Business Academy Aarhus, University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Erhvervsakademi Aarhus tilbyder Academy Profession (AP) og bacheloruddannelser. Med mere end 4.500 fuldtidsstuderende, 3.400 deltidsstuderende og omkring 350 medarbejdere er vi en af ​​de største erhvervsakademier i Danmark.

studere

Alle vores programmer praksisorienterede videregående uddannelser er. Vi prioriterer undervisning i små teams, gruppearbejde, projektarbejde, samarbejde med erhvervslivet, realistiske tilfælde og obligatoriske praktikophold. Vi har omkring 700 internationale studerende, og hvert år mere end 200 af vores elever går til udlandet for en del af deres programmer.

Erhvervsakademi Aarhus er også en University of Applied Sciences. I flere europæiske lande er dette en engelsksproget betegnelse for institutioner for videregående uddannelser. De uddannelser, vi tilbyder fokus på anvendt grader, især inden for teknologi, it og forretning. Udvikling og supplering programmer skal skabe værdi for studerende og virksomheder. Med dette i tankerne vi gør en målrettet indsats for at anvende vores kvalifikationer i forhold til konkrete innovations- og udviklingsprojekter i en fælles indsats med partnerselskaber.

undersøgelse2
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

økonomistyring Og Tjenester

på universitet Fuldtid 42 måneder September 2017 Danmark Aarhus

Bacheloruddannelsen i Financial Management and Services er ideel for dig, hvis du gerne vil arbejde med komplekse rådgivnings-, salgs- og konsulentopgaver inden for for eksempel regnskab. [+]

Bacheloruddannelsen i Financial Management and Services er ideel for dig, hvis du gerne vil arbejde med komplekse rådgivnings-, salgs- og konsulentopgaver inden for for eksempel regnskab. Den 3½-årige bacheloruddannelse i Financial Management and Services er udviklet i tæt samarbejde med repræsentanter fra den finansielle sektor. Således har den finansielle sektor en stor indflydelse på både programmet struktur og det faglige indhold i programmet, hvilket betyder, at programmet matcher de kompetencer, der kræves af den finansielle sektor. Programmet er undervises på engelsk. Adgangskrav For at kvalificere sig til optagelse på en af ​​vores internationale programmer, der skal opfyldes af ansøgeren visse adgangskrav. Ansøgningen skal udfyldes og sendes til os med dokumentation for alle sektioner. Som eksempler kan nævnes (afhængigt af land uddannelse): Gymnasial uddannelse Ungdomsuddannelse plus en eller to års studier i relevante fag på et universitet. School eksamensbeviser højt fra USA efterfulgt af to års universitetsstudier eller college studier i relevante emner. Dette gælder også for ansøgere med en studentereksamen fra lande med et lignende uddannelsessystem Danske ansøgere Danske ansøgere skal have mindst engelsk B eller tilsvarende. Andre krav er de samme som for det danske program. Udenlandske ansøgere Udenlandske studerende skal søge om optagelse på samme vilkår som danske studerende. De er berettiget til optagelse, hvis de har enten en dansk adgangsgivende eksamen eller kvalifikationer anerkendt eller vurderes at være sammenlignelig med de danske adgangsgivende uddannelse. [-]

Videoer

Study at Business Academy Aarhus

Living in Aarhus