Læs den officielle beskrivelse

Det Jyske Musikkonservatorium, som det er formet i dag blev bragt om i 2010 ved en fusion mellem Det Kongelige Musikkonservatorium i Århus, der blev grundlagt i 1927, og The Musikkonservatorium, Aalborg, der blev grundlagt i 1930. Men hvis du dykker ned i historiens annaler, vil du finde, at det er ikke så meget en fusion som en tilbagevenden til institutionens oprindelige form. The Academy i Aalborg blev grundlagt som en nordlig afdeling af Academy i Århus tre år senere, og begge blev grundlagt af Johan Nilsson og hans kone Magda. Det betyder, at efter 80 års adskillelse de to institutioner blev genforenet i 2010 at blive to afdelinger i samme Academy. Det Jyske Musikkonservatorium, Århus / Aalborg er en statsinstitution i regi af det danske kulturministerium, der opkræves med ansvar for de videregående uddannelser i musik, og ellers bidrage til at fremme musikalske kultur i Danmark.

Programmer Programmerne har fået den højeste status, både nationalt og internationalt. Det betyder, at de måle sig med de bedste sammenlignelige kurser på tilbud i udlandet. Vi træne de studerende til en karriere som professionelle musikere, og afhængigt af kurset taget, de studerende opgradere enten som solo kunstnere eller som musiklærere.

Undervisning Hovedvægten i undervisningen er på solo arbejde med et instrument eller stemme, men der er også sammenspil og en række supplerende fag. For dem, der studerer til at blive musiklærere, der særlig vægt på musik pædagogik og kommunikative fag. Vores korps af lærere er aktiv og engageret, og vi forventer, at vores studerende til at udvise de samme kvaliteter. Vi er fleksible, men vi lægger vægt på disciplin og samarbejde som vigtige elementer i uddannelsen af ​​professionelle musikere og musiklærere.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Festkoncert