Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om EUAS

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) , der blev grundlagt i 1992, er det største private universitet i Estland. Vores 1.600 studerende gør os til markedslederen, men tillader os alligevel at være fokuserede og tæt på vores studerende - som vi kan lide det. Vi sætter en ære i vores praktiske læseplaner, hvor læring foregår ved at gøre; vores netværk af partnere fra erhvervslivet, både smidige startups og etablerede industriledere; og vores magre organisation er rettet mod at gøre studieoplevelsen så smidig som muligt. EUAS har et alumni-netværk med over 5000 kandidater.

 • Vi tilbyder indsigt i morgendagens tendenser inden for iværksætteri gennem et solidt netværk af besøgende undervisere og mentorer fra erhvervslivet.
 • EUAS 'læseplaner er fokuseret på iværksætterkreativitet og relevante forretningsevner.
 • EUAS er beliggende i Tallinn, Estland, i hjertet af Ülemiste City, innovationscampuset kaldet 'Silicon Valley of the North'.

Fordele for studerende ved valg af EUAS

 • Europæisk uddannelse af høj kvalitet til en overkommelig pris
 • Et af de meget få europæiske universiteter, der tilbyder uddannelser på russisk
 • Beliggende i Tallinn, tælles ofte blandt verdens største livskvaliteter
 • Fremragende sociale liv i Tallinn for både engelsk- og russisktalende
 • Fantastiske opstart og forretningsmuligheder i Ülemiste City og videre
 • En global familie af studerende fra Europa, Asien, Afrika og Amerika

Blandt de mange grunde til at vælge Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) fem skiller sig ud.

 • EUAS er et internationalt universitet med studerende fra hele verden. Vores studerende har valget mellem at studere på estisk, engelsk eller russisk. Vores læseplaner er udviklet synkroniseret med virksomhedspartnere på tværs af landegrænser, og vores lærere kommer fra en
 • Vi er små, men fokuserede , holder tilmelding og det daglige bureaukrati på et minimum og vores opmærksomhed, hvor det hører hjemme - tilbyder vores studerende den bedst mulige iværksætteruddannelse. Vores 1600 studerende gør os til markedsleder for privat videregående uddannelse i Estland.
 • Vi er et universitet for iværksættere , af iværksættere og for (fremtidige) iværksættere. På EUAS forsøger vi at få folk til at lære værdifulde erfaringer fra andres succes såvel som fejl. Vi tilbyder vores studerende intens kontakt med erhvervslivet gennem hele deres studier i form af besøgende forelæsninger, regelmæssige uformelle møder og praktikpladser. I gennemsnit tjener vores kandidater mere end kandidater fra Tallinn University eller University of Tartu, de store estiske offentlige universiteter.
 • Vi er beliggende i Tallinn, et af Europas start-up hotspots med stadig forbedrede muligheder for at finde det rigtige team, forme det rigtige produkt, skaffe penge og tage af sted med din idé. For ambitioner i en intraprenurial karriere, skal du ikke lede længere end vores gode naboer og praktikpartnere fra de forskellige højværdige industrier i Ülemiste City, innovationscampuset, der kaldes "Silicon Valley of the North".
 • Let tilgængelig og billig placering. Estland er godt forbundet med enhver del af verden, og leveomkostningerne (indkvartering, mad, transport) er meget mere fornuftige end for eksempel i Skandinavien og England. Det er alle verdens muligheder uden besvær og desto sjovere .

  EUAS er et universitet for drevne mennesker, der er efter den næste store ting.

Placeringer

Tallinn

Estonian Entrepreneurship University of Applied Sciences

Address
Suur-Sõjamäe 10a
11415 Tallinn, Harju County, Estland
Telefonnummer
+372 610 1900

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig