Cyprus West University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Cyprus West University blev oprettet i 2015 og beliggende i det nordlige Cypern. Som en videregående uddannelsesinstitution symboliserer det det moderne aspekt af Cypern, som er et historisk og kulturelt centrum i Middelhavet.

Universitetet har 8 programmer (4 fakulteter og 1 skole), der tilbyder bacheloruddannelser. Instruktionsmediet er på tyrkisk og engelsk. Derudover er den engelske forberedende skole tilgængelig for studerende, der har brug for at forbedre deres engelsk. Universitetet leverer mange tjenester, fx studerendeudviklings- og rådgivningscenter, sundhedscenter, psykologisk rådgivning og vejledningscenter skolebus og bibliotek og computerlaboratorier. Disse tjenester giver de studerende mulighed for at interagere og kende mange kulturer.

En uddannelse med fokus på det virkelige liv og sektoren

Erhvervslivet og studerende ønsker en uddannelse tættere på det virkelige liv.

Øget vægt på praktikpladser og projekter på universiteter og øge antallet af co-op-programmer, der kombinerer arbejdsliv og uddannelse.

Internationaliseret uddannelse

På grund af vigtigheden af international erfaring i den globale verden og stigningen i studerendes mobilitet opretter Cyprus West University nye forbindelser med udenlandske institutioner og andre universiteter baseret på princippet om gensidig win-win til støtte for udveksling og to eller tre partnerprogrammer som samt dobbeltkurser, mindre programmer.

Individualiseret uddannelse

Cyprus West University er dedikeret til at tilbyde en række uddannelsesprogrammer, der består af et dobbelt-, mindre-, udvekslings-, dobbeltdiplomeksamen og mange valgfag, for at hjælpe de studerende med at udvikle deres personlige kompetence og evne. I fremtiden vil kvaliteten og mængden af disse alternative programmer forhåbentlig stige i takt med kravene fra den nye generation.

Betydningen af certifikater og badges i stedet for eksamensbeviser

I dag og i fremtiden rekrutteres institutioner baseret på kompetence og færdigheder i stedet for 'klassisk universitetsgrad. Antallet af institutioner, der leverer badges og certifikater, vil stige, og uddannelse skal opdeles i små pakker. For eksempel vil søgningen efter en "computeringeniør" til et firma, der ønsker at udvikle en iPhone-applikation eller en Android-applikation, ikke løse problemet. Universitetsstuderen, der differentierer sig, gør verden anderledes.

Uddannelse iværksætterfokuseret program

Arbejdsløshed i hele verden er meget kritisk (ca. 3 milliarder mennesker vil arbejde, men kun 1,2 milliarder mennesker arbejder.)

Beskæftigelsesmuligheder skal skabes hvert år i udviklingslandene. For eksempel skal der skabes 750.000 nye jobmuligheder hvert år for vores land. Den eneste måde at opnå dette på er at skabe teknologinitiativer med stor merværdi. Universiteter bør målrette mod iværksættere såvel som forskningsprojekter.

Træningsmodel med tidsfluid

I øjeblikket implementeres en streng akademisk kalender. Uddannelsen startede i september er designet til 14 uger, hvert program varer 8 semestre.

I fremtiden vil den studerende være i stand til at tage kurserne og prøven til enhver tid (semester, dag og tid) i henhold til hans / hendes tidsplan. Alle vil være i stand til at få en bachelorgrad i en længere periode eller om 3 eller 2,5 år.

Programmer kan deles og overføres

En typisk bacheloruddannelse består af 240 point fra det samme universitet. I fremtiden kan studerende dog afslutte sit første år på universitet A, andet år på universitet B og andet semester med et udvekslingsprogram på C-universitetet i Europa.

Fra det andet semester i sit tredje år kan han studere på D-universitetet i Kina og i sit fjerde år i Canada eller Dubai. Derefter kan han studere fra kandidatuddannelsen i det femte år i New York. (Uddannelse kan afsluttes på fem universiteter, 3 kontinenter og 7 campusser.)

Overgang og sammenhæng mellem universiteter og programmer vil give de mest ideelle uddannelsesmodeller i fremtiden og reducere tilbøjeligheden i udviklingslande og udviklede lande

Hybride og nye kursusmodeller

Multiregistrerede åbne onlinekurser bliver stadig mere populære. Mange universiteter begyndte at foretrække hybridmodeller, hvor on-line og off-line systemer blev blandet i forskellige forhold alt efter emne og kursus. I uddannelsesmodellen flytter kurset den del af den kognitive del, der er lettere inden lektionen, til off-line-systemet og de vanskeligere dele til kurset og gør lærernes rolle til en mentor snarere end en foredragsholder. Videoudsendelser og hologrammer af høj kvalitet, som forventes at blive brugt mere effektivt i fremtiden, tilføjer uddannelser på universiteterne nye dimensioner.

I fremtiden vil vi se mere online træning, mere flippet træning, flere hybridkurser og mere almindelige kurser. En vidunderlig sindsro har taget besiddelse af hele min sjæl, ligesom disse søde morgener om foråret, som jeg nyder af hele mit hjerte. Jeg er alene og føler charmen ved tilværelsen.

CWU Campus

Campus på en tur designet til potentielle studerende. Du vil se, hvordan vores universitet kan lide faciliteter, studerende og livet på dette universitet. Mød vores optagelsesrepræsentanter for at lære mere om vores programmer og beslutte, hvad der er bedst for dig.

Vores perspektiver på uddannelse

Det vil være iværksættere, ikke stater eller store virksomheder, der tillader verden at komme ud af den økonomiske depression, den er faldet i. Men for at være en succesrig iværksætter, skal de studerende være højtuddannede og etablere genkendelige personligheder i den akademiske verden. Nogle universitetsuddannede er villige til at forfølge deres personlige karriere, mens andre måske forfølger initiativer til at skabe job for andre. Målet med universitetsuddannelsen går imidlertid ud over de begrænsede grænser for at finde et job eller starte en virksomhed og involverer at hjælpe den studerende med at søge efter sandheden, personlig udvikling og åbne nye horisonter.

Vores værdier

De grundlæggende værdier for Cyprus West University er at bidrage til social velfærd gennem konstruere libertarisk, deltagende og projektbaseret viden, der respekterer tro og mangfoldighed. I sit forhold til alle sociale aktionærer vedtager Cyprus West University Vestuniversitet gennemsigtig, ansvarlig, respektfuld, fleksibel og tovejs kommunikation. Cyprus West University uanset tid og betingelser går ind for videnskabens og teknologiens overherredømme og argumenterer for uafhængighed og uafhængighed af uddannelses- og uddannelsesaktiviteter på alle politiske og økonomiske områder.

Cyprus West University forbereder miljøer, der understøtter kreativitet, læring og udforskning, og betragter kulturelle forskelle som rigdom ved at tilvejebringe et miljø, hvor internationale studerende og fakultetsmedlemmer kan arbejde sammen. I lyset af positiv videnskab og de traditionelle kulturelle værdier får de studerende på Cyprus West University faglig viden og færdigheder inden for deres sociale miljø og lærer at tackle den komplekse struktur og problemer i nutidens verden.

132228_photo-1522202176988-66273c2fd55f.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Mission

Cyprus West University er forpligtet til at levere samfundets tjenester med selvsikker studerende og akademisk personale, der har socialt ansvar i lyset af individuel tænkning og åben for tværfaglig tilgang, som også kan bidrage til videnskab, kunstnerisk produktion og teknologiske innovationer på nationalt og internationalt plan niveau.

Vision

Vores universitet vil udføre akademiske aktiviteter med en innovativ, tværfaglig uddannelsesdesign, der er følsom over for folks behov i landet med en liberal og deltagende virksomhedskultur, der respekterer mangfoldigheder og overbevisninger. De oplysninger, der produceres på dette område, giver vores studerende mulighed for at modtage en uddannelse i verdensklasse og have viden og færdigheder til at konkurrere i deres professionelle karrierer over hele verden.

Rektors meddelelse

Kære studerende,

Cyprus West University er et førende 'byuniversitet' blandt de største universiteter på Cypern, der er engageret i akademisk ekspertise inden for uddannelse. Med sine højt kvalificerede akademiske medarbejdere er Cyprus West University mission at forberede veludstyrede studerende med hensyn til videnskabelige, akademiske, tekniske og sociale-kulturelle færdigheder og at uddanne dem til at være højt kvalificerede personer, der kigger på fremtid med håb.

Cyprus West University sigter mod at tjene samfundet gennem selvforsikrede studerende og akademiske medarbejdere, der er åbne for tværfaglige ideer og tilgange, villige til at yde et væsentligt bidrag til innovationer inden for teknologi, videnskab og kunstneriske produktioner og er opmærksomme på socialt ansvar i lyset af frie tanker.

Cyprus West University er et internationalt universitet beliggende i en af de smukkeste byer på Cypern, og dens vision er at forme fremtiden inden for den historiske struktur af byen.

Ved at have et prestigefyldt sted i akademiske og videnskabelige studier samt at have aktive fritidsaktiviteter giver Cyprus West University studerende mulighed for at føle sig stolte af at være en del af en sådan enestående institution.

Med venlig hilsen,

Prof.Dr. Ömer Camcı

Placeringer

Famagusta

Address
İsmet İnönü Bulvarı, 29
Cyprus West University

99450 Famagusta, Cypern

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig