Læs den officielle beskrivelse

VIA University College er Danmarks største og mest internationale universitetshøjskole - også kendt som et universitet for anvendt videnskab - med i alt 18.500 studerende, hvoraf 2.500 er internationale studerende fra hele verden.

Vores fokus på innovation og iværksætteri har tildelt os prisen som Danmark førende iværksættersamfund højere læreanstalt i både 2014 og 2018.

Vores uddannelser imødekommer både nye og gamle erhverv, og vores programmer tilhører en lang tradition for højskoleundervisning i Danmark. Nogle af vores programmer er mere end 100 år gamle og har derfor været en medvirkende faktor i udformningen og udviklingen af det berømte danske velfærdssamfund.

Vi dækker Region Midtjylland med i alt otte moderne campuser, som alle er præget af et dynamisk og tværfagligt miljø, hvor eleverne mødes på tværs af programmer og fakulteter.

VIA tilbyder 40 uddannelser - næsten halvdelen på engelsk - på følgende områder:
Animation
Byggemiljø
Forretning
Design
ingeniørarbejde
Film

Styrken af vores programmer fortsætter med at være kombinationen af forskningsbaseret teoretisk undervisning med praktiske placeringer og klinisk træning. Vores mål er at hjælpe med at udvikle professionel praksis for at finde løsninger på udfordringerne for samfundet - i Danmark og internationalt.

14355_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_19.jpg

Akkreditering

VIA er certificeret indehaver af et ERASMUS charter. Vi er medlem af European Association for Quality Assurance in Higher Education (ENQA) og har et kvalifikationsbevis fra Folkerepublikken Kina. VIA er også Danmarks eneste akkrediterede institution ved Chartered Institute of Architectural Technologists (CIAT).

En anden undervisningsform

Den skandinaviske tilgang til videregående uddannelse er dybt forankret i de erhverv, hvor vi træner vores kandidater.

Studerende lærer de seneste teorier og metoder, deltager i forsknings- og innovationsaktiviteter og får praktisk erfaring gennem praktisk træning.

Vi opfordrer eleverne til at engagere og udveksle ideer med nem adgang til undervisere og medarbejdere. Vi tilbyder små klasser, simuleringsbaseret træning og e-learning.

14350_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_14.jpg

R

Forskning, udvikling og iværksætteri er integrerede dele af vores programmer. I flere år er VIA blevet udnævnt til den mest iværksætteriske universitetsinstitution i Danmark med 25% af de studerende, der deltager i innovationsaktiviteter.

Vores 21 forskningscentre gennemfører projekter, der er praktikledede, tværfaglige og stadig mere internationale. Vi deltager og leder nationale og internationale forskningsprojekter og stræber efter at være en foretrukken partner på vores område.

14349_6.760_Billeder_studieportal_Billedudvalg_4.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

VIA University College

3½ års bacheloruddannelse på engelsk med fokus på design, planlægning og implementering af byggeprojekter. ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i arkitektonisk teknologi og byggeledelse er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk. Du vil få stor viden indenfor design, planlægning og implementering af byggeprojekter. Programmet giver dig også mulighed for at specialisere sig i et eller flere fagområder. Bæredygtighed og energieffektiv design og konstruktion spiller en meget vigtig rolle i programmet. Programmet finder sted på Campus Horsens eller på VIA 's afdeling i Aarhus. Studerende med en AP-grad eller et tilsvarende eksamensbevis kan fuldføre en bachelorgrad på to år.

Indhold og struktur

Programmet er organiseret i syv semestre, hvor hvert semester dækker et tema, der fører til en forståelse af alle involverede elementer, såsom design, planlægning og implementering af byggeprojekter. Læringsprocessen dækker teori i kombination med en række tværfaglige projekter, der skal gennemføres både individuelt og i grupper. Teorielektioner og klasser vil have højere intensitet i starten af hvert semester, mens de senere er mere projektorienterede. På 5. semester af dette program skal du vælge en specialisering, mens 6. semester giver mulighed for at få praktisk erfaring i en praktikperiode. I det sidste syvende semester vil du skrive dit endelige bachelorprojekt.... [-]

Danmark Horsens Århus
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
3.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management inden for mode og møbel er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk struktureret som en AP-grad og en BA-top-u ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Branding og Marketing Management inden for mode og møbel er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk struktureret som en AP-grad og en BA-top-up.

Du vil lære om markedets skiftende karakter og hvordan man giver et mærke en kommerciel dimension og sikre, at målgruppen ikke kan undgå at høre om det. Du lærer at anvende forskellige marketingkanaler - fra hjemmesider til udendørs reklamer - og hvordan de respektive kanaler hjælper mærket med at opnå den rigtige position på markedet.

Undervisningen omfatter en kombination af sager og sande til livsproblemer relateret til mode- og livsstilsvirksomheder.

Du vil også erhverve kompetencer for at overvåge og udvikle mærker på en uafhængig måde. At udarbejde foreslåede løsninger og implementere dem i praksis, både visuelt og kommunikativt, vil også være en af dine store kvalifikationer. Du vil være i stand til at etablere den rigtige position for mærket og sørge for, at nye begreber falder i tråd med varemærkernes værdier.... [-]

Danmark Herning
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

3½ års bacheloruddannelse på engelsk med fokus på teknisk ekspertise og ledelse i det byggede miljø. ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i civilingeniør er et 3½-års fuldtidsuddannet program på engelsk, der giver dig de færdigheder og viden, der er nødvendige for at styre strukturelle beregninger, tegninger, jordmekanik, belastningsberegninger mv.

Programmets fleksibilitet og de mange valgfag giver dig mulighed for at lave en individuel grad, der vil forberede dig til en ønskelig karriere.

Civilingeniør er et internationalt erhverv, der involverer design, konstruktion, drift og forbedring af det byggede miljø. Civil Engineers leverer den tekniske ekspertise og ledelsesmæssige færdigheder til at planlægge, designe, konstruere og vedligeholde sådanne faciliteter som bygninger, luft- og havnehavne, vandforsyningssystemer, affaldsbehandlingssystemer, vej- og jernbanenetværk og broer - på en bæredygtig måde for at mindske virkningen på miljøet. Dette program finder sted på Campus Horsens.... [-]

Danmark Horsens
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

4½ års bacheloruddannelse på engelsk, der forbereder eleverne til karriere i erhvervslivet og industrien. ... [+]

Kort introduktion

Kombiner teknik og erhvervslivet for at forbedre dine internationale karrieremuligheder! Global Business Engineering er en 4½-årig faglig faglig kandidatuddannelsesprogram undervist i engelsk og sat i et pulserende miljø af danske og internationale studerende. Som kandidat vil du kunne kombinere viden om tekniske og erhvervsmæssige problemer og have de globale færdigheder inden for sprog og kommunikation, der er nødvendige for at arbejde over hele verden. Denne kombination gør Global Business Engineer helt unik. Under studier vil du lære at designe og implementere tekniske løsninger og også hvordan man markedsfører og sælger produkter. Gennem markedsanalyser, produktudvikling mv. Vil du også lære om kulturelle faktorer, som kan påvirke købernes adfærd. Programmet er undervist på engelsk på Campus Horsens og på Campus Aarhus C.... [-]

Danmark Århus Horsens
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

3½ års bacheloruddannelse på engelsk forbereder eleverne til job i salg og markedsføring over hele verden. ... [+]

Kort introduktion

Bachelorprogrammet International Sales and Marketing Management er et syv-semester program undervist på engelsk. Programmet er baseret på anvendt videnskab og giver dig en kombination af emner inden for business, økonomi, organisation og ledelse, kommunikation, kultur og forretningsret med et stort fokus på international markedsføring og salg. Programmet kombinerer teori med praksis gennem projektarbejde og casestudier fra en bred vifte af virksomheder. Derudover indeholder programmet 2 separate forretningsperioder på 12 uger hver. Formålet med placeringsperioder er at udstyre dig med erfaring fra arbejde inden for forretningsmiljø og give dig mulighed for at fokusere dybt på forretningsproblemer og -problemer i virkeligheden. Programmet finder sted på Campus Horsens.... [-]

Danmark Horsens
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Klima ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Klima

Som kandidatleverandør kan du arbejde i elværker, konsulentfirmaer, entreprenørfirmaer eller i den offentlige sektor.

Du vil have mange muligheder for at arbejde i udlandet, hvor manglen på rent vand og spildevandsforarbejdning er en voksende global udfordring, der kræver kvalificerede ingeniører.

Programmet finder sted på Campus Horsens.

Indhold og struktur

Programmet er organiseret i syv semestre, og i alle semestre vil du arbejde på tværfagligt projekt, der kombinerer de forskellige fag, der undervises i semesteret i et afsluttende projekt. Du vil opleve, at dine projektarbejdsevner forbedres fra et semester til det næste.... [-]

Danmark Horsens
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

3½ års bacheloruddannelse på engelsk med fokus på at skabe ideer, udvikle og designe nye produkter. ... [+]

Kort introduktion

Den 3½-årige fuldtuddannelse undervises på engelsk. Den mekaniske ingeniør skaber ideer, udvikler og designer nye produkter - en proces, som kræver både kreative færdigheder og tekniske færdigheder. Kendskab til sociale og økonomiske forhold samt arbejdsrelaterede og miljømæssige forhold er også afgørende. Dette program finder sted på Campus Horsens.

Indhold og struktur

Mekanik er et syv-semester program, der er professionelt orienteret og struktureret, så du i løbet af programmet vil arbejde med projekttemaer i tæt samarbejde med virksomheder inden for industri, automation, energi og miljø.

I løbet af det 5. semester af dette program får du også mulighed for at få praktisk erfaring gennem en praktikperiode, der indebærer at arbejde for et internationalt selskab i Danmark eller i udlandet.... [-]

Danmark Horsens
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Material Science Engineering er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, som gør det muligt at arbejde med materialer og fremstillingsprocesse ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Material Science Engineering er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, som gør det muligt at arbejde med materialer og fremstillingsprocesser i mode- og møbelbranchen. Du får ekspertviden af nye og innovative materialer og indsigt i moderne teknologi.

Bortset fra det får du indsigt i moderne forarbejdningsteknologi, så du kan være med til at optimere aspekter når det gælder teknikker, produktdesign, produktudvikling, økonomi og produktion i fremstillingsvirksomheder.

Programmet finder sted i Herning i samarbejde med ingeniøruddannelserne på VIA og Aarhus Universitet i Herning (AU Herning).

Indhold og struktur

Undersøgelserne er baseret på teori såvel som projekter. Gennem forskellige projekter udvikler du din evne til at samarbejde og udvikle og styre projekter. Vores workshops og laboratorier giver mulighed for at teste dine teoretiske kompetencer på en praktisk måde.... [-]

Danmark Herning
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

Bacheloruddannelsen i Fashion Design er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, struktureret som en AP-grad og en BA-top-up. Fashion Design programmet vil kvalific ... [+]

Kort introduktion

Bacheloruddannelsen i Fashion Design er et 3½ års fuldtidsuddannet program på engelsk, struktureret som en AP-grad og en BA-top-up.

Fashion Design programmet vil kvalificere dig til at håndtere de-sign processer og vælge dine materialer med tillid. Du vil lære at arbejde med trendforskning og analyse for at skabe innovative designs til modebranchen. Selvfølgelig vil programmet også udstyre dig for at huske identiteten af det firma, du arbejder for, og hjælpe dig med at holde sig til deres vision. Du vil erhverve kompetencer i at arbejde kreativt og visuelt med idégenerering og i forberedelse af grafisk præsentationsmateriale. Alt på et højt niveau.

Du vil også erhverve kompetencer i at arbejde hen imod et specifikt mål og tage ansvaret for at påvirke fremtidens design. Du vil udvikle din egen designidentitet. Og du får de nødvendige færdigheder til at håndtere nye udfordringer, så du føler dig hjemme på den globale mode scene.... [-]

Danmark Herning
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

3½ års bacheloruddannelse på engelsk giver eleverne de færdigheder og viden, der er nødvendige for at styre informationssystemer. ... [+]

Kort introduktion

Programmet Software Engineering Engineering er et 3½-årigt fuldt uddannet program på engelsk. Det er fremtidens uddannelse, der giver de studerende de nødvendige færdigheder og viden til at styre informationssystemer i virksomheder i dag og i morgen. Dette program giver dig viden om informationsteknologi, mikroprocessorer og webteknologier samt hvordan virksomheder i dag arbejder med IT. Programmet finder sted på Campus Horsens.

Indhold og struktur

Programmet er en kombination af teoriforelæsninger og projektarbejde inden for Software Development generelt, programmering af elektronikapparater, real-time programmering, computernetværk, Internet-of-Things, spildesign, webdesign, forstørret og virtuel virkelighed, database teknologi, stor data og cloud computing.... [-]

Danmark Horsens
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
VIA University College

3½ års bacheloruddannelse på engelsk med fokus på, hvordan man analyserer, forbedrer og nyskaber værdikæder i globale forretningsmiljøer. ... [+]

Kort introduktion

Det 3½-årige fuldtuddannede program i Value Chain Management undervises på engelsk og forbereder eleverne til karriere i erhvervslivet. Du vil få de færdigheder og viden, der er nødvendig for at styre måden virksomhederne modtager råmaterialer som input, tilføre værdi til råmaterialerne gennem forskellige processer og endvidere sælge færdige produkter til kunder. Dette opnås gennem analyser, forbedringer og innovation af værdikæder i globale forretningsmiljøer. Programmet finder sted på Campus Horsens og på Campus Aarhus C.

Indhold og struktur

Formålet med Value Chain Management-programmet er at give dig et overblik over netværket af processer, der fører til produktion og markedsføring af varer. Du vil lære at se på disse processer ud fra et overordnet perspektiv.... [-]

Danmark Horsens Århus
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3.5 år
på universitet
Læs mere på dansk

VIA - The movie (English)

Address
VIA University College Campus Herning Birk Centerpark 5 DK-7400 Herning Denmark
7400 Herning, Danmark
VIA University College - Campus Aarhus C
Address
VIA University College Campus Horsens Chr. M. Oestergaards Vej 4 DK-8700 Horsens Denmark
8700 Horsens, Danmark
Hjemmeside
Telefonnummer
+45 87 55 00 10
Address
VIA University College Campus Aarhus C Ceresbyen nr. 24 DK-8000 Aarhus C
8000 Århus, Danmark