktioner som Jonathan Deitcher Financial Trading Room . Åbnet i 2015 simulerer handelskammeret et finansielt handelsmiljø i realtid, komplet med adgang til markedsdata, virksomhedsfinansieringsrapporter og handelsteknologi, der anvendes af virkelige finansielle organisationer. Praktisk, erfaringsmæssig læring på sit bedste!

Placeringer

Antigonish

Gerald Schwartz School of Business

Address
3090 Martha Drive
B2G 2W5 Antigonish, Nova Scotia, Canada
Telefonnummer
+1 (902) 867-2167

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig