Læs den officielle beskrivelse

1

Aros Business Academy - Mini MBA'er og træning

Vi tilstræber at sætte en stopper for masseproducerede ledelsesuddannelser, og i stedet designer vi Mini MBA lederskabsuddannelser, der skaber en mærkbar forandring - for dig og for din arbejdsplads.

Den Internationale Mini MBA
Vi tilbyder dig Den Internationale Mini MBA , som er fuldt online Mini MBA.

Vi er overbeviste om, at du vil være glad for os
Du har sandsynligvis deltog i en masse spændende lederuddannelse, hvor du er vendt tilbage og opladet tilbage til arbejde. Men hvor meget af denne træning har skabt en varig ændring for dig? Hvis du følger statistikkerne, er det meget få. På Aros Business Academy er vi lidenskabelige med at skabe denne forandring - så det er fornuftigt for dig at bruge tid på en Mini MBA, og det giver også mening for den arbejdsplads, der sender dig. Vi skaber det med både store og små foranstaltninger - og nogle af dem er endda helt usynlige for dig.

Hvorfor vælge en Mini MBA?
Lad os først fastslå, at en Mini MBA ikke er en MBA. Selvfølgelig er man fristet til at sige. Ordet "Mini" siger helt åbent, at vi har at gøre med en kort, kondenseret og forenklet version af en MBA. En MBA tager typisk to år, mens en Mini MBA typisk tager seks måneder. En Mini MBA er rettet mod medarbejdere, der har brug for at forbedre deres viden og værktøjer i ledelsen, men har ikke til hensigt at tage en MBA eller et Diploma i Management (på grund af tid, penge eller tilbøjelighed) - i det mindste ikke lige nu. Det kan være ledere med omfattende ledelseserfaring, og det kan være mennesker, der gerne vil tage det næste skridt og indtage en ledende stilling i fremtiden.

Det vigtigste er dygtige (virkelig dygtige) lærere, der er forelsket i deres marker
At være en dygtig instruktør på vores Mini MBA'er skal du have professionel lederskabskompetence, uden tvivl om det. Som mere end 40 forelæsere har selvfølgelig samtidig været blandt de førende eksperter på deres område på samme tid. Men vi kræver mere fra dem! De skal være lidenskabelige med det, de underviser, så de kan deltage deltagerne fuldt ud. Og så skal de være dygtige facilitatorer, der kan se din udfordring og relatere stoffet til netop dig. Måske er det derfor, at 97,9% af vores elever mener, at forelæseren var "god" eller "meget god" ved at justere Mini MBA specifikt for dem. En figur, vi er relativt stolte af, fordi det ikke er let at opnå. Vi tilbyder de to Mini MBA-programmer Aros Mini MBA og ABA Mini MBA . Vi tilbyder også Mini MBA i Tyskland (Deutschland) .

Vi lover at Mini MBA er tilpasset dine problemer og udfordringer
På Aros er vi meget imod kørslen af ​​rutinen med det samme gamle materiale. Vi tror på, at du vil få mest muligt ud af din Mini MBA, hvis teorien er sat i perspektiv af de problemer, du møder i din hverdag, og at sagerne er relateret til din arbejdsstil. Derfor vil du modtage en kort e-kursus på læring forud for starten af ​​Mini MBA. Og vi vil sende dig et spørgeskema om dine antagelser og udfordringer, så instruktøren og vores eksperter kan tilpasse kursusmaterialet til dine nøjagtige behov.

Programmer undervist i:
Engelsk
Dansk

Denne skole tilbyder også:

Aros Business Academy
Address
Aros Business Academy | Fredericiagade 15
1310 Copenhagen, Danmark