Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til TRUEMAX academy

3D CGI og animation er en blanding mellem kunst og teknologi, som kræver en fin balance. Den bruges både i filmen og spil-industrien samt i reklamer og mange andre industrier. Siden 1998 TRUEMAX Academy har specialiseret sig i at undervise 3D CGI og animation på både korte kurser samt en 3-årig uddannelse, der er rettet mod industriens behov for veluddannede medarbejdere - nu og i fremtiden. TRUEMAX academy 3D CGI & animation blev grundlagt i 1998 og har siden udviklet kvaliteten af ​​programmer for uddannelse og kurser højt niveau.

Vi accepterer studerende fra hele verden. For at sikre, at det faglige niveau på uddannelsen er så højt som muligt, Vi samarbejder med The National Film School of Danmark, DADIU, EUCROMA samt flere andre skoler og fagfolk. TRUEMAX academy tilbyder også flere kurser i 3D grafik samt i tegning og kurser skræddersyet til individuelle behov.

Vi tilbyder de bedste instruktører og undervisere, specialister og kreative guruer, som er - og skal være - på forkant med udviklingen. Gæsteforelæsere og instruktører omfatter nogle af verdens bedste 3D kunstnere og eksperter fra internationale produktions-virksomheder som Pixar, DreamWorks, ILM, EA og Walt Disney Company

Langsigtede programmer og korte kurser

Baseret i Danmark, TRUEMAX academy udvikler og tilbyder langsigtede programmer for uddannelse samt korte kurser i 3D computergrafik og animation for at opfylde kravene fra industrien og erhvervslivet for veluddannede medarbejdere, både nu og i fremtiden .

I samarbejde med 3D-industrien

Unikke kurser og programmer er under konstant udvikling i tæt samarbejde med en formel uddannelse udvalg bestående af repræsentanter fra verden af ​​tv, film, udvikling spil og forretning.

Vores programmer og kurser er anerkendt som nogle af de bedste i Europa. Som et resultat af dette, holder vi tiltrækker flere og flere internationale studerende. Derudover holder vi vores uddannelse up-to-date med hjælp fra vores pædagogiske Comittee og vores brede faglige netværk inden for 3D-branchen. Alt dette afspejler, at vi sigter mod at give den bedste uddannelse for vores studerende.

TRUEMAX Academys Mission & Vision

At kombinere og balancere mellem kunst og teknologi, og give karrieremuligheder for de kreative og kunstneriske studerende. For at fastholde og til stadighed udvikle det tætte samarbejde med uddannelsesudvalg. At fortsætte med at tiltrække og bruge de bedste internationale kreative og professionelle 3D-artister som instruktører. For at opfylde ambitionen om at skabe 3D computergrafik og animation af højeste kvalitet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også: