Læs den officielle beskrivelse

Den University of the South Pacific (USP) Er den førende udbyder af videregående uddannelse i Stillehavsområdet og et internationalt ekspertcenter for undervisning, forskningskonsulent og træning om alle aspekter af Stillehavskultur, miljø og udvikling af menneskelige ressourcer.

Om The University

USP - En introduktion

Universitetet i det sydlige Stillehav er den førende institution for videregående uddannelse for Stillehavsområdet, der er unikt placeret i en region med ekstraordinær fysisk, social og økonomisk mangfoldighed.

USP er etableret i 1968 og er en af ​​kun to universiteter af sin type i verden. Det ejes i fællesskab af regeringerne i 12 medlemslande: Cookøerne, Fiji, Kiribati, Marshalløerne, Nauru, Niue, Salomonøerne, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu og Samoa. Universitetet har campusser i alle medlemslande. Hovedcampusen, Laucala, ligger i Fiji. Alafua Campus i Samoa er hvor Skole for Landbrug og Fødevareteknologi er beliggende, og Emalus Campus i Vanuatu er placeringen for Juridisk Skole.

De akademiske skoler, institutter og centre ved University of the South Pacific er organiseret i tre fakulteter og ledet af dekaner.

Disse er: Det Fakultet for Kunst, Ret og Uddannelse; Det Erhvervsøkonomiske Fakultet; Og Det Naturvidenskabelige Fakultet, Teknologi og Miljø. Hvert fakultet består af en række skoler, der tilbyder en bred vifte af akademiske programmer og kurser på bachelor-og postgraduate niveau.

Universitetet tilbyder også programmer gennem afstand og fleksibel læring i en række forskellige tilstande og teknologier i hele USP's 14 campusser.

Avancerede kommunikationsteknologier gennem USPNet bruges til at nå fjern- og fleksible lærende elever på tværs af Stillehavets store udstrækninger.

Den multikulturelle karakter af medarbejder- og elevkroppen giver USP en ekstraordinær karakter. Det er en kvalitetsinstitution, der producerer grader, der kan sammenlignes med universiteterne i Australien, New Zealand og Det Forenede Kongerige. Kandidater fra USP findes i vigtige ledende stillinger i hele den offentlige og private sektor i alle medlemslande og i mange lande rundt om i verden.

Universitetet har sat høj kvalitet for sin forskning. Større forskningsforpligtelser omfatter business management, læreruddannelse, Stillehavsstudier, marine studier, landbrug, videnskab og teknologi.

Universitetsregionen

Universitetet i Sydlige Stillehavsområdet spredes over 33 millioner kvadratkilometer hav, et område mere end tre gange så stort som Europa. I modsætning hertil er den samlede landmasse omtrent lig med Danmarks område. Befolkningen varierer i størrelse fra Tokelau med 1600 mennesker til Fiji med mere end 800.000. Den samlede befolkning er ca. 1,3 millioner.

Internationale flyselskaber, der flyver mellem Australien, Japan, Korea, New Zealand og USA, forbinder et antal øllande. Der er også flyselskaber, som servicerer regionen. Inden for lande er inter-island shipping brugt til at nå mindre øer uden lufttrafik.

På grund af sin strategiske position og faciliteter tiltrækker USP fremtrædende lærde og medarbejdere fra hele verden.

Universitetsadministrationen

USP styres af dets eget råd, som omfatter repræsentanter for medlemslandets regeringer, akademiske medarbejdere, studerende, samfunds- og virksomhedsledere, Pacific Islands Forum-sekretariatet, Sekretariatet for Stillehavet, Det Amerikanske Råd for Uddannelse, Privy Council, Australien Og New Zealand.

Senatet er universitetets akademiske myndighed, der er ansvarlig for spørgsmål som undervisning og forskning.

Rådet og senatet betjenes af udvalg, der arbejder inden for områder som økonomi, menneskelige ressourcer og faglig planlægning. Andre udvalg beskæftiger sig med særlige projekter og det daglige arbejde på universitetet.

Universitetets ceremonielle hoved er kansler. USP's Chancellors er trukket fra lederne af universitetets medlemsregeringer og omfatter premierministre, præsidenter og statsoverhoved. Pro-kansler er formand for Rådet, og den øverste leder af universitetet er rektor. Vicekansleren bistås af to vicekansler og to pro-rektorer.

Senior Management Team er ansvarlig for universitetets samfunds velfærd. Finansdirektøren beskæftiger sig med kontrol af universitetsfinansieringen. Den administrerende direktør Human Resources forvalter universitetets menneskelige ressourcer. I alt beskæftiger USP mere end 1.500 ansatte.

USP's Vision, Mission and Values

Vores vision

At opnå excellence og innovation for bæredygtig udvikling af Stillehavsøen Lande

Vores mission

 • At give Stillehavsfolk et omfattende udvalg af fremragende og relevante tertiære kvalifikationer;
 • At levere fordele ved avanceret forskning og dets applikationer;
 • At give lokalsamfund og lande i Stillehavsregionen relevante, omkostningseffektive og bæredygtige løsninger, herunder iværksætteri, til deres vigtigste udfordringer; og
 • At være et eksempel på tertiær uddannelse for Stillehavsøerne i kvalitet, styring, anvendelse af teknologi og samarbejde med nationale tertiære institutioner.

Vores Værdier

 • Forpligtelse og loyalitet af personale og studerende til institutionen og regionen
 • Højeste standarder for styring, ledelse, akademisk frihed, integritet og gennemsigtighed;
 • Højeste standarder for kreativitet, innovation, teamwork og fleksibilitet i stræben efter excellence;
 • Investeringer i medarbejdere, givende medarbejderkvalitet og empowerment af alle USP-hold;
 • Respekt for særpræg og mangfoldighed i vores Stillehavet arv og dets udvikling, bevarelse og formidling;
 • Forpligtelse til regionalt samarbejde og integration
 • Positiv og inklusiv læring og levende miljøer til elevens ekspertise;
 • Støtte til fleksible elever på alle steder for succes i arbejde, liv og statsborgerskab;
 • Beskyttelse og pleje af miljøet;
 • Stærke relationer til at lede engagementet med nationale regeringer, Stillehavsområdet og udviklingspartnere
 • Ydmyghed i præstationer, lære af andre, værdsætte den tillid, der gives, og ære Pacific viden, sammenhænge og ambitioner.

I sidste ende vil både vision og mission i denne strategiske plan realiseres gennem bidrag og attributter fra USP's kandidater og medarbejdere. Det er de vigtigste drivkræfter i den strategiske plan.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of the South Pacific USP

Studerende historie hjælper dig med at blive en kritisk tænker, en uafhængig forsker og en samvittighedsfuld global borger. Som historiker lærer du om tidligere samfund o ... [+]

Bachelor of Arts (BA) består af 24 kurser, hvoraf 8 kurser er på 100-niveau, 8 kurser er på 200-niveau og 8 kurser er på 300-niveau, herunder 2 x 100-niveau universitets kurser og 2 x 200- Niveau universitetskurser. De discipliner, der er tilladt som kandidat for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i historie

Studerende historie hjælper dig med at blive en kritisk tænker, en uafhængig forsker og en samvittighedsfuld global borger. Som historiker lærer du om tidligere samfund og undersøger de processer, der ligger til grund for globale og lokale arrangementer. Du lærer at omhyggeligt afveje beviser og komme til velunderbyggede konklusioner. Du lærer også at reagere kritisk på andres argumenter. Du vil kende svar på nogle store spørgsmål, som for eksempel, hvorfor byggede Kina den store mur? Hvorfor troede Karl Marx at alle arbejdere var i kæder? Og andre vigtige spørgsmål relateret til Stillehavsøernes historie. ... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Udover det foreskrevne LLB-program tilbydes lov også som disciplin, som kan tages i kombination med discipliner inden for forskellige områder af interesse. Udbydes af Jur ... [+]

Bachelor of Arts (BA) består af 24 kurser, hvoraf 8 kurser er på 100-niveau, 8 kurser er på 200-niveau og 8 kurser er på 300-niveau, herunder 2 x 100-niveau universitets kurser og 2 x 200- Niveau universitetskurser. De discipliner, der er tilladt som kandidat for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor of Arts in Law

Udover det foreskrevne LLB-program tilbydes lov også som disciplin, som kan tages i kombination med discipliner inden for forskellige områder af interesse. Udbydes af Juridisk Skole (SOL) for at give dig en rig og givende oplevelse inden for juridisk uddannelse.

[-]
Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Skolen for Geografi, Jordvidenskab og Miljø (SGESE) tilbyder Bachelor of Arts (Environmental Management) sammen med andre programmer for at give en integreret forståelse ... [+]

Skolen for Geografi, Jordvidenskab og Miljø (SGESE) tilbyder Bachelor of Arts (Miljøledelse) Sammen med andre programmer at give en integreret forståelse af Jorden, dets biofysiske miljø og de mennesker, der beboer det. Dette er en spændende tid for dem, der er involveret i disse områder. Konsekvenserne af miljøændringer strækker sig til Jordens fjerneste hjørner og har indflydelse på alle dens indbyggere. Forbindelserne mellem menneskelig aktivitet og det naturlige miljø er stærkere end på ethvert tidspunkt i historien. Og den rumlige skala er blevet styrket til forkant med miljøundersøgelsen. I en sådan sammenhæng har de, der har forståelse for det fysiske miljøs adfærd, menneskelig interaktion med dette miljø og evnen til at forstå det globale systems funktion ved synoptiske skalaer og ud over de traditionelle disciplines begrænsninger, i høj efterspørgsel.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Udbudt af School of Social Sciences, Psykologi involverer undersøgelse af enkeltpersoner og grupper - hvordan vi tænker, handler, reagerer og interagerer. Dens ansøgning ... [+]

Bachelor of Arts (BA) består af 24 kurser, hvoraf 8 kurser er på 100-niveau, 8 kurser er på 200-niveau og 8 kurser er på 300-niveau, herunder 2 x 100-niveau universitets kurser og 2 x 200- Niveau universitetskurser. De discipliner, der er tilladt som kandidat for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i psykologi

Udbudt af School of Social Sciences, Psykologi involverer undersøgelse af enkeltpersoner og grupper - hvordan vi tænker, handler, reagerer og interagerer. Dens ansøgning er baseret på to grundlæggende principper, nemlig forbedring af individuel, gruppe- og samfundsliv og mangel på skade.

Disse egenskaber har gjort psykologi til en blomstrende akademisk disciplin og en vital faglig praksis, hvis indflydelse vedrører de fleste aspekter af privat og offentligt liv. Disse omfatter uddannelse, sundhed, ledelse, økonomi, arbejdspladspraksis, social velfærd, mental sundhed og forestillinger om social retfærdighed.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Sociologi tilbydes af Samfundsvidenskabelige Skole og udstyre de studerende med unikke og solide analytiske færdigheder og kompetencer til gavn for deres fremtidige karri ... [+]

Bachelor of Arts (BA) består af 24 kurser, hvoraf 8 kurser er på 100-niveau, 8 kurser er på 200-niveau og 8 kurser er på 300-niveau, herunder 2 x 100-niveau universitets kurser og 2 x 200- Niveau universitetskurser. De discipliner, der er tilladt som kandidat for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i sociologi

Sociologi tilbydes af Samfundsvidenskabelige Skole og udstyre de studerende med unikke og solide analytiske færdigheder og kompetencer til gavn for deres fremtidige karriere på forskellige områder som socialpolitik, uddannelse, strafferet, køn, folkesundhed, byplanlægning, social velfærd, Offentlig administration, internationale relationer, ledelse mv.

Sociologi ved Universitetet i det sydlige Stillehav har længe været et af de mest forskelligartede programmer med hensyn til personalets baggrunde, kvalifikationer, forskningsinteresser / output og kursustilbud. Sociologi-kurser dækker emner som kultur og tradition, globalisering og social forandring, religion, socialpolitik, social teori og forskning, familie, køn og seksualitet, arbejdspladsrelationer og meget mere! For studerende, der ønsker at forfølge en ph.d.-uddannelse i sociologi eller socialpolitik og administration, vil en bachelorgrad i sociologi give en grundig forankring i den teoretiske og metodologiske grundlag for disciplinen.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Udbydes af School of Education (SOE) under forskellige programmer for at imødekomme de nuværende og nye uddannelsesmæssige og udviklingsmæssige mål for Stillehavsøerne. S ... [+]

Bachelor of Arts (BA) består af 24 kurser, hvoraf 8 kurser er på 100-niveau, 8 kurser er på 200-niveau og 8 kurser er på 300-niveau, herunder 2 x 100-niveau universitets kurser og 2 x 200- Niveau universitetskurser. De discipliner, der er tilladt som kandidat for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i uddannelse

Udbydes af School of Education (SOE) under forskellige programmer for at imødekomme de nuværende og nye uddannelsesmæssige og udviklingsmæssige mål for Stillehavsøerne. Skolen tilbyder programmer inden for følgende discipliner: Videregående uddannelse, Special og inkluderende uddannelse, Primær og sekundær uddannelse, Bibliotek / Informationsstudier, Ikke-formel uddannelse, Uddannelsesvurdering, Uddannelsesledelse og Ændring og tertiær undervisning. Læreruddannelserne bliver løbende rationaliseret og udviklet for at sikre, at de indarbejder Pacific værdier, etik, videnssystemer og indfødt pædagogik, hvor det er muligt. Det tager også hensyn til bedste og "kloge" fremgangsmåder udviklet regionalt og globalt.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

University of the South Pacific USP

Afdeling for biologi giver biologi kurser til bachelor- og postgraduate uddannelser inden for Det Naturvidenskabelige Fakultet. Kurserne fra divisionen opretter en balanc ... [+]

Bachelor of Science er et treårigt program bestående af 24 kurser; Hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau. De discipliner, der er tilladt som hoved- eller mindreårige for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i biologi

Afdeling for biologi giver biologi kurser til bachelor- og postgraduate uddannelser inden for Det Naturvidenskabelige Fakultet. Kurserne fra divisionen opretter en balance mellem traditionelle biologiske studier og moderne fremskridt inden for biologisk forskning på niveauer fra molekyler til samfund.

Universitetet i det sydlige Stillehav er ideelt beliggende for at tilbyde højkvalitetsgradsniveau kurser. Især giver den en perfekt mulighed for dybtgående førstehåndsundersøgelser af to af de mest forskelligartede, men samtidig kontrastrige økosystemer i verden - tropiske regnskove og koralrev (begge kan besøges fra Laucala campus samme dag) . Flere af vores avancerede kurser understreger økologien og bevarelsen af ​​disse systemer, som er vigtige i hele det sydlige Stillehavsområde.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Computing science (CS) spænder fra teorien gennem programmering til avanceret udvikling af computerløsninger. Computer science tilbyder et fundament, der gør det muligt f ... [+]

Bachelor of Science er et treårigt program bestående af 24 kurser; Hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau. De discipliner, der er tilladt som hoved- eller mindreårige for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i Computing Science

Computing science (CS) spænder fra teorien gennem programmering til avanceret udvikling af computerløsninger. Computer science tilbyder et fundament, der gør det muligt for kandidater at tilpasse sig til nye teknologier og nye ideer. Computerforskernes arbejde falder i tre kategorier: a) design og opbygning af software; B) udvikle effektive måder at løse computerproblemer på, f.eks. Opbevaring af oplysninger i databaser, afsendelse af data via netværk eller tilvejebringelse af nye tilgange til sikkerhedsproblemer; og C) udforme nye og bedre måder at bruge computere på og adressere særlige udfordringer på områder som kunstig intelligens. De fleste computervidenskabsprogrammer kræver noget matematisk baggrund.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

BSC studerende, der er interesserede i at studere fysik, kan vælge at tage fysik som single major, double major eller minor. BEd studerende kan vælge fysik som deres ande ... [+]

Bachelor of Science er et treårigt program bestående af 24 kurser; Hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau. De discipliner, der er tilladt som hoved- eller mindreårige for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i fysik

Fysik er en grundlæggende videnskab, som giver os en kvantitativ forståelse af vores fysiske miljø. Fysik er også grundlaget for teknik og teknologi. En forståelse af fysikens grundlæggende love er vigtig i en bred vifte af erhverv. F.eks. Har en kvalifikation i fysik direkte anvendelse i videnskabsundervisning, meteorologi, kommunikation, miljøvidenskab, databehandling og elektronik. Klik her Hvorfor du bør studere fysik. De generelle færdigheder erhvervet ved at studere fysik - analytiske færdigheder, logisk tænkning, måling, problemløsning og eksperimentelle teknikker - giver eleverne et unikt bredt forberedelse, der finder anvendelse på mange områder.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Denne disciplin, der tilbydes af Geografiskolen, Jordvidenskab og Miljø, introducerer eleverne til studiet af Jordens biofysiske miljø, det brede felt af human geografi, ... [+]

Bachelor of Science er et treårigt program bestående af 24 kurser; Hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau. De discipliner, der er tilladt som hoved- eller mindreårige for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i geografi

Denne disciplin, der tilbydes af Geografiskolen, Jordvidenskab og Miljø, introducerer eleverne til studiet af Jordens biofysiske miljø, det brede felt af human geografi, samt andre kurser, der underviser Geografi med vægt på Stillehavsøerne som f.eks. Natur og fordeling af verdens plante- og dyreressourcer i Stillehavet.

Programkrav: Tilladt som dobbeltkursus for Bachelor of Science kun i kombination med følgende andre hoveddiscipliner: Biologi og Informationssystemer.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Dette program følger ikke de sædvanlige programkrav for større og mindre discipliner, men har i stedet foreskrevet sæt kurser på tværs af disciplingrænser. ... [+]

Bachelor of Science - Foreskrevet Program er et treårigt program bestående af fireogtyve kurser; Otte kurser på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau.

Bachelor i Marinvidenskab

Dette program følger ikke de sædvanlige programkrav for større og mindre discipliner, men har i stedet foreskrevet sæt kurser på tværs af disciplingrænser. Disse programmer tilbydes af Havforskningsskolen (SMS) med en mission til:

Hjælp Pacific Islanders til at forstå, bevare, udvikle, styre og udnytte deres levende og ikke-levende ressourcer i en verden i hastig forandring. Give Pacific Islanders det bredest mulige udvalg af muligheder for forskning, uddannelse, uddannelse og beskæftigelse inden for marine sektorer. Opmuntre til samarbejde inden for institutionerne for universitetet i det sydlige Stillehav, ønationer, regionale og internationale organer til bæredygtig udvikling af de marine ressourcer ... [-]
Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Kemi er den centrale videnskab. Alle aspekter af teknisk udvikling kræver mennesker med ekspertise inden for kemi. En grundlæggende kemisk uddannelse er påkrævet af læger ... [+]

Bachelor of Science er et treårigt program bestående af 24 kurser; Hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau. De discipliner, der er tilladt som hoved- eller mindreårige for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i kemi

Kemi er den centrale videnskab. Alle aspekter af teknisk udvikling kræver mennesker med ekspertise inden for kemi. En grundlæggende kemisk uddannelse er påkrævet af læger, tandlæger, ingeniører, landbrugere, skovbrugere, fabrikschefer mv. Således er der et fortsat behov for kemi lærere i regionen. Derudover er der et stigende behov for kandidater med en vis kemi baggrund for arbejde i industrien som kvalitetskontrolpersonale, produktionsledere og i en række offentlige og private forskningslaboratorier, fx mineralforskning, overvågning af miljøforurening, landbrug. Kandidatuddannelsens bidrag til regionaludvikling er betydelig. ... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Dette program følger ikke de sædvanlige programkrav for større og mindre discipliner, men har i stedet foreskrevet sæt kurser på tværs af disciplingrænser. ... [+]

Bachelor of Science - Foreskrevet Program er et treårigt program bestående af fireogtyve kurser; Otte kurser på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau.

Bachelor i Marine Management

Dette program følger ikke de sædvanlige programkrav for større og mindre discipliner, men har i stedet foreskrevet sæt kurser på tværs af disciplingrænser. Disse programmer tilbydes af Havforskningsskolen (SMS) med en mission til:

Hjælp Pacific Islanders til at forstå, bevare, udvikle, styre og udnytte deres levende og ikke-levende ressourcer i en verden i hastig forandring. Give Pacific Islanders det bredest mulige udvalg af muligheder for forskning, uddannelse, uddannelse og beskæftigelse inden for marine sektorer. Opmuntre til samarbejde inden for institutionerne for universitetet i det sydlige Stillehav, ønationer, regionale og internationale organer til bæredygtig udvikling af de marine ressourcer ... [-]
Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

En undersøgelse i matematik er en undersøgelse i de principper, der deles af alle, og i de værktøjer, der er tilgængelige for alle til at beskrive og analysere verden. K ... [+]

Bachelor of Science er et treårigt program bestående af 24 kurser; Hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser på 200-niveau og otte kurser på 300-niveau. De discipliner, der er tilladt som hoved- eller mindreårige for kandidatuddannelsen i 2017, er:

Bachelor i matematik

Matematik anses for at være fundamentet for al videnskab. Det er det sprog, der anvendes af ingeniørvidenskab, anvendt videnskab, biovidenskab, samfundsvidenskab og erhvervsliv.

Der er stor efterspørgsel efter folk med en solid matematisk forståelse, og matematikere arbejder sammen med mennesker på alle områder.

En undersøgelse i matematik er en undersøgelse i de principper, der deles af alle, og i de værktøjer, der er tilgængelige for alle til at beskrive og analysere verden. Kandidater med en uddannelse i matematik er værdsat for deres analytiske færdigheder og deres evne til at nærme sig og løse problemer ved hjælp af logisk og abstrakt tænkning.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

University of the South Pacific USP

Bachelor of Commerce er et treårigt program bestående af fireogtyve kurser, hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser er på 200-niveau og otte kurser er på 300-niv ... [+]

Bachelor of Commerce er et treårigt program bestående af fireogtyve kurser, hvoraf otte kurser er på 100-niveau, otte kurser er på 200-niveau og otte kurser er på 300-niveau, herunder to 100-niveauer og to 200-niveauer Universitets kurser.

De discipliner, der er tilladt som hovedfag for Bachelor of Commerce Degree i 2017, er:

regnskab International Business Management Human Resource Management Tourism Management bankvirksomhed økonomi Ledelse, turisme

regnskab

Udbydes af School of Accounting and Finance (SOAF), som er den største af de syv skoler i Det Erhvervsøkonomiske Fakultet. Skolens hovedmål er at give kurser i regnskab og finansiering, der er tilgængelige og relevante for alle elever i regionen, med højeste kvalitet, undervisning, læring og støttetjenester; Og at engagere sig i forskning, der har vigtige bidrag til disciplinen for regnskabsmæssige og relevante politiske konsekvenser.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Bachelor of Commerce i Professional Accounting er et foreskrevet program og eksisterer for studerende, der allerede er på regnskabsområdet eller har tidligere erhvervserf ... [+]

Bachelor of Commerce i Professional Accounting er et foreskrevet program og eksisterer for studerende, der allerede er på regnskabsområdet eller har tidligere erhvervserfaring inden for regnskab og ønsker at forfølge deres karriere i et professionelt regnskabsfirma.

Dette program består af 24 kurser, hvoraf otte er på 100-niveau, otte er på 200-niveau og otte på 300-niveau.

[-]
Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Bachelor of Commerce i turisme og Hospitality Management uddannelsen er designet til at imødekomme arbejdsgivernes krav til de strategiske, teknologiske og ledelsesmæssig ... [+]

Den Bachelor of Commerce I Turisme Og Hospitality Management Uddannelsesprogram er designet til at imødekomme arbejdsgivernes krav til de strategiske, teknologiske og ledelsesmæssige færdigheder, der anses for nødvendige i denne spændende og dynamiske industri.

Programmet inkorporerer teori og viden, du får fra et traditionelt uddannelsesprogram inden for erhvervsadministration og turisme studier sammen med erfaringsmæssig læring i turistsektoren sektorer. Gennem hele programmet vil du engagere dig i at analysere en række forretnings- og managementscenarier, som du vil udarbejde anbefalinger og løsninger på. Programmet giver også et internationalt perspektiv gennem casestudier, der afspejler turismens globale karakter... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Bachelor of Engineering grad er et fireårigt program bestående af 32 kurser, otte på 100-niveauet, otte på 200-niveau, seksten på 300-niveau plus en industriel tilknytnin ... [+]

Ingeniørprogrammerne, der tilbydes af School of Engineering & Physics (SEP), giver uddannelse til at passe til arbejdsstyrkenes behov i regionen, især for USP-medlemslandene.

Bachelor of Engineering i Mekanisk

Har fået akkreditering fra Institute of Professional Engineers New Zealand (IPENZ)

Engineering degrees akkrediteret af IPENZ anerkendes som at opfylde de oprindelige akademiske krav til professionelle ingeniører.

Bachelor of Engineering grad er et fireårigt program bestående af 32 kurser, otte på 100-niveauet, otte på 200-niveau, seksten på 300-niveau plus en industriel tilknytning og workshop praksis komponent.

Begge programmer har samme adgangsregler og har foreskrevet sæt kurser plus en industriel vedhæftning og workshop praksis komponent. ... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Bachelor of Engineering grad er et fireårigt program bestående af 32 kurser, otte på 100-niveauet, otte på 200-niveau, seksten på 300-niveau plus en industriel tilknytnin ... [+]

Ingeniørprogrammerne, der tilbydes af School of Engineering & Physics (SEP), giver uddannelse til at passe til arbejdsstyrkenes behov i regionen, især for USP-medlemslandene.

Bachelor i ingeniørvidenskab inden for elektroteknik og elektronik

Har fået akkreditering fra Institute of Professional Engineers New Zealand (IPENZ)

Engineering degrees akkrediteret af IPENZ anerkendes som at opfylde de oprindelige akademiske krav til professionelle ingeniører.

Bachelor of Engineering grad er et fireårigt program bestående af 32 kurser, otte på 100-niveauet, otte på 200-niveau, seksten på 300-niveau plus en industriel tilknytning og workshop praksis komponent.

... [-]
Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Netcentrisk computing dækker en række sub-specialiteter, herunder: koncepter og protokoller til computerkommunikationsnetværk, multimediesystemer, webstandarder og teknol ... [+]

Nylige fremskridt inden for computer og telekommunikationsnetværk har øget vigtigheden af ​​netværksteknologier i computerdisciplinen. Net-centrisk computing er en relativt ny gren af ​​computing, og det repræsenterer et paradigmeskift til internet computermodellen.

Netcentrisk computing dækker en række sub-specialiteter, herunder: koncepter og protokoller til computerkommunikationsnetværk, multimediesystemer, webstandarder og teknologier, netværkssikkerhed, trådløs og mobil databehandling og distribuerede systemer. Efter graduering kan vores kandidater forvente at finde beskæftigelsesmuligheder i private og offentlige sektorer, hvor ikt anvendes. Bred vifte af karrieremuligheder omfatter, men er ikke begrænset til, netværksadministrator, netværksanalytiker, konsulent og applikationsudvikler til internet- og mobilmiljøer. USP tilbyder graden Bachelor of Net-centric computing. Dette er en fire års professionel grad.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of the South Pacific USP

Bachelor i software engineering (BSE) er beregnet til at producere kvalitet, verdensklasse kandidater i denne hurtigt voksende disciplin. Graden er blevet specielt design ... [+]

Software engineering er en systematisk og disciplineret tilgang til udvikling af software. Det gælder både computervidenskab og teknik principper og praksis til oprettelse, drift og vedligeholdelse af software systemer.

Bachelor i software engineering (BSE) er beregnet til at producere kvalitet, verdensklasse kandidater i denne hurtigt voksende disciplin. Graden er blevet specielt designet som reaktion på industriens efterspørgsel til at producere kandidat software ingeniører med software systemer projekt kapacitet. Kandidater, der kan tilbyde kvalifikationer inden for disse områder, er efterspurgte af erhvervslivet og offentlige organisationer, der beskæftiger sig med softwareudvikling. Kandidater vil være forberedt på karriere i alle brancher som Software Engineers, Applications Developers, Programmering Specialister, og Systems Analyst. USP tilbyder graden Bachelor i software engineering. Dette er en fire års professionel grad.... [-]

Fiji Suva
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
The University of the South Pacific
Suva, Central Division, Fiji
Hjemmeside