University of Alberta

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakultet for kinesiologi, sport og rekreation ved University of Alberta er en af de førende fakulteter i sin art. Vi er stolte af at prale af fremragende inden for undervisning og forskning - som begge for nylig blev anerkendt i QS World University Rankings by Subject, hvor fakultetet var top 10 i verden inden for sportsrelaterede fag, for 2017, 2018 og 2019 placeringer.

Vores styrke inden for forskning og undervisning er vores mangfoldighed på disse områder. Vores ekspertise inden for forskning og undervisning omfatter arbejde, vi udfører inden for sport, motion, fysisk aktivitet, sundhed, turisme, sportsrehabilitering, rekreation, sportsstyring og mere. Vores mangfoldighed strækker sig til det aspekt af de studerede områder - biologisk, mekanisk, adfærdsmæssigt og sociokulturelt.

Gennem vores forskning, undervisning og forskellige serviceområder inden for fakultetet er vi stolte over at være dedikeret til at forbedre livskvaliteten og sundheden i vores samfund gennem fysisk aktivitet, sport og rekreation i mere end 50 år.

Kollegial og tværfaglig

Med 37 fakultetsmedlemmer om bord, 16 atletiske trænere, over 1000 studerende og 140 kandidatstuderende og mere end 450 studerende-atleter tilbyder KSR en kollegialt varieret atmosfære, tværfaglig forskning, fremragende undervisnings- og uddannelsesmuligheder.

Fakultetsundervisning og forskningsinteresser berører biomekaniske, historiske, neuromotoriske, pædagogiske, filosofiske, fysiologiske, psykologiske og sociokulturelle perspektiver på menneskelig bevægelse, fysisk aktivitet og motion.

Placeringer

South Central Edmonton

Address
T6G 2R3 South Central Edmonton, Alberta, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig