VIA University College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VIA University College er Danmarks største og mest internationale universitetshøjskole - også kendt som et universitet for anvendt videnskab - med i alt 19.000 studerende, hvoraf 3 , 500 er internationale studerende fra hele verden.

Vores fokus på innovation og iværksætteri har tildelt os prisen som Danmark førende iværksættersamfund højere læreanstalt i 2014, 2018 og 2019.

Vi dækker Region Midtjylland med i alt otte moderne campuser, som alle er præget af et dynamisk og tværfagligt miljø, hvor eleverne mødes på tværs af programmer og fakulteter.

VIA tilbyder en række engelske uddannelser inden for erhverv, konstruktion, design og teknik.

Akkreditering

VIA er certificeret indehaver af et ERASMUS charter. Vi er medlem af European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) og har et kvalifikationsbevis fra Folkerepublikken Kina. VIA er også Danmarks eneste akkrediterede institution ved Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

En anden undervisningsform

Den skandinaviske tilgang til videregående uddannelse er dybt forankret i de erhverv, hvor vi træner vores kandidater.

Studerende lærer de seneste teorier og metoder, deltager i forsknings- og innovationsaktiviteter og får praktisk erfaring gennem praktisk træning.

Vi opfordrer eleverne til at engagere og udveksle ideer med nem adgang til undervisere og medarbejdere. Vi tilbyder små klasser, simuleringsbaseret træning og e-learning.

Deltag i vores virtuelle åbne hus

To gange om året bringer VIA University College den åbne husoplevelse til dig, da vi inviterer dig til at møde vores studerende, personale og institution næsten.
Her kan du lære mere om VIA , vores programmer og stille alle spørgsmål, du måtte have om studiemulighederne, økonomien eller livet i Danmark.
Besøg en. VIA .dk / virtual-open-housePlaceringer

Herning

Address
VIA University College
Campus Herning
Birk Centerpark 5
DK-7400 Herning
Denmark

7400 Herning, Danmark

Horsens

VIA University College - Campus Aarhus C

Address
VIA University College
Campus Horsens
Chr. M. Oestergaards Vej 4
DK-8700 Horsens
Denmark

8700 Horsens, Danmark
Telefonnummer
+45 87 55 00 10

Århus

Address
VIA University College
Campus Aarhus C
Ceresbyen nr. 24
DK-8000 Aarhus C

8000 Århus, Danmark