Læs den officielle beskrivelse

IT-Universitetet er at skabe mere it-kandidater, end nogen anden universitet i Danmark og tilbyder en bred vifte af forskningsbaserede uddannelser inden for it-området. Fra spil og kommunikation til business og softwareudvikling. IT-Universitetet tilbyder en høj kvalitet akademisk miljø, hvor inspirerende og engagerede akademikere dele deres viden med nysgerrige og ambitiøse elever. I øjeblikket IT-Universitetet har en studerende på 2600 studerende, hvoraf ca. 1/4 er internationale, hvilket gør campus en smeltedigel af forskellige nationaliteter og uddannelsesmæssige baggrunde. Studerende af forskellige nationaliteter og kulturelle baggrunde er uddannet til at arbejde i et internationalt miljø. Et stigende antal studerende fra udlandet er tiltrukket af IT-Universitetet takket være universitetets unikke syn på IT som en disciplin trække på teknologi samt humaniora, design og business. Studere på IT-Universitetet og gevinst:

En international profil. Et stærkt fundament for din fremtidige karriere. IT-Universitetet samarbejder med erhvervslivet for at sikre en up-to-date læringsmiljø, hvor du kan lære af brancheeksperter og arbejde på fælles projekter med globalt anerkendte organisationer i løbet af dine studier. Evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i grupper. Få akkrediteret. Kursus arbejdsbyrde måles efter European Credit Transfer System (ECTS), som sikrer din uddannelse er mere let genkendes på tværs af Europa. Et levende campus livet giver dig mulighed for at møde folk gennem en bred vifte af aktiviteter, og universitetet bygningen er blandt de mest moderne og inspirerende uddannelses- bygninger i Danmark. En dynamisk universitetsby med et pulserende byliv og kulturelle scene, samt at være Skandinaviens porten til Europa. En dansk sprog og kultur kursus. Uformelle relation mellem lærere og elever. Læringsmiljøet er venlige, uformel og drevet af udveksling af ideer. Studerende på IT-Universitetet debattere åbent med deres professorer og kalder dem ved deres fornavne. Nyd støtte. Du vil få mange spørgsmål før og efter ankomsten på universitetet. Du kan søge råd og støtte fra det internationale kontor.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

IT University of Copenhagen

Den treårige bacheloruddannelse i Global Business Informatics giver dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at arbejde med IT i en international erhvervsmæssig samme ... [+]

BSc i Global Business Informatics

Den treårige bacheloruddannelse i Global Business Informatics giver dig de teoretiske og praktiske værktøjer til at arbejde med IT i en international erhvervsmæssig sammenhæng og understreger kvalitative tilgange til at forstå IT, og dens globale betydning. Programmet er undervises på engelsk.

Programmet Hvordan organisationer engagere sig i udviklingen af ​​IT-strategier og regulerer deres virksomhed på tværs af lande og forskelle, herunder forskellige erhverv, og køn? Hvordan almindelige mennesker sætte teknologier til at bruge i deres daglige arbejde miljøer? Det er centrale spørgsmål behandles i Global Business Informatics program. ... [-]

Danmark Copenhagen
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk