Læs den officielle beskrivelse

En unik sag i Ontario's Francophonie


Université de Hearst er den eneste universitetsinstitution i provinsen, der tilbyder programmer strengt på fransk. Med os er alt muligt i en verden, hvor afstanden ikke betyder noget.


Alle kurser på UdeH er præsenteret i blokke på tre uger.

Du vil være i stand til at fokusere på et kursus ad gangen, hvilket letter integrationen og konsolideringen af ​​din læring.


Hvorfor vælge et blok kursus?

Nå, blokken kursus:

 • Fremmer koncentrationen af ​​ideer frem for spredning af dem.
 • Optimer tidsstyring, ressourcer og gruppearbejde.
 • Eliminer stressfulde session slutter. Afslutte undersøgelsen af ​​fem eksamener på samme tid.
 • Fokus på udflugter på banen : udflugter, der kan finde sted en dag, en uge eller under hele bloken. Wow!


Hvordan virker det?

I modsætning til det traditionelle semester, hvor en person gennemfører fem kurser samtidigt fra september til december, tilbyder Block Course Formula et kursus ad gangen på tolv møder i løbet af en periode på tre på hinanden følgende uger.

Skoleåret er stadig opdelt i sessioner bestående af fem blokkurser og en forårspause. Og ja, en uges fritid at genoplade batterierne. Med andre ord forbliver varigheden af ​​semesteret af blokkurser samt antallet af træningstimer for hvert kursus det samme som før eller andetsteds. Formlen er bare fantastisk!


At lære af erfaring

Forskellige pædagogiske tilgange og erfaringsmæssige læringsaktiviteter er integreret i opbygningen af ​​din viden. Felture, selskabsture, kulturelle oplevelser og konferencer er blot nogle få muligheder for at fordybe dig i regionale, nationale og internationale realiteter.

 • Tværfaglighed ved Lake Superior Park
 • Udflugt på Moose-floden
 • Besøg til Petawawa Military Base
 • Besøg af virksomheder fra regionen
 • Efterår af nyt indlæg
 • Indisk tradition bad


Center for integration af prior learning

Universitets integrationscentre giver dig også mulighed for at øve din knowhow og dine praktiske færdigheder i praktiske kurser inden for oversættelses-, forskning og arkivstudier. økonomisk og samfundsudvikling.


Praktik på arbejdspladsen

Drage fordel af praktisk træning og erfaring uden at forlænge studietiden takket være praktikophold integreret i visse UdeH-programmer. Med støtte fra praktikerkoordinatoren skal du planlægge din placering i en blok eller to hos en virksomhed eller en samfundsorganisation. Bemærk, at der kræves en arbejdstilladelse til praktik af den internationale kundekreds.


Åbning på verden


Studietur

Hvert år går UdeH på et eventyr i et fremmed land som studietur. Siden 2005 har studerende fra Université de Hearst besøgt lande i Europa, Maghreb, Sydamerika og Mellemamerika. Vores næste destination er Thailand.


Credited tur

På studieturen er der andre muligheder for elevmobilitet. Hovedformelskursen favoriserer levering af kreditterede rejser: ture, hvor et sprog, et socialt fænomen eller et menneskeligt problem studeres, observeres eller analyseres. Et spansk kursus kan meget vel finde sted i Mexico, hvilket giver en ideel kulturel kontekst til at lære sproget.

Programmer undervist i:
 • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Université de Hearst

Ønsker du at bidrage til udviklingen af ​​organisationer her og andre steder? Sans for iværksætteri lever i din sjæl? Bliver du med et ledelsesteam? Uanset dine ambitione ... [+]

Ønsker du at bidrage til udviklingen af ​​organisationer her og andre steder? Sans for iværksætteri lever i din sjæl? Bliver du med et ledelsesteam? Uanset dine ambitioner fokuserer disse forretningsadministration og ledelsesprogrammer på en samlet forståelse af den organisatoriske kontekst og erhvervslivet. De er designet til at gøre dig en etisk, hårdtarbejdende og analytisk person.

Studentprofil

Ønske om at udvikle og udøve lederskab. Elsker udfordringerne. Tag interesse i projektledelse Hold dig ajour med teknologiske innovationer Stimuleres ved problemløsning. Har en stærk tilbøjelighed til teamwork.

Programoversigt

Business Administration og Management programmer vil give dig generel viden om regnskab, økonomi, ledelse, marketing, økonomi og produktion og human resource management. Din træning vil blive beriget af field trips og konkret læring; Besøg hos virksomheder, simuleringer, debatter og casestudier er blandt de fakultets strategier, der anvendes til at fremme indholdsintegration.... [-]

Canada Hearst
September 2020
Fransk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Hearst

Er du interesseret i flere discipliner? Vil du forstå det miljø, der er dit, og det forbinder dig med resten af ​​verden? Denne bachelorgrad giver dig en uddannelse med f ... [+]

Er du interesseret i flere discipliner? Vil du forstå det miljø, der er dit, og det forbinder dig med resten af ​​verden? Denne bachelorgrad giver dig en uddannelse med fokus på tværfaglighed i samfundsvidenskab og humaniora. Det vil medvirke til at gøre dig til en alsidig, mobil og åbenhørt person, en efterspurgt kvaliteter på arbejdsmarkedet i en verden med hurtige forandringer.

Studentprofil

Vis nysgerrighed om kompleksiteten af ​​menneskelige og sociale interaktioner. At søge at kende og forstå oprindelsen og indflydelsen af ​​aktuelle menneskelige og sociale spørgsmål. Har en generel kultur og ønsker at udvide den. Nuværende åbenhed og kritisk sans.

Programoversigt... [-]
Canada Hearst
September 2020
Fransk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Université de Hearst

Menneskelig adfærd fascinerer dig, som det studeres af psykologer mere specifikt? Temaerne for nutidig psykologi som neurobiologi, menneskelig udvikling, psykopatologi og ... [+]

Menneskelig adfærd fascinerer dig, som det studeres af psykologer mere specifikt? Temaerne for nutidens psykologi som neurobiologi, menneskelig udvikling, psykopatologi og vurdering og rådgivningsteknikker vækker denne tørst for viden? Psykologi programmet giver dig solid træning i alle disse dimensioner.

Studentprofil

At vide, hvordan man lytter og kommunikerer med lethed. Viser nysgerrighed om både normal og unormal menneskelig adfærd. Demonstrere rigor, kritisk tænkning og åbenhed.

Programoversigt

For at grundigt undersøge dybden af ​​menneskelig adfærd er der en række kurser til rådighed for dig. Nogle vil fokusere mere på de store teorier, der uddyber vores forståelse af mennesket. Andre vil på den anden side være interesseret i de videnskabelige, metodologiske og analytiske værktøjer, som giver tænder til teorier. Ud over denne værktøjskasse er færdigheder og know-how, der forbereder dig til at gribe ind bedre. Den psykosociale indgriben er ikke det eneste spor, som vores kandidater tager; Denne bachelorgrad kan også forberede dig til undervisning og kandidatuddannelse.... [-]

Canada Hearst
September 2020
Fransk
Fuldtid
3 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk