Læs den officielle beskrivelse

Studier ved Københavns Universitet Ingeniørhøjskolen er karakteriseret af projekter, der er baseret på input fra virksomheder, projektgrupper bestående af studerende fra blandt mere end 25 lande og en forpligtelse til at hands-on læring. Institutionen tæller 2300 studerende, 400 af dem er studerende fra udlandet, og omkring 250 videnskabelige medarbejdere. &nbsp Det første indtryk, når du indtaster det lange flade bygning er den store hal og kantine området. Den interessante arkitektur er kendetegnet ved mange pladser, hvor de studerende kan både socialisere og studere. &nbsp Omkring Københavns Universitet Ingeniørhøjskolen der er kunstværker, og på institutionen er der en kulturel forening for både studerende og ansatte. &nbsp Det er nemt at komme rundt i University College, også for handicappede, på grund af de mange elevatorer og brede døråbninger.&nbsp Københavns Universitet College of Engineering tilbyder: bachelorgrad i Mechanical Engineering, Production ingeniørvirksomhed, Computer Engineering, Electrical Engineering, IT Engineering og endelig eksport Engineering. Nogle af de programmer, der undervises helt på engelsk. Programmerne er fastsat til 3 ½ år, herunder en seks måneders praktik i en dansk eller udenlandsk virksomhed. Bortset fra programmet i eksport ingeniør, der tager 4 ½ år, herunder også en seks måneders praktik i en dansk eller udenlandsk virksomhed. University College tilbyder bachelor-niveau post-graduate kurser ved Institut for Videreuddannelse. &nbsp Endelig, University College har et adgangskort kursus for dem, der ønsker at deltage i tekniske undersøgelser. Kurset er en introduktion til ingeniørarbejde rettet mod folk med praktisk erfaring.  

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Copenhagen University College of Engineering

Er du interesseret i digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satellitter digitalisering, design af kommunikationssystemer, programmering ... [+]

Diplomingeniør i Elektronik og Computer Engineering

Er du interesseret i digital elektronik, telekommunikation, mobiltelefoner, transmission, satellitter digitalisering, design af kommunikationssystemer, programmering, bio-elektronik, operative systemer, signalbehandling og alt andet der har at gøre med elektronik og computere?

Så kan du måske være interesseret i Bachelor of elektronik og computer engineering. Programmet starter september og februar.

&nbsp

Målet med elektronik og computer engineering program er at udvikle og kvalificere dig i væsentlige tekniske kompetencer.

Under uddannelsen vil du lære at samarbejde med andre, formulere problemer og planlægge din tid.Du vil få erfaring i at sammenligne teori, simulering og praksis, og endelig vil du blive trænet i at præsentere og dokumentere resultater i skriftlige rapporter og mundtlige præsentationer. Generelt Elektronik og Computer Engineering kurset omfatter elektronik og datateknologi, og kurset giver dig med anvendelsen og udviklingen færdigheder i datateknologi, elektronik konstruktion, udstyr konstruktion og telekommunikation samt organisation og teknologi vurdering. ... [-]

Danmark København
September 2020
på universitet
Læs mere på dansk
Copenhagen University College of Engineering

Programmet omfatter en seks-måneders obligatorisk praktik med en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Programmet starter september og februar. ... [+]

Diplomingeniør i informations-og kommunikationsteknologi

Programmet omfatter en seks-måneders obligatorisk praktik med en virksomhed i Danmark eller i udlandet. Programmet starter september og februar.

&nbsp

I det 5. semester skal du vælge et fagområde efter dine interesser og fremtidige jobplaner. Deres speciale er defineret gennem dit valg af valgfrie kurser i 5. semester, værten selskabet for din praktik i 6. semester og emnet for dit afgangsprojekt i 7. semester.

&nbsp

Det endelige projekt kan blive forberedt på et selskab, ofte i samarbejde med virksomheden, hvor du har brugt dit praktikophold.I det endelige projekt, forventes du at bevise din evne til at definere en teknisk problem, vurdere og anvende de therory, videnskabelige værktøjer, arbejdsmetoder og færdigheder, du har lært i løbet af de første tre år af dit studie programe - og løse problemet! ... [-]

Danmark København
September 2020
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
Copenhagen University College of Engineering

Hvis du er interesseret i samspillet mellem mennesker, produktion, miljø og økonomi, så Mechanical Engineering ... [+]

Bacheloruddannelsen i Mechanical Engineering - Design og industriel innovation

Hvis du er interesseret i samspillet mellem mennesker, produktion, miljø og økonomi, så Mechanical Engineering - Design og industriel innovation bachelor uddannelsen er for dig. Programmet starter i september.

&nbsp

Med en grad i Mechanical Engineering - Design og industriel innovation, kan du tage del i at løse de tekniske og generelle problemer i fremtiden inden for maskinindustrien Dette er en disciplin, der også har til at overveje og respektere miljøet, samfundet og økonomien. .

&nbsp

Kombinationen af ​​tekniske kompetencer inden for byggeri, design, termodynamik, mekanik, og en bred viden om elektriske teori, økonomi og ledelse giver gode muligheder for både specialist-og ledelsesfunktioner.... [-]

Danmark København
September 2020
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk