Læs den officielle beskrivelse

Gavn samfund på globalt plan

I næsten to århundreder DTU, Tekniske Universitet Danmark, har været dedikeret til at opfylde visionen om HC Ørsted-far til elektromagnetisme-der grundlagde universitetet i 1829 for at udvikle og skabe værdi ved hjælp naturvidenskab og teknisk videnskab til gavn for samfundet.

I dag er DTU rangeret som en af ​​de fremmeste tekniske universiteter i Europa, fortsætter med at sætte nye rekorder i antallet af publikationer, og vedvarende øge og udvikle vores partnerskaber med industrien, og opgaver udført af DTU videnskabelige rådgivning.

Antallet af nye studerende er højere end nogensinde, og, for ellevte år i træk, har vi modtaget et rekordstort antal ansøgninger fra studerende, der ønsker at forfølge en grad fra et teknisk eliteuniversitet med et globalt udsyn.

Den internationale dimension er af afgørende betydning for DTU. I 2015 har vi budt velkommen i 600international studerende ind vores kandidatuddannelser, er halvdelen af ​​vores ph.d.-studerende rekrutteres fra udlandet, og mere end en tredjedel af vores videnskabelige medarbejdere er højt kvalificerede forskere fra international baggrund. Hertil kommer, at omfanget og intensiteten af ​​vores samarbejde med andre førende tekniske universiteter rundt om i verden fortsætter med at vokse.

DTU har internationale uddannelsesmæssige udvekslingsprogrammer med over 200 universiteter rundt om i verden, og har tætte forskningssamarbejder med vores partnere i over at bygge forsknings- og uddannelsesprogrammer med det nordiske Five Tech Alliance, Euro Tech Universities Alliance, KAIST i Sydkorea, den kinesisk -Dansk Center i Beijing, Rensselaer i USA, og Nanyang i Singapore.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Technical University of Denmark - DTU

Bacheloruddannelsen (HA) i General Engineering er en ny international bacheloruddannelse på DTU. Programmet giver dig brede ingeniørkompetencer, en solid teknisk-videnska ... [+]

Bacheloruddannelsen (HA) i General Engineering er en ny international bacheloruddannelse på DTU. Programmet giver dig brede ingeniørkompetencer, en solid teknisk-videnskabeligt grundlag og en stærk international profil, som forbereder dig til en udfordrende karriere i et globalt arbejdsmarked. Uddannelsen udbydes for første gang i 2016.

International profil

Programmet giver dig brede ingeniørkompetencer, en solid teknisk-videnskabeligt grundlag og en stærk international profil, som forbereder dig til en udfordrende karriere i et globalt arbejdsmarked.

HA er udelukkende undervises på engelsk, og du bliver en del af et internationalt studiemiljø med studerende fra hele verden. ... [-]

Danmark Lyngby
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
6 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

Study at DTU – Raj from India

Study at DTU – Hugo from Spain

Study at DTU – Amy from Ireland

Study in Denmark - Wei Han from China (Environmental Engineering)