International Business Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International Business Academy (Schweiz, UK og Danmark) har fokus på onsite samt distance og blended learning programmer, som bringer de nyeste træningsmetoder til vores målgruppe. Vores fokus er primært internationalt.

IBAS gennemfører uddannelse på BBA, MBA og DBA niveauer. Ønsket af IBA arbejder på at sikre uddannelse af høj kvalitet til overkommelige gebyrer samtidig give international uddannelse med fleksibel, høj kvalitet grader. Vi har en stor ekstern fakultet med akademiske facilitatorer fra alle dele af verden. Vi forsøger at sikre den bedst mulige setup for vores internationale programmer.

Den globale erhvervsklima har ændret sig mere i de sidste fem år end den forudgående 50. For at gøre fremskridt og konkurrere, du har brug for en grad, det er hensigtsmæssigt at de internationale kompetencer, du har brug for.

IBA tilbyder alle disse muligheder i højtudviklede modul-baserede programmer med optioner, der kan tilpasses. IBA er dedikeret til at levere høj kvalitet viden samt topmoderne færdigheder, så nutidens studerende til at engagere sig i business management problemer med nødvendige teoretiske niveau og selvtillid. Materialet er både teoretisk og praktisk.

Vores fakultet er international med omfattende industri-specifik oplevelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

BA (Hons) internationale gæstfrihed og turisme management

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Schweiz Zug Danmark Copenhagen Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo + 6 mere

Vores kursus giver et solidt fundament i teori og praksis af turisme management og forbereder dig til [+]

Vores kursus giver et solidt fundament i teori og praksis af turisme management og forbereder dig til en succesfuld karriere inden for turisme-og fritidssektoren. Ud over industri-specifikke moduler, vil vores kursus muligheder giver dig mulighed for at udvikle en vifte af business-færdigheder, der gælder for den bredere kommercielt miljø.

Mulighed for at tilbringe en studieperiode på et af vores partner universiteter i Europa, USA eller Canada, betyder, at du kan tilføje en reel international dimension til de færdigheder, du tager væk i slutningen af ​​kurset.

Når du opgraderer, vil du være i stand til: - demonstrere en grundig forståelse af turisme-og fritidssektoren; sine produkter, sine kunder og det miljø, hvor de interagerer - vise en reel indsigt i den kulturelle betydning af turismen - viser manglende forståelse for udvikling og vækst af viden om turisme.... [-]


BA (Hons) ledelse

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Schweiz Zug Danmark Copenhagen Det Forenede Kongerige London Ægypten Cairo + 6 mere

Som med mange af vores business grader, er formålet med dette kursus er at udstyre dig med et solidt fundament i [+]

Som med mange af vores business grader, er formålet med dette kursus er at udstyre dig med et solidt fundament i erhvervslivet og ledelsesteori, så du kan fungere effektivt inden for den globale økonomi. Du vil også få mulighed for at udvikle en række praktiske færdigheder og analytiske teknikker i øjeblikket anvendes inden for en række forretningsområder.

Den brede vifte af kursusmoduler giver dig mulighed for at fokusere på områder af særlig interesse eller at forberede sig til bestemte faglige krav. Tætte bånd med international industri og erhvervsliv sikre, at kursusindholdet er på linje med moderne forretningspraksis.

Når du opgraderer, vil du være i stand til at vise en reel forståelse af aktuelle emner som globalisering, bæredygtighed og sociale og demografiske forandringer; demonstrere en korrekt vurdering af ledelsespraksis, herunder menneskelige ressourcer, markedsføring, regnskab og finans-og informationsstyring; og kritisk analysere strategiske forretningsmæssige adfærd.... [-]