Unicaf University (ZM)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

UNICAF Universitet et overblik

Unicaf University er et panafrikansk uafhængigt anerkendt universitet, der kombinerer de bedste elementer i international uddannelse og tilbyder højkvalitets internationalt anerkendte kvalifikationer.

Universitetet har filialer og læringscentre i 9 forskellige lande i Afrika og er registreret og godkendt af National Council for Higher Education (NCHE) i Malawi og Higher Education Authority of Zambia (HEA).

Unicaf University forfølger excellence i undervisning, elevers præstationer og tilfredshed i et kontinuerligt forbedret akademisk miljø. Universitetet sigter mod at blive det førende universitet i Afrika syd for Sahara, anerkendt for dets fremragende bidrag til undervisning, læring og forskning.

Unicaf Universitets campusser giver eleverne mulighed for at tjene internationalt anerkendte kvalifikationer af høj kvalitet til meget lave omkostninger. Unicaf University har som mål at tilbyde eleverne chancen for at øge deres viden og personlige evner, fremme deres karriere og bygge de liv, de drømmer om.

Unicaf University tilbyder fuldt online-programmer samt programmer, der tilbydes gennem blandet læring på en af ​​sine campuser og læringscentre. Hertil kommer, at eleverne har mulighed for at få en ansigt til ansigt og nyde godt af en række tjenester som adgang til digitale biblioteker, offentlige foredrag, seminarer og en række sociale aktiviteter.

Universitetet udnytter UNICAFs partnerskaber med internationalt anerkendte universiteter, såsom University of South Wales, University of Nicosia og Marymount California University, for at tilbyde konkurrencedygtige, internationalt akkrediterede online grader til overkommelige priser. Studerende nyder også fordel af de campuskurser, der tilbydes af Unicaf University selv.

UNICAF er et af de mest generøse stipendier til rådighed. Programmet understøtter studerende, der er hjemmehørende i Afrika og giver mulighed for studier mod forskellige fjernundervisning uddannelser udstedt af europæiske, britiske og amerikanske universiteter. I øjeblikket leverer UNICAF stipendier til de online-programmer, der tilbydes af University of South Wales i Storbritannien, Universitetet i Nicosia i EU og Marymount California University i USA.

I de sidste to årtier har vores associerede institutioner tilbudt stipendier til internationale studerende. Succesfulde studerende var i stand til at yde et væsentligt bidrag til deres hjemlige amter på højeste niveau.

UNICAF Scholarship Programmet blev grundlagt for at tilbyde begavede underprivilegerede studerende mulighed for at fremme deres uddannelse ved at studere til internationalt akkrediterede kvalifikationer til meget lavere omkostninger.

Vores vision

Unicaf University tilstræber at være en førende bidragyder til excellence inden for videregående uddannelse og forskning inden for afrikanske lande.

Vores mission

At hjælpe eleverne til at blive uddannede individer, nå deres akademiske og faglige mål og påtage sig ansvarlige roller i en forandringsverden af ​​global indbyrdes afhængighed; at fremme forskning og videnskabelse at være til tjeneste for samfundet gennem formidling og anvendelse af viden samt gennem innovative partnerskaber med virksomheder og civilsamfundets institutioner.

Placeringer

Larnaca

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Larnaca, Larnaca, Cypern

New York

Address
1745 Broadway
10019 New York, New York, USA

Athen

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Athen, Central Athen, Grækenland

Bukarest

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Bukarest, Bukarest, Rumænien

London

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX London, England, Det Forenede Kongerige

Kairo

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Kairo, Cairo Governorate, Ægypten

Accra

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Accra, Region Greater Accra, Ghana

Lilongwe

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Lilongwe, Central Region, Malawi

Port Louis

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Port Louis, Port Louis District, Mauritius

Nairobi

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Nairobi, Nairobi County, Kenya

Lagos

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Lagos, Lagos, Nigeria

Mogadishu

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Mogadishu, Banaadir, Somalia

Lusaka

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Lusaka, Lusaka-provinsen, Zambia

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Irbid Governorate, Jordan

Cypern online

Address
Cypern online, Cypern