University of Saskatchewan, Edwards School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores Mission Statement

Den Edwards School of Business udvikler erhvervsfolk til at bygge nationer.

Den Edwards School of Business skaber muligheder for dynamisk læring og kritisk tænkning. Vi er forankret i vores værdier om autenticitet og integritet. Vi omfavne lærer-lærde model, og levere vores mission gennem fakultet med stærk akademisk og faglig ekspertise. Vores kultur fejrer mangfoldighed og omfavner pluralisme. Vi engagerer vores interessenter til at skabe værdi i deres lokalsamfund.

Om Edwards School of Business

Mens årene navn business programmering har ændret hvad har ikke ændret er en samlet forpligtelse til en fremragende lærerig oplevelse for de studerende. Gennem de seneste næsten 100 år som vi er vokset fra et lille program knyttet til professionelt regnskabssystem samfund til en omfattende Business School vi lyttede til dig! Du fortalte os, at en virksomhed uddannelse skal have dybe funktionelle rødder i centrale discipliner af regnskab og finansiering, markedsføring og ledelse, menneskelige ressourcer og strategi. Men du også fortalte os, at disse dybe funktionelle rødder skal styrkes med integrerede beslutningstagning færdigheder. Endelig er du fortalte os at huske, at en effektiv beslutningstagning kræver vigtige faglige kompetencer for kommunikation og lederskab inden for rammerne af etik og socialt ansvar. Du vil finde disse egenskaber indlejret i alle vores programmer.

Et blik på Edwards School of Business i dag:

  • Over $ 20 millioner årlige driftsbudget
  • Over 121 fakulteter og personale
  • Over 2200 elever
  • Fem uddannelser (Bachelor of Commerce, Master of Business Administration, Master of Professional Regnskab, Master of Science i Finansministeriet, Master of Science i Marketing)
  • To certifikat programmer (Business Administration Certifikat, Aboriginal Business Administration Certificate)
  • Over 23.500 Alumni

Placeringer

Saskatoon

Address
S7N 5A7 Saskatoon, Saskatchewan, Canada

Saskatoon

Address
Edwards Downtown Campus
KW Nasser Centre
256 3rd Avenue South

SK S7K 1L9 Saskatoon, Saskatchewan, Canada

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig