Læs den officielle beskrivelse

Studerende ind dagens arbejdsplads har brug for specialiserede færdigheder til at blive en succes. Den moderne verden kræver personer, der er kvalificerede, tilpasningsdygtige og fleksible med færdigheder, der er under konstant forandring. Vores unikke pensum excellerer i denne egenskab, og giver eleverne mulighed for at specialisere sig i deres uddannelse.

Succesfulde Karriere

De VAR instruktører er alle fagfolk og stor succes i deres respektive discipliner. Udnytte deres viden, vi forbereder vores studerende for succes. Vores fakultet vil inspirere eleverne til at opfylde deres karriere inden for kunstverdenen og lykkes i arbejdsstyrken.

Hurtige facts

  • BLEV har en helt ny Apple sponsoreret undervisning facilitet placeret i Function Junction, Whistler.
  • WAS har en helt ny produktion laboratorium, værksted og klasseværelse inden for vores anlæg.
  • WAS kurser give de studerende virkelige verden færdigheder fra eksperter arbejder i øjeblikket i deres områder.
  • WAS studerende bor, arbejder og spille på bjergene, i Whistler landsbyen og opleve det bedste af Vestkysten.

Resumé

Whistler Adventure School bringer studerende fra hele verden for at opleve lever i den smukke vestkyst British Columbia, Canada. BLEV ligger inden for få minutter fra bunden af ​​både Whistler og Blackcomb bjerge, en verdensklasse skisportssted, der var vært Vinter-OL 2010.

WAS er et nyåbnet facilitet, der tilbyder certificering i en bred vifte af karriere bygning fag. Vores fakultet er eksperter inden for deres felt og er blevet udvalgt på grundlag af deres specialiserede viden og evne til at undervise. Mountain byer som Whistler og arbejdsgivere i tempofyldt action sport verden kræver medarbejdere med specialiserede kompetencer, BLEV støtter samfundet og arbejdsgiverne ved at åbne de nødvendige uddannelsesmuligheder.

WAS giver mulighed uden for klasseværelset med arbejde co-op muligheder og karriere bygning placeringer. Din dannelsesrejse nydes, mens du spiller i bjergene og bor i den prisbelønnede multikulturelle by Whistler.

Studerende kan fuldføre individuelle kurser eller hele programmer ved at planlægge deres tidsplan omkring deres Whistler livsstil.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Welcome to Whistler

Introduction to Whistler Adventure School