DNS The Necessary Teacher Training College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor DNS?

Vores mål er at uddanne progressive lærere, der kan reagere på udfordringerne i vores tid. Vi kombinerer teoretisk viden med erfaringer og understreger en læring ved at gøre tilgang. Studerende, der kommer her, har et stærkt ønske om at udvikle sig som individer, lærere og bevidste borgere i verden .

Livsstilen

På vores campus bor vi, arbejder, spiser og studerer kollektivt . De studerende og lærere køre kollegiet sammen - vi træffe beslutninger ved konsensus demokrati. Vi har et rigt kulturliv på campus med over 20 forskellige nationaliteter, der deler og skaber traditioner. Vores samfund er også ekstraordinært på grund af fælles økonomi og et miljø fri for narkotika og alkohol . Alle ovennævnte ovenfor skaber en lige, produktiv og kreativ atmosfære, hvor alle kan bidrage og blive hørt.

Vores program:


1. år: Verden er vores klasseværelse/>


Afrika rejser

Sammen med dit team forbereder du dig og går ud for en 4-måneders busrejse til Vestafrika . Under rejsen møder du og bor hos de lokale, mens du udforsker de sociale, kulturelle og politiske aspekter af landene. Bussen bliver dit hjem og klasseværelse. Du opdager verden med alle dine sanser for at forstå den globale virkelighed bedre.

Spred din besked

En gang tilbage i Europa deler du den viden, du har opnået. Du besøger skoler og organisationer for at give lektioner og workshops om, hvad du har lært. Du øger bevidstheden om vigtige spørgsmål på vores planet.

2. år: Tænk globalt, Act local

Europæisk virkelighed periode

Du, sammen med dit hold, flytter ind i en by i Europa i 6 måneder for at undersøge virkeligheden hos almindelige mennesker. Du bor sammen og får job. Du organiserer begivenheder for at dele oplevelser og berige dine arbejdskammeraters og naboer. Du lærer om, hvordan det vestlige samfund virker, og hvad der kræves for at ændre det .

Gør hvad du synes er mest passende periode

Du identificerer, hvad der er mest relevant for dig at udvikle som en individuel , en lærer og en global borger . Du laver en plan for din udvikling og går ud. Du kan beslutte at undervise i en landlig landsby i Nepal, hjælpe flygtninge i Tyrkiet eller lære en færdighed, du altid har drømt om. Det er dit valg.

3. år - Lær ved undervisning

Du fokuserer på at opleve og forstå virkeligheden hos børn , unge og lærere på skolerne. Du praktiserer og udvikler dine undervisningsfærdigheder gennem en praktikplads. Du finder ud af, hvilken slags lærer du vil være, og hvordan vil du forberede dine elever til det 21. århundrede .

For at lære, må vi undersøge
Vi lærer mere, når vi udforsker verden sammen
Vi udvikler mest, når vi underviser andre
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bacheloruddannelse i uddannelse

på universitet Fuldtid 3 år Åben tilmelding Danmark Holstebro

DNS er et 3-årigt internationalt bachelorprogram, der tilbyder en læreruddannelse. Vi kombinerer teoretisk viden med erfaringer og fremhæver en læringsmæssig tilgang. Vores mål er at uddanne progressive lærere, der kan reagere på udfordringerne i vores tid på tværs af sociale afdelinger, hvor det er nødvendigt - og det er overalt. [+]

Hvorfor DNS?

Vores mål er at uddanne progressive lærere, der kan reagere på udfordringerne i vores tid. Vi kombinerer teoretisk viden med erfaringer og understreger en læring ved at gøre tilgang. Studerende, der kommer her, har et stærkt ønske om at udvikle sig som individer, lærere og bevidste borgere i verden .Livsstilen/>/>/>På vores campus bor vi, arbejder, spiser og studerer kollektivt . De studerende og lærere køre kollegiet sammen - vi træffe beslutninger ved konsensus demokrati. Vi har et rigt kulturliv på campus med over 20 forskellige nationaliteter, der deler og skaber traditioner. Vores samfund er også ekstraordinært på grund af fælles økonomi og et miljø fri for narkotika og alkohol . Alle ovennævnte ovenfor skaber en lige, produktiv og kreativ atmosfære, hvor alle kan bidrage og blive hørt./strong>... [-]


Kontakt

DNS Necessary Teacher Training College

Adresse, linje 1 DNS International Teacher Training College Skorkærvej 8
6990 Holstebro, Danmark
Hjemmeside http://www.dns-tvind.dk/
Telefon +45 20 35 23 82