University of Toronto

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1827Den University of Toronto har en af ​​de stærkeste forskning og undervisning fakulteter i Nordamerika, præsentere top studerende på alle niveauer med en intellektuel miljø uden sidestykke i dybden og bredden på alle andre canadiske campus.

Mission

Den University of Toronto er forpligtet til at være en internationalt betydelig forskning universitet, med bachelor, kandidat og professionelle programmer af fremragende kvalitet.

Formål med universitetet

Den University of Toronto er dedikeret til at fremme en akademisk fællesskab, hvor læring og stipendium hvert medlem kan blomstre, med årvågne beskyttelse af individuelle menneskerettigheder, og en resolut vilje til principperne om lige muligheder, lighed og retfærdighed.

Inden den unikke universitet sammenhæng den mest afgørende af alle menneskerettigheder er retten til ytringsfrihed, akademisk frihed, og forskningsfrihed. Og vi bekræfter, at disse rettigheder er meningsløse, medmindre de medfører ret til at rejse dybt foruroligende spørgsmål og provokerende udfordringer for de skattede overbevisninger samfundet generelt og selve universitetet.

Det er denne menneskeret til radikal, kritisk undervisning og forskning, som universitetet har pligt frem for alt at være bekymret; for der er ingen andre, ingen anden institution og ingen anden kontor, i vores moderne liberale demokrati, som er vogter af denne mest værdifulde og sårbare højre for den frigjorte menneskelige ånd.

Målsætninger for University of Toronto

Den University of Toronto er besluttet på at bygge videre på sine tidligere resultater og så øge sin forskning og undervisning. Universitetet forventer, at det vil forblive et stort universitet. Det vil fortsat udnytte fordelene ved størrelse ved at tilskynde til stipendium i en lang række discipliner inden for humaniora, samfundsvidenskab, naturvidenskab og de liberale erhverv. Den vil fortsat værdsætte sin arv af gymnasier og føderale universiteter, der giver mange studerende en institutionel hjem i den store universitet. Det vil stræbe efter at gøre sine campusser attraktive indstillinger for videnskabelig aktivitet.

forskning

Universitetet vil fortsat fremme forskning af høj kvalitet. Universitetet er forpligtet til:

Forudsat et gunstigt miljø for forskning; Understreger forskning, offentliggørelse og beslægtede faglige bidrag i definere karriere forventninger professorniveau personale; Sikring af, at fakulteter og skoler involveret i prægraduat undervisning engagere også i graduate undervisning og forskning; Fastholdelse af en kapacitet til at reagere selektivt på nye forskningsområder, som de opstår; Krav om national og international peer-evaluering af kvaliteten af ​​sine programmer; Samarbejde med andre universiteter, industri, erhvervsliv, liberale erhverv, offentlige institutioner og regeringer, hvor det er relevant at forskningsmål; Oplysning, bibliotek og forskning i de højeste internationale standarder.

undervisning

Universitetet vil arbejde for, at dets kandidater er uddannet i bredeste forstand, med evnen til at tænke klart, bedømme objektivt, og bidrage konstruktivt til samfundet.

Universitetet ønsker at øge sin evne til at tiltrække studerende fra andre steder i Canada og i udlandet, i den tro, at mens disse studerende får en uddannelse deres tilstedeværelse vil berige oplevelsen af ​​studerende fra det lokale samfund. I alle sine undervisningsprogrammer, universitetet er forpligtet til at:

At opnå de højeste akademiske standarder; Tiltrækning studerende, hvis evner og ambitioner matcher de programmer til rådighed; Som reaktion på de behov, en varieret studerende befolkning; Forudsat de bedst mulige faciliteter, biblioteker og undervisningsmateriale; Insistere på vigtigheden af ​​at lære i karrieren forventninger professoratet personale, der anerkender høj kvalitet i undervisning og give muligheder for at forbedre undervisningen; Sikring af, at professorniveau personale normalt underviser både kandidat og bachelor studerende; Fortsat at tiltrække studerende fra andre provinser i Canada og fra udlandet; 8 Berigelse oplevelsen af ​​studerende ved at samarbejde med og bistå dem i at realisere deres uddannelsesmæssige mål, især da disse involverer deres livslang uddannelse og karriereudvikling, deres fysiske og følelsesmæssige vækst og velfærd, deres behov, herunder særlige eller midlertidige dem og deres kulturelle og rekreative aktiviteter.

Campusser

På University of Toronto, studerende, fakulteter og personale studere, arbejde og leve på tre campusser. Med nogle af de mest prestigefyldte arkitektur og smukke grønne områder i Toronto og Greater Toronto Area, og mere end 1.000 fritidsaktiviteter til rådighed for studerende, U af T byder på en ekstraordinær miljø at lære og arbejde.

The University of Toronto er beliggende i et af verdens mest levende bymiljøer. Vurderet mest mangfoldige by i Nordamerika, Toronto og det omkringliggende Greater Toronto Area er dynamiske, indbydende områder med noget for alle. Fra sportshold til kulturelle happenings, festivaler til street messer, Toronto har det hele.

Der er tre campusser at vælge imellem på u af T - Downtown Toronto (St. George), Mississauga (i vest) og Scarborough (i øst).

Mississauga (UTM)

Etableret i 1967, University of Toronto Mississauga (UTM) er U af T næststørste division med en studerende befolkning, der beløber sig til over 12.000.

Med 15 akademiske afdelinger, et institut for Kommunikation, Kultur og informationsteknologi, 148 programmer og 89 fagområder, UTM tilbyder bachelor-og tværfaglige studier programmer.

Campus kan også prale af en levende forskningsmiljø, og mange af dets fakultet og forskere er internationalt anerkendt for deres innovative arbejde. UTM prisbelønnede faciliteter er beliggende på 225 hektar af beskyttede Greenbelt langs Credit floden, 33 kilometer vest for U af Ts Downtown Toronto (St. George) Campus.

Downtown Toronto (St. George)

The Downtown Toronto (St. George) campus blander historiske arkitektur og indbydende grønne områder som baggrund for en virkelig bemærkelsesværdig samfund.

Set i centrum af Toronto, en af ​​verdens mest dynamiske og forskelligartede byer, er det et sted, hvor studerende, medarbejdere og fakultet engagere sig med et pulserende akademiske liv og utallige co fritidsaktiviteter.

