Business Academy Aarhus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Erhvervsakademi Aarhus udvikler og tilbyder praksisorienterede videregående uddannelser. Med mere end 4.500 fuldtidsstuderende, 3.400 deltidsstuderende og omkring 400 medarbejdere er vi en af ​​de største erhvervsakademier i Danmark.

Erhvervsakademi Aarhus er en University of Applied Sciences.

I flere europæiske lande er dette en engelsksproget betegnelse for institutioner for videregående uddannelser. De uddannelser, vi tilbyder fokus på anvendt grader, især inden for teknologi, it og forretning.

Ligesom universiteter, vi give både bacheloruddannelserne og kan give akademiske grader, men vi gør ikke tildele master-eller ph.d.-grader.

Ud over dette tilbyder vi også efteruddannelser og deltidsansatte på bachelor-niveau og kortfristede kurser for folk der har brug for at styrke deres kvalifikationer på jobbet (kun på dansk).

Vores programmer kombinerer teori med praksis.

Vi prioriterer undervisning i små teams, gruppearbejde, projektarbejde, samarbejde med erhvervslivet, realistiske tilfælde og obligatoriske praktikophold. Vi har omkring 900 internationale studerende, og hvert år mere end 300 af vores elever tage til udlandet for en del af deres programmer.

Udvikling og supplering programmer skal skabe værdi for både studerende og virksomheder. Med dette i tankerne vi gør en målrettet indsats for at anvende vores kvalifikationer i forhold til konkrete innovations- og udviklingsprojekter i en fælles indsats med partnerselskaber.

Flere års erfaring med videregående uddannelse

Erhvervsakademi Aarhus blev stiftet den 1. januar 2009. Det blev skabt som en fusion mellem videregående uddannelser fra Århus Købmandsskole, Aarhus Tech og JU (landbrugsskolen). Nogle af vores programmer i dag udbydes i samarbejde med Aarhus Maskinmesterskole.

En fleksibel vej til videregående uddannelser

At vælge et program er en stor beslutning liv, og finde ud af hvilket program er det rigtige for dig, er ikke altid let.

På Erhvervsakademi Aarhus, University of Applied Sciences, tilbyder vi både erhvervsakademi- uddannelser (AP degree) og bacheloruddannelser. Et AP uddannelsen svarer til de første to år af en bacheloruddannelse. Programmet giver kvalifikationer i sig selv, men kan også være en dynamisk måde at få en længere uddannelse. Derfor har du mulighed for at indtaste arbejdsliv direkte efter dine afsluttende eksamener, eller du kan fortsætte dine studier med en bachelorgrad på en af ​​vores top-up programmer eller ved en anden institution i Danmark eller i udlandet.

At studere på Akademiet

Når du gå i gang en videregående uddannelse, skal du også acceptere, at du er ansvarlig for din egen læring. Vores erfaring er, at du lærer mest, når du er aktivt involveret i undervisningen. Vi giver dig mulighed for at blive aktivt involveret gennem små klasser af omkring 30 elever og gennem projektarbejde og casestudier, som er væsentlige elementer i alle programmer.

Alle vores programmer er tæt knyttet til industrien. Vi kombinerer derfor teori og praksis og primært undervise de dele af den teori, som du senere kan bruge i dit arbejdsliv til at løse praktiske problemer. Virksomhedsbesøg og gæsteforelæsninger er derfor en vigtig del af alle vores programmer og projekter, og endelige eksamensprojekter er normalt baseret på praktiske problemer i bestemte virksomheder. Der er omkring 18-25 timers undervisning om ugen. Antallet af undervisningstimer varierer fra uge til uge og fra program til program.

Din karriere Starter med din uddannelse

Uanset om du er på udkig efter en praktikplads eller dit første job efter endt uddannelse, kan Erhvervsakademi Aarhus 's Karrierecenter give dig de inspiration, værktøjer og hjælp du har brug for. Som en Academy studerende, kan du deltage i forskellige kurser og workshops som hjælp til applikationer, cv og jobsamtaler. Vi tilbyder også individuel bistand og rådgivning.

Et internationalt miljø

De fleste af Erhvervsakademi Aarhus programmer udbydes på både dansk og engelsk. Som studerende på akademiet, vil du derfor være en del af et internationalt miljø. Vi har omkring 1000 internationale studerende fra mange steder i verden. Hvis du vælger et af de programmer, der undervises på engelsk, vil du studere med studerende fra forskellige lande og undervisning og eksamen er på engelsk. Internationalisering ikke kun foregår i klasseværelserne, men også i de mange sociale aktiviteter, vi tilbyder.

En verden af ​​muligheder

Kom et godt job efter endt uddannelse er målet for de fleste af konservatoriets studerende. Nogle studerende vælger dog at studere videre og kombinere arbejde med en deltidsuddannelse, og nogle vælger at fortsætte deres uddannelse på fuld tid i Danmark eller i udlandet på en af ​​de mange uddannelsesinstitutioner, som vi har aftaler kursus anerkendelse med. Du kan læse mere om jobbet og mulighederne videregående uddannelser under beskrivelserne af de enkelte programmer.

Forbered Future gennem din Praktik

Som studerende på Erhvervsakademi Århus vil du deltage i et obligatorisk praktik, hvor du vil være i stand til at bruge din viden i praksis. Dette 2-10 måneders praktik (typisk 3-5 måneder) vil give dig en chance for at opleve:

Relevant virkelige liv læring i et selskab

  • Netværk og erfaring, som kan føre til et fremtidigt job
  • Arbejde i en international virksomhed

Hvert år Erhvervsakademi Aarhus samarbejder med mere end 800 virksomheder i Danmark og i udlandet, for eksempel: Carlsberg, Ikea, Nordea Bank, Novo Nordisk og Porsche USA.

Praktik i udlandet

Du kan vælge at tage din praktik overalt i verden, og i Europa kan du få et Erasmus-stipendium til at dække omkostningerne ved at tage din praktik i et fremmed land. På Erhvervsakademi Aarhus samarbejder vi med organisationer og virksomheder til at hjælpe med praktikpladser i for eksempel Malaysia, Shanghai, Canada og Tanzania.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Dansk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor (øverst Oppe) I Kemiske Og Bioteknologiske, Mad Eller Procesteknologi

på universitet Fuldtid 18 måneder August 2017 Danmark Aarhus

Kemiske og bioteknologiske, mad eller procesteknologi er en top-up kursus for kemiske og biotekniske analytikere, og efter at have afsluttet den 18-måneder lange program, du vil få en bachelorgrad. Programmet er den direkte vej til videre uddannelse for kemiske og biotekniske analytikere, mad teknologer og proces teknologer. [+]

Bachelor top-up program - 1½ år - 90 ECTS Kemiske og bioteknologiske, mad eller procesteknologi er en top-up kursus for kemiske og biotekniske analytikere, og efter at have afsluttet den 18-måneder lange program, du vil få en bachelorgrad. Programmet er den direkte vej til videre uddannelse for kemiske og biotekniske analytikere, mad teknologer og proces teknologer. Du vil få færdigheder til at blive en succes i både nationale og internationale laboratoriemiljøer, og du vil blive opdateret på de nyeste teknologiske, videnskabelige og sociale udvikling. Du vil blive uddannet til at tilegne sig yderligere viden inden for et felt, der er i konstant udvikling, og din evne til at overføre og implementere tekniske og videnskabelige resultater i praktisk brug vil være en af ​​dine største styrker. Du vil forbedre dine faglige færdigheder og dine kvalifikationer i forhold til planlægning, koordinering og projektledelse. Programmet har en tværfaglig fokus, som lærer dig at koordinere, kommunikere og iværksætte projekter på tværs af forskellige discipliner. Som en bachelor kan du arbejde i farmaceutiske virksomheder, forskning og udvikling, eller som lærer. Oftest vil du blive ansat i et projekt lederstilling med ansvar for planlægning, udvikling, udførelse, dokumentation og kvalitetskontrol. Du skal bruge dine analytiske og praktiske evner til at løse opgaver i forbindelse med udvikling, produktfremstilling og forskning. 18 måneder vil kvalificere dig til at påtage sig opgaver i fremtiden i både offentlige og private virksomheder. Adgangskrav Kemiske og bioteknologiske, mad eller procesteknologi For at blive optaget på denne uddannelse, skal du have afsluttet en af... [-]

