Læs den officielle beskrivelse

Om Trent University

Et af Canadas topuniversiteter, Trent University blev grundlagt på ideen om interaktiv læring, som er personlig, målrettet og transformativ.

Konsekvent anerkendt nationalt for lederskab inden for undervisning, forskning og studenttilfredshed, tiltrækker Trent fremragende studerende fra hele landet og rundt om i verden .

Her forbinder bachelor- og kandidatstuderende med og samarbejder med fakultet, personale og deres jævnaldrende gennem forskellige samfund, der spænder over boligskoler , klasseværelser, discipliner, praktisk forskning, co-curricular og community-baserede aktiviteter.

På tværs af alle discipliner bringer Trent kritisk, integrativ tænkning til liv hver dag. Trents unikke tilgang til personlig udvikling gennem støttende, samarbejdsvillige samfundsmæssige engagement er mere efterspurgt end nogensinde. Studerende fører vejen ved at samskabe med erfaringer med rod i dialog, forskellige perspektiver og samarbejde.

I et læringsmiljø, der bygger en livslang lidenskab for integration, ledelse og social forandring, er Trents elever, alumner, fakulteter og medarbejdere engageret globale borgere, der er katalysatorer i udvikling af bæredygtige løsninger på komplekse spørgsmål.

Trents Peterborough-campus kan prale af prisbelønnet arkitektur i en betagende naturskønne omgivelser ved bredden af ​​Otonabee-floden, kun 90 minutter fra centrum af Toronto, mens Durham GTA campus byder på et nært fællesskab med en bybevis, bekvemt placeret i Oshawa, 40 minutter fra downtown Toronto.

Vi anerkender respektfuldt, at vi er på det traditionelle område af Mississauga Anishinaabeg . Vi tilbyder vores taknemmelighed til de første folkeslag for deres omsorg for og lære om vores jord og vores relationer. Må vi ære disse læresætninger.

Trent har været Ontario's # 1 bachelor universitet 7 år i træk

 • # 1 bachelor universitet i Ontario; # 3 i Canada 1
 • # 1 i Canada for stipendier og stipendier 1
 • # 1 i Ontario for ekstracurricular aktiviteter 1
 • # 1 i Student Awards i Ontario 1
 • # 2 i Ontario for Studenttilfredshed 1
 • Blandt top 3,4% universiteter i verden 2

Trent kandidater får job

 • 95% af Trent grader ansat efter to år 1
 • 87% af Trent grads ansat seks måneder efter eksamen
 • Trent kandidater fra sygepleje, fysiske videnskaber og fine
 • Landbrugs- og BioScience-studerende fra Trent ser en 96% gradueret beskæftigelsesfrekvens to år efter eksamen;
 • Kandidater fra uddannelsesprogrammet ved Trent ser en imponerende 97% gradueret beskæftigelsesfrekvens to år efter eksamen;
 • Humaniora kandidater ved Trent registreret en beskæftigelsesgrad på 93% kun seks måneder efter eksamen, højere end provinsens gennemsnit.

Trent studerende er glade for at de kom

 • 95% af eleverne er glade for at de valgte Trent
 • 94% af eleverne er tilfredse med den overordnede kvalitet af deres Trent-uddannelse 3

Trent er førende inden for forskning og innovation

 • # 4 grundforskningsuniversitet i Canada 4
 • # 1 i publikationsintensitet i Canada 4
 • # 3 i publikationspåvirkningen i Canada 4

Det er en spændende tid at være Trent-studerende

1 Maclean's University Rankings, 2018 - primært grundkursus

2 Center for World University Rankings, 2017

3 Canadian University Survey Consortium, 2012

4 Re $ earch Infosource Rankings, 2017

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Trent University

Innovatorer, ledere, iværksættere, forretningsfolk og game changers - det er præcis det, Trent forbereder vores elever på at være. Gennem en integreret tilgang, der spænd ... [+]

Oversigt

Innovatorer, ledere, iværksættere, forretningsfolk og game changers - det er præcis det, Trent forbereder vores elever på at være. Gennem en integreret tilgang, der spænder over virksomhed, selvstændig beskæftigelse, online, små virksomheder og andre modeller, vil du lære fundamentale lederskab, ledelse og få en dyb forståelse af virksomhedens organisation og rolle i en verden i forandring. Dine studier vil omfatte et bredt fundament af erhvervskunskab gennem levering af kerne kurser på tværs af forretningsområder, der begynder i det første år. Vælg at fokusere i en af ​​flere specialiseringer eller forbinde din interesse for forretninger med andre studieområder gennem Trents engagement i tværfaglig læring.... [-]

Canada Oshawa Peterborough
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Trent University

Undersøgelsen af ​​databehandling og informationssystemer er centralt for vores forståelse for, hvordan verden behandler, styrer og kommunikerer information ved hjælp af ... [+]

Computing Systems med speciale i Computer Science

Få avanceret brug af de nyeste videnskabelige og digitale teknologier med hjælp fra professorer, der er eksperter inden for deres område.

I kun få årtier har computerteknologi påvirket næsten alle aspekter af vores liv. På grund af dette er evnen til at skabe, manipulere og tale sprog i computersystemer blevet nogle af de mest værdsatte færdigheder, der gælder for næsten alle brancher. Når du studerer Computing Systems hos Trent, får du en chance for at udvikle dine evner til at designe, implementere og integrere software applikationer alt fra supercomputere til spilbrædder. Denne grad vil udstyre dig med de nødvendige færdigheder, der kræves for en vellykket karriere i den stadigt skiftende teknologisektor.... [-]

Canada Oshawa Peterborough
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Trent University

Som BESS-studerende ved en af ​​Canadas øverste post-sekundære miljøinstitutioner udvikler man en stærk forståelse af løsninger på naturressourcer og miljøproblemer og læ ... [+]

Oversigt

Som BESS-studerende ved en af ​​Canadas øverste post-sekundære miljøinstitutioner udvikler man en stærk forståelse af løsninger på naturressourcer og miljøproblemer og lærer at kombinere videnskabelig og social viden effektivt i denne tværfaglige fælles kunstvidenskabelige grad. Du vil få en forståelse af de videnskabelige aspekter af nutidige miljøspørgsmål, der er knyttet til politiske og planmæssige beslutninger, der fører til en miljømæssigt bæredygtig fremtid. Dine studier tager udgangspunkt i miljømæssige udfordringer, videnskab, politik og politik fra flere perspektiver.

Grad TypeBESS

Trent fordel

Lær hvordan du integrerer videnskab og politik for at forstå og løse miljøproblemer... [-]

Canada Oshawa Peterborough
September 2019
Engelsk
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Discover Trent University

360 Video Experience

Anuj - Computing Systems, Computer Science Student

Jahanara - Business Administration Student

Juan - Biology Student

Andressa - Environmental and Life Sciences Student

Trent University - Durham
Hjemmeside
Telefonnummer
905-435-5100
Trent University - Peterborough