Lige uden for campus er de mange arrangementer, kvarterer og industrier, Toronto har at tilbyde. Fra Scotiabank Nuit Blanche, en årlig kunstfestival, der løber fra solnedgang indtil daggry, til sportsspil på en af ​​Varsity centrets højtydende faciliteter, er dette sted uløseligt forbundet med byens berømte kulturelle tilbud til at skabe en rig og unik oplevelse for alle.

Scarborough (UTSC)

Experiential uddannelse er kendetegnende for University of Toronto Scarborough Campus (UTSC). Eleverne får et forspring på deres fremtid gennem U of T eneste co-op-program samt praktikophold, hands-on forskning, engagement i lokalsamfundet og et pulserende campus liv.

Beliggende ved siden af ​​populære naturlige vartegn i Toronto grønneste område er UTSC campus oplever dynamisk vækst. Den nye Aquatics Centre og Field House repræsenterer Canadas største investering i amatør sport infrastruktur, og vil åbne for Pan Am / Para Pan American Games i 2015.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BBAs » Se BAs » Se BScs » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor Of Applied Science I Computer Engineering

på universitet Fuldtid September 2017 Canada Toronto

Datalogi udbydes af fakultetet for Kunst og Videnskab ved University of Toronto. Det er primært beskæftiger sig med progamming side af computere samt beregningsmæssige teori, numerisk analyse og kunstig intelligens. Computer Engineering udbydes af Det Naturvidenskabelige Applied Science & Engineering ved U af T, hvilket betyder, at du vil være ingeniør, når du opgraderer. Computer ingeniørstuderende lærer hardware og ... [+]

Bachelor of Applied Science i Computer Engineering Datalogi udbydes af fakultetet for Kunst og Videnskab ved University of Toronto. Det er primært beskæftiger sig med progamming side af computere samt beregningsmæssige teori, numerisk analyse og kunstig intelligens. Computer Engineering udbydes af Det Naturvidenskabelige Applied Science & Engineering ved U af T, hvilket betyder, at du vil være ingeniør, når du opgraderer. Computer ingeniørstuderende lærer den hardware og software af computere. De studerer computer arkitektur og hvordan computere kan bruges i industrien, medicin og andre systemer, som kommunikations- eller transit systemer. De kan vælge mellem mange fagområder, herunder elektronik, fotonik, energisystemer, elektromagnetisme, kommunikationsnet, nano teknik, biomedicinsk teknik, for blot at nævne nogle få. Computeren ingeniøruddannelsen på u af T giver eleverne mulighed for at fokusere deres studier inden for computere, de fleste interesserer dem. Det Naturvidenskabelige Applied Science & Engineering er en lille fakultet i University of Toronto. Som sådan studerende kommer til at kende hinanden godt. De deltager i samme klasser, arbejder sammen i laboratorier og skabe design projekter med deres kolleger ingeniørstuderende. Hvad gør Computer Engineers gøre? En af de nyere ingeniørdiscipliner, computer ingeniører arbejder i alle sektorer af samfundet og industrien. De designer kontrolsystemerne for automatiseret produktionsanlæg, skabe software til digital telefonsystemer koblingssystemer, planlægge og overvåge installationen af ​​et lokalt netværk (LAN), og udvikle nye operativsystemer for kunder med særlige behov. Der er tre muligheder inden computer engineering at vælge imellem: kommunikation netværk, software engineering eller hardware engineering. Nogle studerende foretrækker at omfatte alle disse områder i deres... [-]

Bachelor Of Applied Science I Kemiteknik

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Kemiske ingeniører kombinerer kemi, biologi, matematik og teknik til at løse presserende problemer og skabe innovative processer og produkter. Som Kemiteknik studerende, vil du lære at behandle spørgsmål med en stor indvirkning på samfundet: behovet for at mindske vores miljømæssige fodaftryk, skabe bæredygtige processer og forbedre menneskers sundhed. Vores professorer er på forkant med forskning for at udvikle vedvarende energi og materialer, brug bioteknologi til ... [+]

Bachelor of Applied Science i Kemiteknik Kemiske ingeniører kombinerer kemi, biologi, matematik og teknik til at løse presserende problemer og skabe innovative processer og produkter. Som Kemiteknik studerende, vil du lære at behandle spørgsmål med en stor indvirkning på samfundet: behovet for at mindske vores miljømæssige fodaftryk, skabe bæredygtige processer og forbedre menneskers sundhed. Vores professorer er på forkant med forskning for at udvikle vedvarende energi og materialer, brug bioteknologi til at fjerne forurening, fremstille produkter på en bæredygtig måde, skabe kunstige organer, og befæste fødevarer til at løse underernæring. U of T rangerer som det bedste universitet i Canada for kemiteknik og byder på en af ​​de øverste programmer i hele verden. I de første to år, vil du få et solidt fundament i kemi, fysik, matematik og tekniske principper. I din øvre år, kan du udforske et af fakultetets seks mindreårige og vælge kurser på områder som biologisk proces engineering, biomedicinsk teknik, bæredygtig energi, vand og spildevandsrensning, og miljøteknik. Du er også berettiget til at gøre et forskningsprojekt som en del af programmet. Dit program vil lære dig at designe, bygge og forbedre produkter, systemer og processer. Du vil sætte teori til praksis i vores innovative kurser og laboratorier, herunder den unikke Unit Operations Lab, fyldt med store industrielle udstyr, herunder en to-etagers destillation kolonne. I dit fjerde år, vil du være en del af en studerende team, der vil designe et industrielt forarbejdningsanlæg fra koncept til implementering på bare 10 uger. Du kan også drage fordel af... [-]

Bachelor Of Applied Science I Maskinindustrien

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Mekaniske ingeniører konstruktion, fremstilling, og drive systemer, udvide vores fysiske evner. En maskiningeniør arbejde ses hver dag i alt der bevæger sig. Dette omfatter at designe et fly, planlægger en bygnings ventilationssystem og forbedre en bils brændstoføkonomi. Maskinindustrien sparer også liv gennem naturnær teknologier. Verdens første kunstige hjerte blev delvist designet, fremstillet og ... [+]

Bachelor of Applied Science i Mechanical Engineering Mekaniske ingeniører konstruktion, fremstilling, og drive systemer, udvide vores fysiske evner. En maskiningeniør arbejde ses hver dag i alt der bevæger sig. Dette omfatter at designe et fly, planlægger en bygnings ventilationssystem og forbedre en bils brændstoføkonomi. Maskinindustrien sparer også liv gennem naturnær teknologier. Verdens første kunstige hjerte blev delvist designet, fremstillet og implanteret bruge mekaniske tekniske principper. Som maskiningeniør, du er en innovator. Du er interesseret i de fysiske principper, der er involveret i et produkts design, dets fremstilling og montage, er det sikker drift og endelig bortskaffelse. Du skal også overveje udseende og brugervenlighed, omkostningerne ved konstruktion, fremstilling, anvendelse og virkninger på miljøet af dit produkt. Robotics, automatisering til fremstilling, miljømæssigt forsvarlig elproduktion eller nogen form for transport er blot nogle af de områder, hvor dit produkt kan bruges. Faktisk ville det være svært at finde et område eller en genstand i hverdagen, som ikke på en eller anden måde er berørt af en maskiningeniør. Skulle du blive en Mechanical Engineer? Her er nogle fælles træk for vores mekaniske ingeniørstuderende: Nyd fysik og matematik. Problem-løse kreativt. Kan lide at forstå, hvordan og hvorfor tingene fungerer. Har en interesse i bioteknik, rumfart eller robotteknologi. Er nysgerrig om brugen af ​​alternative brændstoffer og energi. Ønsker du at bruge deres ideer til at hjælpe med at løse globale problemer. Vores program University of Toronto og maskinindustrien er en uovertruffen kombination. Vores verdensklasse faciliteter og fakultetet gør University of Toronto 's maskinindustrien program en af... [-]

Civiløkonom

på universitet Fuldtid September 2017 Canada Toronto

Erhvervs- programmer kombinerer økonomi og de forskellige sub-discipliner forretning og forvaltning gør det muligt for studerende at udvikle analytiske færdigheder og få kendskab til institutionerne. Denne baggrund er nyttig til at løse problemer og træffe beslutninger i erhvervslivet og statslige miljøer ... [+]

Bachelor of Commerce Erhvervs- programmer kombinerer økonomi og de forskellige sub-discipliner forretning og forvaltning gør det muligt for studerende at udvikle analytiske færdigheder og få kendskab til institutionerne. Denne baggrund er nyttig til at løse problemer og træffe beslutninger i erhvervslivet og offentlige miljøer. Commerce kandidater ofte blive professionelle revisorer, økonomer, aktuarer, finansanalytikere, markedsføring analytikere, ledere af virksomheder og offentlige instanser eller indehavere af små virksomheder. Nogle handel studerende vælger at gøre ph.d.-studier; lovskoler og MBA-programmer er blevet begunstiget af nyuddannede. Den Specialist Program i Regnskab giver eleverne mulighed for at afslutte de forudsætning undersøgelser for professionelle regnskabsmæssige kvalifikationer inden for HD. Der er også Specialiserede programmer i Finans og Marketing. Commerce studerende har mulighed for at deltage i et internationalt udvekslingsprogram under tredje år. Dette er en glimrende mulighed for studerende at forbedre deres universitet erfaring gennem bor og studerer i en ny og anderledes omgivelser. Udvekslingsprogrammer giver handel studerende værdifuld international erfaring nødvendig i dagens globale markedsplads. Commerce er et dereguleret gebyrer program og dermed studieafgifter for studerende i dette program er højere end for andre regulerede gebyr programmer. Gebyrer bliver opkrævet på et program og ikke en per kursus basis. Professional Skills Development Program (PSDP) Den faglige kompetence Udviklingsprogram (PSDP) er blevet skabt eksklusivt til Erhvervs- og BBA / Management studerende som en måde at fremme udvikling af færdigheder begyndelsen i det andet år frem til sidste år. De oplysninger og færdigheder opnået gennem deltagelse i dette program vil hjælpe eleverne til at: Styrke de tekniske og... [-]

Det Rotman Handel Program

på universitet Fuldtid September 2017 Canada Toronto

Tilbydes i fællesskab af Rotman School of Management og University of Toronto Faculty of Arts og Science, giver vores program en afbalanceret tilgang til erhvervslivet, der er unik inden for bachelor merkantile uddannelser i Canada. Ved at forfølge din HD med os, vil du modtage en solid forankring i ledelse fundamentals, og samtidig have frihed til at vælge mellem en fleksibel og innovativ læseplan. [+]

Tilbydes i fællesskab af Rotman School of Management og University of Toronto Faculty of Arts og Science, giver vores program en afbalanceret tilgang til erhvervslivet, der er unik inden for bachelor merkantile uddannelser i Canada. Ved at forfølge din HD med os, vil du modtage en solid forankring i ledelse fundamentals, og samtidig have frihed til at vælge mellem en fleksibel og innovativ læseplan. Du vil tilbringe din første år blive introduceret til de store forretningsområder undersøgelse, samt udforske emner, der appellerer til dig i kunst og videnskab. I dit andet år, vil du vælge en specialisering i en af ​​tre kerneområder: Regnskab, finansiering og økonomi, eller Management. Afhængigt af dine egne personlige interesser, kan du også vælge at mindre eller større i et andet emne. Dine tredje og fjerde år vil blive brugt i avancerede kurser for at tilfredsstille din specialist, større eller mindre (hvis relevant), og elektive krav. Derudover vil din faglige program suppleres hele af omfattende faglige og personlige læring, samt mange somme programmer, begivenheder og workshops arrangeret af vores Rotman Commerce medarbejdere og vores grupper af studerende. Specialister Den Bachelor of Commerce fra Rotman Commerce er en fire-årig Honours program grad ydet af Det Humanistiske Fakultet & Science. For at få din HD, skal du opfylde en række krav, herunder et Commerce Specialist program. Hvert Specialist program har specifikke kurser, der skal udfyldes for at opfylde kravene til dens Specialist betegnelse. Typisk studerende udfylde kravene i fire år. Specialist i Regnskab Den Rotman Commerce Accounting Specialist... [-]

æresbevisninger Bachelor Of Arts I Arkitektoniske Undersøgelser

på universitet Fuldtid September 2017 Canada Toronto

Arkitektur er både en profession og en disciplin af undersøgelsen, der vedrører et bredt spektrum af karrieremuligheder. Som et erhverv det spiller en central rolle i produktionen af ​​det byggede miljø, bygge bro over den tekniske og sociale, praktiske og teoretiske. Det er en kulturel og kunstnerisk praksis, der er kritisk i indgreb med de kræfter i urbanisering og teknologiske forandringer, udfordringer miljø ... [+]

Honours Bachelor of Arts i Architectural Studies Arkitektur er både en profession og en disciplin af undersøgelsen, der vedrører et bredt spektrum af karrieremuligheder. Som et erhverv det spiller en central rolle i produktionen af ​​det byggede miljø, bygge bro over den tekniske og sociale, praktiske og teoretiske. Det er en kulturel og kunstnerisk praksis, der er kritisk i indgreb med de kræfter i urbanisering og teknologiske forandringer, udfordringer af miljømæssig bæredygtighed og kampen for kulturelle udtryk. Det indebærer design, produktion og organisering af materiel kultur fra omfanget af indenlandske objekter til omfanget af hovedstadsområdet. Som sådan studier i arkitektur interagerer med mange relaterede discipliner inden for samfundsvidenskab og humaniora samt teknik, teknologi og medier. Disse undersøgelser kan føre til professionelle kandidatuddannelser i arkitektur, landskabsarkitektur, planlægning og byplanlægning samt karriere i relaterede design discipliner, kunst, historie, business, journalistik, og den offentlige orden. Honours Bachelor of Arts, Architectural Studies: To Honours Bachelor of Arts majors i arkitektoniske studier udbydes af John H. Daniels fakultetet for arkitektur, Landskab og Design i samarbejde med Det Humanistiske Fakultet og videnskab. De arkitektoniske studier programmer giver grad muligheder for studerende, der ønsker at studere arkitektur som en del af en liberal kunst uddannelse. Programmerne fungerer som en introduktion til disciplinen arkitektur med fokus på state of the art, aktuelle emner og nye metoder, der alle betragtes fra kritiske, teoretiske og historiske perspektiver. Studio kurser i design og visuel kommunikation giver mulighed for at lære praktiske, formelle og analytiske evner, og er suppleret med avancerede kurser... [-]

BSc

Bachelor Of Science I Datalogi

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Datalogi er bekymret i bredeste forstand med studiet af beregning og anvendelser af computing. Udviklingen er blevet stimuleret af samarbejdsaftaler med mange områder, herunder teknik, de fysiske og biovidenskab, matematik og statistik og handel. Men datalogi er meget mere end et sæt af teknikker, der anvendes i disse anvendelsesområder. Datalogi som disciplin omfatter en bred vifte af forskningsområder ... [+]

Bachelor of Science i Datalogi Datalogi er bekymret i bredeste forstand med studiet af beregning og anvendelser af computing. Udviklingen er blevet stimuleret af samarbejdsaftaler med mange områder, herunder teknik, de fysiske og biovidenskab, matematik og statistik og handel. Men datalogi er meget mere end et sæt af teknikker, der anvendes i disse anvendelsesområder. Datalogi som disciplin omfatter en bred vifte af forskningsområder. For eksempel, "human-computer interaction" er studiet af computer brugsmønstre og udformningen af ​​grænseflader mellem brugere og computersystemer. "Software Engineering" omfatter både processen med bygning software og studiet af software produktion som en forretning. "systemer" (netværk, operativsystemer, databaser, oversættere) beskæftiger sig med design og analyse af komplekse it-systemer. "Numerisk analyse" omfatter konstruktion, afprøvning og analyse af numeriske metoder til løsning af beregningsmæssige problemer inden for videnskab og teknik. "Kryptering" er studiet af skjule oplysninger. "Teori" omfatter beregnelighed - hvad kan og ikke kan beregnes ved maskiner; kompleksitet - den relative indsats, der kræves for at udføre forskellige beregninger; og kontrol - det formelle bevis for rigtigheden af ​​programmerne. Kursustilbud i Computer Science program er beregnet til at tjene en bred vifte af studerende, der spænder fra dem, hvis primære interesse er i informationsbehandling til de interesserede i at anvende computere til andre områder. Indskrivningen er begrænset i alle CSC specialist og større programmer. CSC108H5, CSC148H5, MAT102H5 og MAT135Y5 / 137Y5 er standard første års kurser for studerende, der planlægger at fortsætte i en Computer Science program. NB: Alle CSC programmer kræver MAT102H5, MAT135Y5 / 137Y5, og CSC148H5. For... [-]

ærer Bachelor Of Science I Bioteknologi

på universitet Fuldtid 5 år September 2017 Canada Toronto

Bioteknologi er blevet praktiseret af menneskelige samfund siden begyndelsen af ​​historien i sådanne aktiviteter som at bage brød, brygning alkoholiske drikkevarer, eller avl fødevareafgrøder eller husdyr. I det moderne samfund, bioteknologi er anvendelsen af ​​videnskabelig viden i forbindelse med molekylærbiologi, genomer og proteiner til forøgelse eller beskyttelse af organismer. Den bioteknologiske industri håber at forbedre det fremtidige potentiale ... [+]

Honours Bachelor of Science i Bioteknologi Bioteknologi er blevet praktiseret af menneskelige samfund siden begyndelsen af ​​historien i sådanne aktiviteter som at bage brød, brygning alkoholiske drikkevarer, eller avl fødevareafgrøder eller husdyr. I det moderne samfund, bioteknologi er anvendelsen af ​​videnskabelig viden i forbindelse med molekylærbiologi, genomer og proteiner til forøgelse eller beskyttelse af organismer. Den bioteknologiske industri håber at forbedre det fremtidige potentiale for bioteknologi med hensyn til narkotika, landbrug, skov og miljøprodukter. Denne specialist program i Bioteknologi giver eleverne et solidt grundlag i videnskaben om bioteknologi og en grundig forståelse af branchen, og de sociale og etiske implikationer i en global ramme. Fakultetet er hentet fra biologi og kemi afdelinger, med samarbejde fra Det Naturvidenskabelige Management. Grad Krav Graden modtaget afhænger af kombinationen af ​​programmer en studerende gennemfører og specifikke grad krav. Kontakt en faglig vejleder i kontoret for justitssekretæren vedrørende grad krav. Undtagelser grad krav kan kun ydes af andragende via Kontoret for justitssekretæren. Rådfør de departementale program rådgivere om programkrav. Intern program rådgivere kan kun meddele undtagelser programmere krav, som ikke er nødvendige i retning af at opfylde grad krav. For at kvalificere sig til en Honours Bachelor of Science (HBSC) grad, skal en studerende opfylde følgende krav: Kursus krav: Opnå stående i mindst 20,0 point (dvs. komplet med en lødighed på 50% eller mere eller CR), der opfylder følgende kriterier: Ikke mere end 6,0 ​​point kan være 100 plan; Mindst 6,0 point skal være 300/400 niveau (ikke mere end 1,0 300/400 niveau transfer kredit, kan... [-]

ærer Bachelor Of Science I Environmental Science

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Menneskelig aktivitet er en væsentlig årsag til miljøændringer. Undersøgelse af dynamikken i både naturlige og menneskeskabte ændringer kræver viden spænder over mange videnskabelige discipliner. Seneste miljøforringelse såsom overflade- og underjordisk vandforurening, luft- og jordforurening, klimaændringer, udtømning af ressourcer, udryddelse af arter og problemer affaldsbortskaffelse er alle et resultat af den manglende forståelse af ... [+]

Honours Bachelor of Science i Environmental Science Menneskelig aktivitet er en væsentlig årsag til miljøændringer. Undersøgelse af dynamikken i både naturlige og menneskeskabte ændringer kræver viden spænder over mange videnskabelige discipliner. Seneste miljøforringelse såsom overflade- og underjordisk vandforurening, luft- og jordforurening, klimaændringer, udtømning af ressourcer, udryddelse af arter og problemer affaldsbortskaffelse er alle et resultat af den manglende forståelse af miljømæssige systemer og processer. Miljøforringelser har betydning ikke kun for mennesker, men på alle arter og de fleste naturlige systemer, således at dens forståelse kræver tilgange og færdigheder fra mange discipliner som biologi, kemi, geologi, geografi, matematik, fysik, og økologi. Følgende programmer i Environmental Science er tilgængelige på UTSC: Fire Specialiserede Programmer (Miljøbiologi, miljøkemi, Miljø Geoscience og Environmental Physics) Et stort program i Environmental Science En mindre Program i Environmental Science Bemærk: tilmelding i den fælles Specialist Program i Environmental Science and Technology er blevet suspenderet. Alle Miljøvidenskab Specialist programmer (Miljøbiologi, Environmental Chemistry, Environmental Geoscience, Environmental Physics, og miljøvidenskab), foruden den Specialist (fælles) program i Environmental Science and Technology, og de store program i Environmental Science har optjent officiel akkreditering fra Miljømæssige Karriere Organisation (ECO) Canada og den canadiske økologisk akkreditering Kommissionen (CEAC). Disse UTSC programmer har mødt den nationale standard, der kræves for at tjene akkrediteret status, der forbinder industri og akademikere inden for miljøsektoren. Kandidater fra disse programmer er berettiget til at modtage deres Environmental Professional i Training (EPT) betegnelse, som er en udviklingsmæssig certificering for nye miljømæssige fagfolk. Det overordnede formål med de forskellige programmer i Environmental... [-]

ærer Bachelor Of Science I Neurovidenskab

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Neuroscience omfatter aspekter af en række forskellige discipliner, som har det fælles mål om at forstå, hvordan nervesystemet fungerer. Teknikker fra konstituerende discipliner som anatomi, biokemi, molekylær biologi, farmakologi, fysiologi, psykologi og zoologi bruges til at opklare nogle af de mysterier af hjernen og dens virkningsmekanismer. Efterforskere i Neuroscience har også gjort grundlæggende bidrag til kliniske aspekter af neurodysfunction og adfærd ... [+]

Honours Bachelor of Science i Neuroscience Neuroscience omfatter aspekter af en række forskellige discipliner, som har det fælles mål om at forstå, hvordan nervesystemet fungerer. Teknikker fra konstituerende discipliner som anatomi, biokemi, molekylær biologi, farmakologi, fysiologi, psykologi og zoologi bruges til at opklare nogle af de mysterier af hjernen og dens virkningsmekanismer. Efterforskere i Neuroscience har også gjort grundlæggende bidrag til kliniske aspekter af neurodysfunction og adfærd. Det omfattende program er beregnet til studerende, der ønsker at kombinere deres studier af Neuroscience med andre områder af interesse. Den Specialist Program er udviklet til studerende, der har en særlig interesse i neurovidenskab og ønsker at fokusere deres studier på dette område. Specialisten (Co-operative) Uddannelsen giver den studerende med en bred baggrund i neurovidenskab, med intensiv lab erfaring og praktisk erfaring i rigtige job indstillinger. I ganske få tilfælde kan kurser fra de andre campusser anvendes til at opfylde Program krav. Men sådanne substitutioner skal forhåndsgodkendes af Program tilsynsførende, skriftligt på en officiel formular opnået fra Studieforvaltningen. Optagelse på Neuroscience Programmer Specialisten og Større programmer i Neurovidenskab har tilmelding grænser. Hvert år studerende vil blive optaget til de specialiserede programmer i Neuroscience herunder kooperative undersøgelser og større program i NRO. Indrejse i disse programmer kan opnås på følgende måde: Direkte indtastning: Studerende kan optages direkte fra gymnasiet, på grundlag af akademiske resultater og skal have afsluttet matematik og kemi (anbefales biologi). Fysik anbefales til studerende interesseret i at søge til specialist program. Studerende vil være forpligtet til at have en kumulativ GPA... [-]

ærer Bachelor Of Science I Psykologi

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Psykologi er den gren af ​​videnskab, som søger at forstå adfærd og sind. Hvorfor organismer - menneskelige og infrahuman - handle, som de gør, er et af de mest overbevisende og langvarige spørgsmål i historien om den menneskelige tanke. Filosoffer, kunstnere, forfattere, teologer og andre har søgt svaret gennem en række midler. Psykologi bruger metoderne til videnskabelig undersøgelse for at tage spørgsmålet ... [+]

Honours Bachelor of Science i psykologi Psykologi er den gren af ​​videnskab, som søger at forstå adfærd og sind. Hvorfor organismer - menneskelige og infrahuman - handle, som de gør, er et af de mest overbevisende og langvarige spørgsmål i historien om den menneskelige tanke. Filosoffer, kunstnere, forfattere, teologer og andre har søgt svaret gennem en række midler. Psykologi bruger metoderne til videnskabelig undersøgelse for at tage spørgsmålet. De områder af interesse omfattet af disciplinen psykologi er: Hvordan mennesker lærer, tilpasse, og husk; hvordan de ændrer sig over deres levetid; hvordan de er påvirket af tilstedeværelsen af ​​andre; hvordan deres adfærd vedrører deres fysiologiske funktioner; hvordan mentale processer kan udvise patologier og hvordan disse patologier kan behandles. Vores kursus tilbud i Psykologi omfatter alle disse emner, der dækker hvordan psykologer gå om at besvare de vigtige spørgsmål i hver, og hvad vi har lært om hver. Den Specialist Program i Psykologi fokuserer på normal tanke, følelser og adfærd mens Specialist Program i Mental Health Studies fokuserer på unormale psykologiske processer. Den Specialist Program i Psykologi er bestemt både for studerende med en stærk interesse i videnskaben om psykologi og for dem, der ønsker at forfølge graduate arbejde i psykologi efter første grad. Specialisten i Mental Health Studies er beregnet til studerende med en stærk interesse i patologier i sindet og i deres behandling. Studerende overvejer kandidatoverbygningen bør planlægge at omfatte PSYD98Y3 (afhandling kursus) i deres bacheloruddannelse. Rådgivning for første år Studerende, der er interesseret i at tilmelde sig til en... [-]

ærer Bachelor Of Science I Retsvidenskab

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

U of T Mississauga s Forensic Science bacheloruddannelse, den første af sin art i Canada, er designet til at give den studerende en forståelse af videnskabelige analyser, teorier, laboratorie færdigheder, programmer og felt teknikker - samtidig med at den studerende til at fremhæve en bestemt område i større detalje. Dette opnås gennem kravet om enten en Forensic Science Major program - der skal forfølges sammen med en ... [+]

Honours Bachelor of Science i retsmedicin Forensic Science er studiet af fysiske beviser i en moderne juridisk kontekst. Det er bedst defineres som "videnskab i tjeneste for domstolene." Der er mange delfelter af retsmedicin herunder Forensic Anthropology, Forensic Biologi, Retskemisk, Forensic Datalogi, Forensic Psychology, etc. Det enkelte, samlende paradigme retsmedicin er søgen efter sandheden og betydningen af ​​bevismateriale i både strafferetlige undersøgelser og gennem domstole. U of T Mississauga s Forensic Science bacheloruddannelse, den første af sin art i Canada, er designet til at give den studerende en forståelse af videnskabelige analyser, teorier, laboratorie færdigheder, programmer og felt teknikker - samtidig med at den studerende til at fremhæve et bestemt område i større detalje. Dette opnås gennem kravet om enten en Forensic Science Major program - der skal forfølges sammen med en anden videnskab stort program i et godkendt område med studier eller en Forensic Science Specialist program, hvor de studerende udøver en af ​​de strømme af specialisering. Indrejse i de retsvidenskabelige programmer er begrænset. Eleverne opfordres til at læse programinformation i denne kalender meget nøje. Alle studerende, der overvejer retsmedicin som deres påtænkte undersøgelse skal først afslutte de nødvendige indledende universitetsniveau kurser, før de kan ansøge om at blive i betragtning til optagelse i programmet. Valget af den anden videnskab større er begrænset. Mens andre store selskaber skal godkendes af FSC Faculty Advisor, følgende er godkendt: Antropologi B.Sc. med vægt på retsmedicinsk og biologisk antropologi Biologi med vægt på retsmedicinsk biologi og molekylærbiologi Kemi med vægt på retskemiske Datalogi... [-]

BA

Bachelor Of Art I økonomi

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Økonomi omhandler alle spørgsmål, der udspringer af konflikten mellem efterspørgslen efter varer og tjenester, og et begrænset udbud af ressourcer til at opfylde disse krav. Undergraduate uddannelse i økonomi fortrolig studerende med disciplinen økonomisk tænkning, og de er rustet til intelligent vurdering af moderne økonomisk ... [+]

Bachelor of Art i økonomi Økonomi omhandler alle spørgsmål, der udspringer af konflikten mellem efterspørgslen efter varer og tjenester, og et begrænset udbud af ressourcer til at opfylde disse krav. Undergraduate uddannelse i økonomi fortrolig studerende med disciplinen økonomisk tænkning, og de er rustet til intelligent vurdering af nutidige økonomiske problemer. Økonomi tilbyder programmer, der fører til både Hon. BA og Hon. BSc grader. Første års kurser ECO 100Y1 - Introduktion til Økonomi MAT 133Y1 - Calculus og Lineær Algebra for Commerce MAT 135H1 - Calculus I (A) MAT 136H1 - Calculus I (B) MAT 137Y1 - Calculus MAT 157Y1 - Analyse I Rådgivning for første år Studerende, der ønsker at gennemføre en mindre, større eller specialist program i et af de ovennævnte programmer skal tage to centrale kurser: Indledende Økonomi: ECO 100Y1 er det relevant kursus for enhver studerende planlægger at tilmelde sig en økonomisk program. Studerende, der ønsker at studere internationale forbindelser, fred og konflikt undersøgelser eller arbejdsmarkedsforhold, kan tage ECO 105Y1 i stedet. First-Year Calculus: Alle økonomi-programmer bygger på første år matematik, med større matematisk indhold i de specialiserede programmer. Studerende, der planlægger at tilmelde sig Specialist program skal tage MAT 135H og MAT136H eller MAT 137Y. Tilsvarende bør studerende interesseret i Financial Economics tage enten MAT135H og MAT136H eller MAT137Y. MAT 137Y er minimumsniveauet for første år calculus for de interesserede i det fælles specialist program i økonomi & matematik. Studerende, der planlægger at større eller mindre i økonomi, eller at tage andet år eller højere... [-]

æresbevisninger Bachelor Of Arts I Drama

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Programmet for Center for Drama, teater, og performance studier kombinerer høje standarder for praktiske, professionelle teater uddannelse med en bred, rig og streng akademisk program. Tilbyder kurser i dramatisk litteratur, dramaturgi, verdens teater, og kritisk teori og historie, samt praktiske streams i skuespil, produktion og design, og dramatik og ledelse af, understreger Drama Centre integration af akademiske og ... [+]

Honours Bachelor of Arts i Drama Programmet for Center for Drama, teater, og performance studier kombinerer høje standarder for praktiske, professionelle teater uddannelse med en bred, rig og streng akademisk program. Tilbyder kurser i dramatisk litteratur, dramaturgi, verdens teater, og kritisk teori og historie, samt praktiske streams i skuespil, produktion og design, og dramatik og ledelse af, understreger Drama Centre integration af akademisk og praktisk arbejde i sin holistiske tilgang til klassisk gennem moderne teater og performance. Første års kurser DRM 100Y1 - Drama: Form og stil Rådgivning for første år DRM 100Y- Drama: Form og stil er en obligatorisk præ- eller co-forudsætning for alle DRM kurser, herunder indgange til de tre praktiske streams: DRM 200Y - Introduktion til performance, DRM 228H - Introduktion til hørespilskonkurrence, og DRM 254Y - Produktion, som alle er åbne for første års studerende. Accept i DRM 200Y er baseret på en audition og interview i april og igen i August; accept i DRM 254Y er baseret på et interview i april; og accept DRM 228H er baseret på en portefølje indsendelse skyldes i maj. Karriere Et drama større eller mindre kan kombineres med programmer i en lang række andre områder, såsom programmer i sprog og litteratur og programmer såsom antropologi, canadiske undersøgelser, Biograf Studies, Klassikere, handel, kunst, historie, musik, psykologi, Religion, sociologi og kvindestudier. Toronto (St. George) campus [-]

æresbevisninger Bachelor Of Arts I Engelsk

på universitet Fuldtid September 2017 Canada Toronto

Vores uddannelser og kurser introducere de studerende til den fulde vifte af litterære genrer og traditioner i engelsk, fra ellevte århundrede sørgedigte skrevet på oldengelsk til moderne postkoloniale romaner. Kurser kan fokusere på udvikling af særlige former (fx det lyriske digt), en bestemt periode (f.eks den victorianske tidsalder), eller en bestemt forfatter (Shakespeare, for eksempel, eller Jane Austen). Eleverne får en grundig uddannelse i ... [+]

Honours Bachelor of Arts i engelsk Sammen med billedkunst og musik, litteratur har i årtusinder forsynet menneskeheden med midler til at skildrer, reflektere over og forstå vores eksistens, fra de mest personlige detaljer i dagligdagen til grand filosofiske eller religiøse bestræbelser på at forstå verden som helhed. De litterære kunst er afgørende for, hvad det vil sige at være menneske; deres undersøgelse nødvendigvis spiller en central rolle i det moderne universitet. Vores programmer specifikt fokusere på, hvordan litteratur på engelsk har udviklet gennem århundreder, over hele verden, og i en rig variation af forskellige former og tilstande, fra orale recitationer til digitale medier. Vores uddannelser og kurser introducere de studerende til den fulde vifte af litterære genrer og traditioner i engelsk, fra ellevte århundrede sørgedigte skrevet på oldengelsk til moderne postkoloniale romaner. Kurser kan fokusere på udvikling af særlige former (fx det lyriske digt), en bestemt periode (f.eks den victorianske tidsalder), eller en bestemt forfatter (Shakespeare, for eksempel, eller Jane Austen). Eleverne får en grundig uddannelse i kritiske læse- og skrivefærdigheder. Indsigtsfulde og opmærksomme læsning og klar og overbevisende skrivning er nøglen til håndværk litteraturkritik, og vores programmer er designet til at gøre eleverne bedre kritikere; men disse færdigheder er lige så vigtigt i alle forskningsområder, forretning og erhvervsaktivitet, og er derfor af varig værdi både inden for og uden for universitetet. Kurser er arrangeret i fire niveauer. Kurser på 100-niveau er indledende; 200-niveau kurser giver brede undersøgelser af en genre, en national litterær tradition, eller et emne; 300-niveau kurser... [-]

æresbevisninger Bachelor Of Arts I Internationale Forbindelser

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

Den International Relations Programmet tager en tværfaglig tilgang og omfatter kurser, der tilbydes af departementerne historie, statskundskab og økonomi. Programmet udforsker de varige spørgsmål oprindelsen af ​​krig og opretholdelse af fred, natur og magtudøvelse i et internationalt system, ændrede karakter aktører (både statslige og ikke-statslige), som deltager i de forskellige niveauer af ... [+]

Honours Bachelor of Arts i International Relations Den International Relations Programmet tager en tværfaglig tilgang og omfatter kurser, der tilbydes af departementerne historie, statskundskab og økonomi. Programmet udforsker de varige spørgsmål oprindelsen af ​​krig og opretholdelse af fred, natur og magtudøvelse i et internationalt system, ændrede karakter aktører (både statslige og ikke-statslige), som deltager i de forskellige niveauer af international beslutningstagning. Karriere Den primære funktion af programmet er at tilbyde de studerende den bedste uddannelse til rådighed i Canada om arten af ​​de internationale forbindelser. Nogle graduate gøre en yderligere indsats i internationale relationer ved forskerskolen. Andre søger yderligere supplerende uddannelse, for eksempel ved at deltage Law School, masters-programmer i erhvervslivet eller den offentlige administration, læreruddannelse eller journalistik skoler, som forberedelse til en karriere i den private eller offentlige sektor. Rådgivning for første år Studerende med interesse i internationale forbindelser specialist program skal tage: HANS 103Y1 - statsmandskunst og strategi eller internationale forbindelser strøm af Trinity One eller Pearson strøm af Vic One. ECO 100Y1 - Introduktion til økonomi eller ECO 105Y1 - Principper for Economics for ikke-specialister. Eleverne opfordres kraftigt til at tage ECO 100Y1 En indledende moderne sprogkursus eller MAT 133Y1 - Calculus og Lineær Algebra for Commerce eller MAT 137Y1 Calculus Studerende med interesse i større program skal tage: HANS 103Y1 - statsmandskunst og strategi eller internationale forbindelser strøm af Trinity One eller Pearson strøm af Vic One. ECO 100Y1 - Introduktion til økonomi eller ECO 105Y1 - Principper for Economics for ikke-specialister Optagelse Information Anvendes på... [-]

æresbevisninger Bachelor Of Arts I Journalistik

på universitet Fuldtid Deltid 4 - 5 år September 2017 Canada Toronto + 1 mere

Studerende i Journalistik kan tjene en Honours bachelorgrad og en Ontario College Advanced Diploma mens læring fra førende akademikere og fagfolk. Programmet fokuserer på de kritiske tænkning, forskning, etik, skrivning og kommunikationsevner er nødvendige for at undersøge de skiftende spørgsmål vedrørende nyhedsmedier, journalistik og samfund ... [+]

Honours Bachelor of Arts i journalistik Studerende i Journalistik kan tjene en Honours bachelorgrad og en Ontario College Advanced Diploma mens læring fra førende akademikere og fagfolk. Programmet fokuserer på de kritiske tænkning, forskning, etik, skrivning og kommunikationsevner er nødvendige for at undersøge de skiftende spørgsmål vedrørende nyhedsmedier, journalistik og samfund. Eleverne lærer at fortælle historien fra alle vinkler i enhver medieform relevant for nutidens publikum. Kandidater tage med dem en portefølje demonstrere erfaringer fra at producere en reel EF avis, online publikationer og internetradio, og er klar til professionelle karriere i medierne eller i offentlige og private kommunikationssektor. Få et forspring på din karriere ved at kombinere de bedste i universitetet og college uddannelse. University of Toronto og Centennial College fælles programmer tilbyder enestående fakultet på forkant med deres marker og reel erfaring inden for avanceret miljøer. Dette program kan tages i opfyldelsen af ​​kravene i en fireårig (20,0 kredit) Honours BA Degree og kræver fire til fem år at gennemføre. Ud over at udfylde kravene til graden skal studerende, der agter at kvalificere sig til Advanced College Diploma fra Centennial College udfylde et kort ikke-kredit kursus om journalistik karriere ledelse på Centennial. Kurser bliver undervist på både U T Scarborough og Centennial College (Center for Creative Communications i East York). Centennial kurser er taget under tre på hinanden følgende kollegium semestre starter i det tredje år af programmet. Studerende skal være registreret på en fuld tid, mens på Centennial College. Kurset arbejde kan omfatte aftener og weekender. Studerende... [-]

æresbevisninger Bachelor Of Arts I Lingvistik

på universitet Fuldtid September 2017 Canada Toronto

Lingvistik er det videnskabelige studie af menneskelige sprog. Det omfatter teorier om sproglig struktur på alle områder: talelyde (fonetik og fonologi), ord (morfologi), sætninger (syntaks), hvilket betyder (semantik) og tekster eller samtaler (diskurs). Andre sub-områderne lingvistik omfatter psykolingvistikkens (sprogtilegnelse, sprogbehandling, lære at læse, og tilknyttede lidelser, samt neurale ... [+]

Honours Bachelor of Arts i Lingvistik Lingvistik er det videnskabelige studie af menneskelige sprog. Det omfatter teorier om sproglig struktur på alle områder: talelyde (fonetik og fonologi), ord (morfologi), sætninger (syntaks), hvilket betyder (semantik) og tekster eller samtaler (diskurs). Andre sub-områderne lingvistik omfatter psykolingvistikkens (sprogtilegnelse, sprogbehandling, lære at læse, og tilknyttede lidelser, samt neurale arkitektur ligger bag alle disse): sociolingvistik (sproglig variation efter region, køn, klasse, etc. samt sociale funktioner sprog); historiske lingvistik (hvordan sprog ændrer på tværs af tid, og hvorfor); og anvendt lingvistik (f.eks anden sprogindlæring, oversættelse, kliniske lingvistik). Det omfattende program i Lingvistik er designet til at hjælpe eleverne med at forberede sig til indrejse i professionelle programmer i områder med en betydelig sprog komponent, såsom tale / sprog patologi, uddannelse og sprogundervisning. Studerende med en særlig interesse i psykolingvistik kan tilmelde sig den Specialist Program i Psykolingvistik som giver god forberedelse til indrejse i postgraduate programmer i tale / sprog patologi, psykolingvistik og uddannelse. Den Specialist Program i Lingvistik er designet til studerende, der er interesseret i en mere intensiv undersøgelse af lingvistik eller indtrængen i en kandidatuddannelse i lingvistik. Retningslinjer for 1. års kursus udvælgelse Studerende, der ønsker at færdiggøre Specialist Program i Psykolingvistik bør indeholde følgende i deres første år kursus valg: LINA01H3, LINA02H3, PSYA01H3, PSYA02H3. Studerende, der ønsker at færdiggøre Specialist eller større program i lingvistik bør omfatte LINA01H3 og LINA02H3 og bør overveje at medtage et sprogkursus. Studerende, der ønsker at færdiggøre Minor Program i Lingvistik bør omfatte LINA01H3 og LINA02H3. Rådgivning... [-]

BBA

Bachelor Of Business Administration I Ledelse (BBA)

på universitet Fuldtid 4 år September 2017 Canada Toronto

The University of Toronto Scarborough tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA) grad til studerende, der afslutter en af ​​de specialiserede programmer i Management. Vi tilbyder også en Co-operative version af Management Program samt en ikke-Co-op Certificate in Business ... [+]

Bachelor of Business Administration i Management (BBA) Udformningen af ​​pensum i Management er styret af vores mission, som følger: "Missionen for Institut for Ledelse ved University of Toronto Scarborough er at give vores studerende med den bedste før-faglige bachelor lederuddannelse i Canada. Med særlig vægt på vores co-op-model for uddannelse, ønsker vi at give et sammenhængende sæt læring oplevelser, der samtidig lærer lederevner og udvikler evnen til at tænke analytisk om ledelsesmæssige, økonomiske og samfundsmæssige problemer og muligheder. Vores fakultet beskæftiger sig nationalt og internationalt anerkendt forskning, der fremfører grænserne for viden, tilgodeser vores samfund, og bringer nye indsigter til vores studerende. Vi vil forbedre vores studerendes aktuelle og fremtidige erfaringer ved at opbygge og opretholde tætte forbindelser med private og offentlige organisationer, ved at hjælpe de studerende til at bygge bro mellem uddannelse og beskæftigelse, og ved at yde et fortsat og livlig tilslutning blandt nuværende og tidligere studerende på afdeling. "The University of Toronto Scarborough tilbyder Bachelor of Business Administration (BBA) grad til studerende, der afslutter en af ​​de specialiserede programmer i Management. Vi tilbyder også en Co-operative version af Management Program samt en ikke-Co-op Certificate in Business. Begrænset tilmelding På grund af presset fra efterspørgslen efter steder har det været nødvendigt at placere tilmelding grænser for de fleste Management kurser, herunder de i sommer session, og om adgang til programmer. Oplysninger om, hvordan man søger om optagelse på et program og til begrænsede tilmelding kurser vil være tilgængeligt før udgangen af ​​klasser i april. Forudsætninger De studerende... [-]