Bachelor (øverst Oppe) I Landbrugs- Og Miljømæssig Ledelse

på universitet Fuldtid 3 semestre August 2017 Danmark Aarhus

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder en bachelor top-up program i Agricultural and Environmental Management, der er det ideelle program, hvis du ønsker at forbedre dine landbrugs- og miljømæssige kompetencer og tilegne sig færdigheder, så du kan analysere, organisere og udvikle dit område af ekspertise. [+]

Bachelor top-up program - 1½ år - 90 ECTS Erhvervsakademi Aarhus tilbyder en Bachelor top-up program i landbrugs-og Environmental Management der er det ideelle program, hvis du ønsker at forbedre dine landbrugs- og miljømæssige kompetencer og tilegne sig færdigheder, så du kan analysere, organisere og udvikle dit område af ekspertise. To studielinjer Programmet er opdelt i to studielinjer: Miljø og naturforvaltning Landbrugs Management Programmet er en top-up program for AP grad kandidater fra Agro Business og landskabsforvaltning og det er den direkte vej til yderligere jobmuligheder eller videreuddannelse. Adgangskrav Landbrugs og miljøstyring For at blive optaget på denne uddannelse, skal du have gennemført følgende programmer: AP Degree i Environmental Management eller lignende 2 - programmer 3 år inden for agronomi, veterinærvidenskab, miljøvidenskab eller relaterede områder Engelsk test Hvis du ikke har en dansk AP grad (International linje), skal du også opfylde vores krav til en officielt godkendt engelsk test. Vi accepterer disse tests med mindst følgende resultater: IELTS: 6,5 TOEFL Internet-baserede: 83 TOEFL Papir baseret: 560 Cambridge test: CAE A, B eller C Oxford Placering: 160 (min 80 i hver del.) Oxford Online Placement test: C1 (tilbydes på Erhvervsakademi Århus) For ikke-EU-ansøgere vi kun acceptere IELTS og TOEFL. Engelsk som modersmål og ansøgere med en nordisk optagelsesprøver (herunder ansøgere med en adgangsgivende eksamen fra USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Skotland eller Irland) er fritaget for en engelsk test. Bemærk venligst, at ansøgere med en adgangsgivende eksamen fra alle andre lande (herunder afrikanske og asiatiske lande, hvor undervisningssproget er engelsk)... [-]

Bachelor (øverst Oppe) I Produktudvikling Og Integrativ Teknologi

på universitet Fuldtid 3 semestre August 2017 Danmark Aarhus

Dette program vil give dig de færdigheder, der kræves for at integrere forskellige teknologier og former for knowhow i forbindelse med udviklingen af ​​teknologiske systemer og produkter. [+]

Bachelor top-up program - 1½ år - 90 ECTS Den direkte vej til at fortsætte supplerende uddannelse for IT-teknologer, elektronik teknologer, elektrikere, energi teknologer og produktion teknologer. Brænder du for teknologisk integration og produktion udvikling - og kan du se dig selv bygge bro mellem de teknologiske, kreative og kommercielle dele af en udviklingsproces? Hvis ja, bachelor øverste program i Product Development og Integrativ Technology er lige noget for dig. Dette program vil give dig de færdigheder, der kræves for at integrere forskellige teknologier og former for knowhow i forbindelse med udviklingen af ​​teknologiske systemer og produkter. Du vil tilegne sig viden og værktøjer, der vil gøre dig til en kompetent og kreativ produktudvikler der forstår at anvende specialiserede kompetencer ved hjælp af en tværfaglig tilgang. Adgangskrav Produktudvikling og Integrativ Technology For at blive optaget på denne uddannelse, skal du have afsluttet en af ​​følgende programmer: AP Graduate in Automation Engineering AP Graduate in Energy Technology AP Graduate in Service Engineering (højspænding teknologi) AP Graduate in Service Engineering (VVS-teknologi) AP Graduate in IT Teknologi AP Graduate in Produktionsteknologi engelsk test Hvis du ikke har en dansk AP grad (International linje), skal du også opfylde vores krav til en officielt godkendt engelsk test. Vi accepterer disse tests med mindst følgende resultater: IELTS: 6,5 TOEFL Internet-baserede: 83 TOEFL Papir baseret: 560 Cambridge test: CAE A, B eller C Oxford Placering: 160 (min 80 i hver del.) Oxford Online Placement test: C1 (tilbydes på Erhvervsakademi Århus) For ikke-EU-ansøgere vi kun acceptere IELTS og... [-]

Bachelor (øverst Oppe) I Softwareudvikling

på universitet Fuldtid 3 semestre August 2017 Danmark Aarhus

Programmet Software Development er en bachelor top-up program baseret på Computer Science program. Den er ideel til dig, hvis du ønsker at deltage i design og konstruktion af store, data-tunge, distribuerede it-systemer. [+]

Bachelor top-up program - 1½ år - 90 ECTS Den program Software Development er en bachelor top-up program baseret på Computer Science program. Den er ideel til dig, hvis du ønsker at deltage i design og konstruktion af store, data-tunge, distribuerede it-systemer. Fokus for bachelor top-up program i Software Development er at bygge store, distribuerede, datatunge it-systemer - emner, der var fokus for Datalogi programmets 3. semester. Programmet vil give dig kompetencer, som vil gøre dig til at deltage i udviklingen af ​​tekniske design og realisering af systemer i et distribueret miljø. Den fokuserer også på anvendelsen af ​​udbredte metoder og teknologier. Som en Bachelor of Software Development vil du være i stand til at påtage sig de opgaver af en systemudvikler / arkitekt i forbindelse med udviklingen af ​​store distribuerede systemer. Adgangskrav softwareudvikling For at blive optaget på denne uddannelse, skal du have gennemført AP uddannelsen i datalogi. engelsk test Hvis du ikke har en dansk AP grad (International linje), skal du også opfylde vores krav til en officielt godkendt engelsk test. Vi accepterer disse tests med mindst følgende resultater: IELTS: 6,5 TOEFL Internet-baserede: 83 TOEFL Papir baseret: 560 Cambridge test: CAE A, B eller C Oxford Placering: 160 (min 80 i hver del.) Oxford Online Placement test: C1 (tilbydes på Erhvervsakademi Århus) For ikke-EU-ansøgere vi kun acceptere IELTS og TOEFL. Engelsk som modersmål og ansøgere med en nordisk optagelsesprøver (herunder ansøgere med en adgangsgivende eksamen fra USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Skotland eller Irland) er fritaget for... [-]

Bachelor (øverst Oppe) I Webudvikling

på universitet Fuldtid 3 semestre August 2017 Danmark Aarhus

Programmet fokuserer på udvikling af web-teknologier inden for en række forskellige anvendelsesområder og en række forskellige distributionsplatforme. Vi anser det for særlig vigtigt, at du arbejder med teknologier, der vil gøre dig til at foretage mange forskellige slags jobs. [+]

Bachelor top-up program - 1½ år - 90 ECTS Den program Web Development er en top-up program baseret på datalogi eller Multimedia Design og Kommunikation programmer. Programmet fokuserer på udvikling af web-teknologier inden for en række forskellige anvendelsesområder og en række forskellige distributionsplatforme. Vi anser det for særlig vigtigt, at du arbejder med teknologier, der vil gøre dig til at foretage mange forskellige slags jobs. Dette kan være alt fra avancerede web-udviklingsprojekter, hvor produkterne er rettet mod mange forskellige platforme, til brug af multimedier i integrerede kommunikationsløsninger. Adgangskrav Webudvikling For at blive optaget på denne uddannelse, skal du have afsluttet en af ​​følgende programmer: Multimedia Design og Kommunikation datalogi Du kan også anvende med en AP grad i IT Netværk og Electronics Technology. Med denne AP grad du nødt til at passere både front-end udvikling (10 ECTS) og back-end udvikling (10 ECTS) efter det første semester. engelsk test Hvis du ikke har en dansk AP grad (International linje), skal du også opfylde vores krav til en officielt godkendt engelsk test. Vi accepterer disse tests med mindst følgende resultater: IELTS: 6,5 TOEFL Internet-baserede: 83 TOEFL Papir baseret: 560 Cambridge test: CAE A, B eller C Oxford Placering: 160 (min 80 i hver del.) Oxford Online Placement test: C1 (tilbydes på Erhvervsakademi Århus) For ikke-EU-ansøgere vi kun acceptere IELTS og TOEFL. Engelsk som modersmål og ansøgere med en nordisk optagelsesprøver (herunder ansøgere med en adgangsgivende eksamen fra USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Skotland eller Irland) er fritaget for en engelsk test.... [-]

Bachelor I Den økonomiske Forvaltning Og Service

på universitet Fuldtid 7 semestre August 2017 Danmark Aarhus

Bacheloruddannelsen i Financial Management and Services er ideel for dig, hvis du gerne vil arbejde med komplekse rådgivnings-, salgs- og konsulentopgaver inden for fx regnskabsvæsen eller fast ejendom. [+]

Bacheloruddannelse - 3½ år - 210 ECTS Den Bacheloruddannelse i Financial Management and Services er ideel for dig, hvis du gerne vil arbejde med komplekse rådgivnings-, salgs- og konsulentopgaver inden for for eksempel regnskab. Den 3½-årige bacheloruddannelse i Financial Management and Services er udviklet i tæt samarbejde med repræsentanter fra den finansielle sektor. Således har den finansielle sektor en stor indflydelse på både programmet struktur og det faglige indhold i programmet, hvilket betyder, at programmet matcher de kompetencer, der kræves af den finansielle sektor. Adgangskrav Financial Management and Services Alle ansøgninger vurderes individuelt. Alle kvalificerede ansøgere vil blive inviteret til en samtale i person eller over Skype. For optagelse, vil Akademiet evaluere resultaterne eksamensresultater, erhvervserfaring, udlandsophold og motivation. Vedlæg kopier af eksamensbeviser, dokumentation af enhver erhvervserfaring (CV), udlandsophold og en kort brev, der forklarer hvorfor du søger for dette program. engelsk test Hvis du ikke har en dansk AP grad (International linje), skal du også opfylde vores krav til en officielt godkendt engelsk test. Vi accepterer disse tests med mindst følgende resultater: IELTS: 6,0 TOEFL Internet-baserede: 80 TOEFL Papir baseret: 550 Cambridge test: CAE A, B eller C Oxford Placering test: 140 (min 70 i hver del.) Oxford Online Placement test: B2 (min 70 i hver del.) (Tilbydes på Erhvervsakademi Århus) For ikke-EU-ansøgere vi kun acceptere IELTS og TOEFL. Engelsk som modersmål og ansøgere med en nordisk optagelsesprøver (herunder ansøgere med en adgangsgivende eksamen fra USA, Canada, Australien, New Zealand, Storbritannien, Skotland eller Irland) er fritaget for en engelsk test.... [-]

Videoer

Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences

Study at Business Academy Aarhus

Kontakt

Business Academy Aarhus

Adresse, linje 1 Sønderhøj 30
8260 Denmark
Hjemmeside http://www.baaa.dk
Telefon +45 72 28 60 00