Université de Hearst

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

En unik sag i Ontario's Francophonie


Université de Hearst er den eneste universitetsinstitution i provinsen, der tilbyder programmer strengt på fransk. Med os er alt muligt i en verden, hvor afstanden ikke betyder noget.


Alle kurser på UdeH er præsenteret i blokke på tre uger.

Du vil være i stand til at fokusere på et kursus ad gangen, hvilket letter integrationen og konsolideringen af ​​din læring.


Hvorfor vælge et blok kursus?

Nå, blokken kursus:

  • Fremmer koncentrationen af ​​ideer frem for spredning af dem.
  • Optimer tidsstyring, ressourcer og gruppearbejde.
  • Eliminer stressfulde session slutter. Afslutte undersøgelsen af ​​fem eksamener på samme tid.
  • Fokus på udflugter på banen : udflugter, der kan finde sted en dag, en uge eller under hele bloken. Wow!


Hvordan virker det?

I modsætning til det traditionelle semester, hvor en person gennemfører fem kurser samtidigt fra september til december, tilbyder Block Course Formula et kursus ad gangen på tolv møder i løbet af en periode på tre på hinanden følgende uger.

Skoleåret er stadig opdelt i sessioner bestående af fem blokkurser og en forårspause. Og ja, en uges fritid at genoplade batterierne. Med andre ord forbliver varigheden af ​​semesteret af blokkurser samt antallet af træningstimer for hvert kursus det samme som før eller andetsteds. Formlen er bare fantastisk!


At lære af erfaring

Forskellige pædagogiske tilgange og erfaringsmæssige læringsaktiviteter er integreret i opbygningen af ​​din viden. Felture, selskabsture, kulturelle oplevelser og konferencer er blot nogle få muligheder for at fordybe dig i regionale, nationale og internationale realiteter.

  • Tværfaglighed ved Lake Superior Park
  • Udflugt på Moose-floden
  • Besøg til Petawawa Military Base
  • Besøg af virksomheder fra regionen
  • Efterår af nyt indlæg
  • Indisk tradition bad


Center for integration af prior learning

Universitets integrationscentre giver dig også mulighed for at øve din knowhow og dine praktiske færdigheder i praktiske kurser inden for oversættelses-, forskning og arkivstudier. økonomisk og samfundsudvikling.


Praktik på arbejdspladsen

Drage fordel af praktisk træning og erfaring uden at forlænge studietiden takket være praktikophold integreret i visse UdeH-programmer. Med støtte fra praktikerkoordinatoren skal du planlægge din placering i en blok eller to hos en virksomhed eller en samfundsorganisation. Bemærk, at der kræves en arbejdstilladelse til praktik af den internationale kundekreds.


Åbning på verden


Studietur

Hvert år går UdeH på et eventyr i et fremmed land som studietur. Siden 2005 har studerende fra Université de Hearst besøgt lande i Europa, Maghreb, Sydamerika og Mellemamerika. Vores næste destination er Thailand.


Credited tur

På studieturen er der andre muligheder for elevmobilitet. Hovedformelskursen favoriserer levering af kreditterede rejser: ture, hvor et sprog, et socialt fænomen eller et menneskeligt problem studeres, observeres eller analyseres. Et spansk kursus kan meget vel finde sted i Mexico, hvilket giver en ideel kulturel kontekst til at lære sproget.

Placeringer

Hearst

Address
60, 9e Rue
P0L 1N0 Hearst, Ontario, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig