Læs den officielle beskrivelse

Lær at kende Copenhagen Business College, som er en del af Niels Brock. Niels Brocks historie går tilbage i mere end 130 år. Lær om historien, værdierne, organisationen og uddannelserne, der tilbydes af den største uddannelsesinstitution i Danmark.

115397_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_204.jpg

Om Copenhagen Business College

At skære en lang historie kort ...

Niels Brock har eksisteret i mange år, men det forhindrer os ikke i at forbedre og forny forretningskolen. Vi nægter simpelthen at lade op og løbe på rutine. I stedet stræber vi efter at udvikle og indarbejde de nyeste viden og teknologier i vores uddannelsesmetoder. Kombinerer traditioner bygget op i årtier med nye metoder resulterer i en solid og moderne uddannelse, der forbereder eleverne til det næste trin i deres karriere og giver dem de rette kompetencer for erhvervslivet.

Kerneværdier

På Niels Brock sigter vi på at skabe et klima for intellektuel og videnskabelig vækst. Mangfoldighed og integration er nøgler til at sikre, at vi tilbyder en erhvervsuddannelse af højeste kvalitet. Niels Brock er engageret i mangfoldighed i alle dens dimensioner, herunder en forskelligartet repræsentation på universitetet, et forskelligartet samfund af synspunkter og baggrunde og accept af de komplekse identiteter inden for alle individer tilknyttet universitetet. Niels Brock mener, at institutionen vil blive stærkere som følge af en forskelligartet befolkning af studerende, fakultet, personale og bestyrelsesmedlemmer. Niels Brock værdsætter alle personer, der søger at deltage og forbedre vores videregående uddannelsesniveau uanset national oprindelse, køn, alder, socioøkonomisk klasse, etnicitet, religiøs overbevisning, seksuel orientering og handicap.

Mission og Vision

Niels Brock tilstræber at tilbyde relevante uddannelsesmuligheder, der giver den danske erhvervsliv konkurrencedygtige kompetencer.

Mission

På Niels Brock forpligter vi os til at være ambitiøse og vedholdende, når vi udvikler og tilbyder relevante uddannelsesmuligheder, som:

  • Giv den danske erhvervsliv den rigtige kompetence
  • Optimerer mulighederne for de enkelte studerende.

Dette er Niels Brocks bidrag til den danske konkurrenceevne.

115401_20180620_NielsBrock_Copenhagenlife_146.jpg

Vision

Ambitionen for Niels Brock er at være det mest internationale og innovative erhvervskollege i Danmark - anerkendt for vores medarbejdere, som optimerer og letter læringsprocessen hos eleverne.

Juridisk status og akkrediteringer

Niels Brock Copenhagen Business College er et officielt anerkendt dansk erhvervsuddannelse, der tilbyder erhvervsuddannelser, der er akkrediteret af staten i henhold til konsolideringsloven om erhvervsuddannelse nr. 1269 af 29. november 2017.

Niels Brock opererer som en international skole, der tilbyder efterfølgende programmer på basis af

  • En franchiseaftale med De Montfort University, Leicester, Storbritannien
  • En franchiseaftale med Middlesex University, London, UK
  • Akkreditering af American Accreditation Council of Independent Colleges and Schools (ACICS)

Det amerikanske Bachelorprogram; Bachelor i erhvervsøkonomi, anerkendes at være sammenlignelig med en dansk bachelorgrad inden for erhvervsøkonomi. Derfor er kandidater fra BSc i Erhvervsøkonomi berettiget til at ansøge om postgraduate programmer på danske institutioner. Læs mere her:

Vær opmærksom på, at ansættelsesbevillinger optjent på Niels Brocks bachelorprogram (akkrediteret af ACICS) for optagelse til en anden institution er en afgørelse, der udelukkende træffes af det universitet eller universitet, som den studerende anvender. Niels Brock repræsenterer ikke nogen form for overdragelse af kreditter optjent i bachelorprogrammet.

Niels Brock - Copenhagen Business College giver hvert år en række evaluerings- og akkrediteringsdokumenter. Vi ønsker at sikre, at de studerende får den bedst mulige uddannelse og uddannelse. Læs mere om vores akkrediteringer.

Akkrediteret medlem, ACICS

Niels Brock Copenhagen Business College er akkrediteret af akkrediteringsrådet for uafhængige gymnasier og skoler for at tildele den amerikanske bachelorgrad i erhvervsøkonomi. Akkrediteringsrådet for uafhængige gymnasier og skoler (ACICS) er opført som et nationalt anerkendt akkrediteringsagentur ved American Council for Higher Education Accreditation og American Department of Education *. Her kan du finde vores evalueringer, katalog og CAR til ACICS akkrediterede programmer.

* Institut for Uddannelse pausede sin anerkendelse af ACICS fra december 2016 til april 2018.

115400_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

Fakultetet

Copenhagen Business College ligger lige i hjertet af København, få skridt fra hovedstationen Nørreport, de største shoppinggader og den berømte havn "Nyhavn". Fakultetets bygning er i en nyrenoveret klassisk universitetsbygning.

Udover at være ledere inden for deres fagområder har mange af vores fakultetmedlemmer også praktisk erfaring som analytikere, ledere, konsulenter, iværksættere, investorer, rådgivere, bestyrelsesmedlemmer, forfattere og ledere.

Mødelokaler

Hvis du vil bestille et mødelokale til gruppearbejde, skal du kontakte Front Office.

Bibliotek og Open Learning Center

Biblioteket og det åbne læringscenter for internationale studerende er placeret på Bispetorvet, 1-3 i stueetagen af bygningen.

Biblioteket er specialiseret i materialer, der anvendes i eller relateret til kurser undervist på Copenhagen Business College. Samlingen indeholder forskellige lærebøger, aviser, akademisk litteratur, tidsskrifter og databaser. Alle studerende, medarbejdere og fakulteter er velkomne til at bruge biblioteket.

Biblioteket har computere og adgang til internettet samt steder at studere og arbejde i grupper.

Internet og print kopi faciliteter

Trådløs internetforbindelse leveres på fakultetet, så eleverne kan få adgang til internettet fra deres bærbare computere og smartphones.

Kopimaskiner og printere er placeret i kælderen, så de studerende kan udskrive, kopiere og scanne dokumenter.

115399_NielsBrock_SunnyCopenhagen096.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Niels Brock Copenhagen Business College

De Montfort University og Niels Brock Copenhagen Business College tilbyder tre specialiseringsstrømme fra den britiske top-up BA (Hons) i Business Administration. Dette p ... [+]

De Montfort University og Niels Brock Copenhagen Business College tilbyder tre specialiseringsstrømme fra den britiske top-up BA (Hons) i Business Administration. Dette program er designet som en top-up af toårige videregående uddannelser eller eksamensbeviser. De tre strømme er Finance, Marketing og Strategy

Få en britisk akkrediteret BA

Denne et års top-up BA giver dig mulighed for at starte din internationale erhvervskarriere med en britisk akkrediteret bachelorgrad i Business Administration.

Hvorfor tage en top-up BA?Lev, arbejde og studere i København, DanmarkOpfyld din toårige grad med et britisk akkrediteret programKickstart din globale karriere med en akkrediteret BA-gradVælg mellem 3 streams: Marketing, StrategiStuderende på Niels Brock Copenhagen Business College , Danmarks ældste business college... [-]
Danmark Copenhagen
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Niels Brock Copenhagen Business College

Middlesex University, London, UK, og Niels Brock Copenhagen Business College , tilbyder denne britiske top-up BA i International Hospitality and Tourism Management. Progr ... [+]

Oversigt

Middlesex University, London, UK, og Niels Brock Copenhagen Business College , tilbyder denne britiske top-up BA i International Hospitality and Tourism Management. Programmet er designet som en top-up af toårige videregående uddannelser eller eksamensbeviser inden for gæstfrihed og turisme eller deraf relaterede studier.

Få en britisk akkrediteret BA

Denne et års top-up BA giver dig mulighed for at starte din internationale erhvervskarriere med den britiske akkrediterede bachelorgrad i International Hospitality and Tourism Management.

Hvorfor tage en top-up BA?Lev, arbejde og studere i København, DanmarkOpfyld din toårige grad med det britiske akkrediterede programKickstart din globale karriere med en akkrediteret BA-gradStuderende på Niels Brock Copenhagen Business College , Danmarks ældste business college... [-]
Danmark Copenhagen
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Niels Brock Copenhagen Business College

De Montfort University, Leicester, Storbritannien og Niels Brock Copenhagen Business College , er glade for at kunne tilbyde dette 3-årige program. ... [+]

Oversigt

De Montfort University, Leicester, UK og Niels Brock Copenhagen Business College , er glade for at kunne tilbyde dette 3-årige program

Tag en fuld UK akkrediteret Bachelor of Science i Business Studies

Denne treårige Bachelor of Science giver dig mulighed for at starte din internationale erhvervskarriere med en specialisering i enten Accounting

Hvorfor tage en BSc (Hons) Business Studies i KøbenhavnLev, arbejde og studere i København, DanmarkFå en grad om et britisk akkrediteret programKickstart din globale karriere med en akkrediteret BSc (Hons)Vælg mellem tre strømme: RegnskabStuderende på Niels Brock Copenhagen Business College , Danmarks ældste business college... [-]
Danmark Copenhagen
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Copenhagen Business College