University College of Northern Denmark

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of Northern Denmark (UCN) er en dansk højere uddannelsesinstitution, der arbejder inden for uddannelse, udvikling, anvendt forskning og innovation. UCN er aktiv inden for sundhedspleje og wellness, sociale studier og uddannelse, teknologi og erhvervsliv, uddannelse og livslang læring. Vi har over 10.000 studerende i fuld grad, og mere end 8.000 deltidsstuderende, der gennemgår en videregående uddannelse. Som en regional institution tjener vi den nordlige del af Danmark.

UCN har mangeårige forbindelser med erhvervslivet, industrien, den offentlige sektor og faglige organisationer, og vores engagement i at være Danmarks førende universitet inden for videregående uddannelse betyder, at du nyder godt af vores arbejde for at sikre, at du, vores kandidater er første valg af arbejdsgivere.School

Uanset hvad du vil gøre - eller hvis du ikke er helt sikker endnu - vil vi gøre alt for at øge dine muligheder og hjælpe dig på vej til en glad og vellykket fremtidig karriere.

Fra Business til Hospitality, IT Teknologi og Konstruktion Management, er alle vores programmer designet til at udvikle de kompetencer, arbejdsgiverne søger. Vi fokuserer på anvendte ledelsesevner, hvilket betyder, at vi ikke kun lærer teorier, men også at du ved, hvordan du bruger dem i praksis på reelle udfordringer, der opstår i virkelige virksomheder. UCN arbejder tæt sammen med erfarne forretningsfolk for at organisere vores undervisningsprogrammer.
School - indoor

Praktisk oplevelse i erhvervslivet eller industrien giver dig en reel fordel, når du begynder at søge job. Vi tilbyder arbejdsrelationer og obligatoriske praktikophold på alle vores programmer, hvilket giver dig mulighed for at udvikle de færdigheder, du har brug for til din karriere og dermed øge din beskæftigelsesevne og iværksætteri.

UCN tilbyder professionelle akademiske programmer til studerende, der har brug for hurtig adgang til en erhvervskarriere. Vi nåer vores mål gennem en moderne undervisningsmetode , læringsfaciliteter af høj kvalitet og engageret personale og studerende.

UCNs døre er åbne for danske såvel som internationale studerende fra hele verden. Vi tilbyder 19 programmer, som er helt undervist på engelsk.
Students

UCN er der for dig og din karriere!

Placeringer

Aalborg

Address
University College of Northern Denmark, Sofiendalsvej 60, Aalborg SV
9200 Aalborg, Danmark

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig