University of the South Pacific USP

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den University of the South Pacific (USP) Er den førende udbyder af videregående uddannelse i Stillehavsområdet og et internationalt ekspertcenter for undervisning, forskningskonsulent og træning om alle aspekter af Stillehavskultur, miljø og udvikling af menneskelige ressourcer.

Om The University

USP - En introduktion

Universitetet i det sydlige Stillehav er den førende institution for videregående uddannelse for Stillehavsområdet, der er unikt placeret i en region med ekstraordinær fysisk, social og økonomisk mangfoldighed.

USP er etableret i 1968 og er en af ​​kun to universiteter af sin type i verden. Det ejes i fællesskab af regeringerne i 12 medlemslande: Cookøerne, Fiji, Kiribati, Marshalløerne, Nauru, Niue, Salomonøerne, Tokelau, Tonga, Tuvalu, Vanuatu og Samoa. Universitetet har campusser i alle medlemslande. Hovedcampusen, Laucala, ligger i Fiji. Alafua Campus i Samoa er hvor Skole for Landbrug og Fødevareteknologi er beliggende, og Emalus Campus i Vanuatu er placeringen for Juridisk Skole.

De akademiske skoler, institutter og centre ved University of the South Pacific er organiseret i tre fakulteter og ledet af dekaner.

Disse er: Det Fakultet for Kunst, Ret og Uddannelse; Det Erhvervsøkonomiske Fakultet; Og Det Naturvidenskabelige Fakultet, Teknologi og Miljø. Hvert fakultet består af en række skoler, der tilbyder en bred vifte af akademiske programmer og kurser på bachelor-og postgraduate niveau.

Universitetet tilbyder også programmer gennem afstand og fleksibel læring i en række forskellige tilstande og teknologier i hele USP's 14 campusser.

Avancerede kommunikationsteknologier gennem USPNet bruges til at nå fjern- og fleksible lærende elever på tværs af Stillehavets store udstrækninger.

Den multikulturelle karakter af medarbejder- og elevkroppen giver USP en ekstraordinær karakter. Det er en kvalitetsinstitution, der producerer grader, der kan sammenlignes med universiteterne i Australien, New Zealand og Det Forenede Kongerige. Kandidater fra USP findes i vigtige ledende stillinger i hele den offentlige og private sektor i alle medlemslande og i mange lande rundt om i verden.

Universitetet har sat høj kvalitet for sin forskning. Større forskningsforpligtelser omfatter business management, læreruddannelse, Stillehavsstudier, marine studier, landbrug, videnskab og teknologi.

Universitetsregionen

Universitetet i Sydlige Stillehavsområdet spredes over 33 millioner kvadratkilometer hav, et område mere end tre gange så stort som Europa. I modsætning hertil er den samlede landmasse omtrent lig med Danmarks område. Befolkningen varierer i størrelse fra Tokelau med 1600 mennesker til Fiji med mere end 800.000. Den samlede befolkning er ca. 1,3 millioner.

Internationale flyselskaber, der flyver mellem Australien, Japan, Korea, New Zealand og USA, forbinder et antal øllande. Der er også flyselskaber, som servicerer regionen. Inden for lande er inter-island shipping brugt til at nå mindre øer uden lufttrafik.

På grund af sin strategiske position og faciliteter tiltrækker USP fremtrædende lærde og medarbejdere fra hele verden.

Universitetsadministrationen

USP styres af dets eget råd, som omfatter repræsentanter for medlemslandets regeringer, akademiske medarbejdere, studerende, samfunds- og virksomhedsledere, Pacific Islands Forum-sekretariatet, Sekretariatet for Stillehavet, Det Amerikanske Råd for Uddannelse, Privy Council, Australien Og New Zealand.

Senatet er universitetets akademiske myndighed, der er ansvarlig for spørgsmål som undervisning og forskning.

Rådet og senatet betjenes af udvalg, der arbejder inden for områder som økonomi, menneskelige ressourcer og faglig planlægning. Andre udvalg beskæftiger sig med særlige projekter og det daglige arbejde på universitetet.

Universitetets ceremonielle hoved er kansler. USP's Chancellors er trukket fra lederne af universitetets medlemsregeringer og omfatter premierministre, præsidenter og statsoverhoved. Pro-kansler er formand for Rådet, og den øverste leder af universitetet er rektor. Vicekansleren bistås af to vicekansler og to pro-rektorer.

Senior Management Team er ansvarlig for universitetets samfunds velfærd. Finansdirektøren beskæftiger sig med kontrol af universitetsfinansieringen. Den administrerende direktør Human Resources forvalter universitetets menneskelige ressourcer. I alt beskæftiger USP mere end 1.500 ansatte.

USP's Vision, Mission and Values

Vores vision

At opnå excellence og innovation for bæredygtig udvikling af Stillehavsøen Lande

Vores mission

 • At give Stillehavsfolk et omfattende udvalg af fremragende og relevante tertiære kvalifikationer;
 • At levere fordele ved avanceret forskning og dets applikationer;
 • At give lokalsamfund og lande i Stillehavsregionen relevante, omkostningseffektive og bæredygtige løsninger, herunder iværksætteri, til deres vigtigste udfordringer; og
 • At være et eksempel på tertiær uddannelse for Stillehavsøerne i kvalitet, styring, anvendelse af teknologi og samarbejde med nationale tertiære institutioner.

Vores Værdier

 • Forpligtelse og loyalitet af personale og studerende til institutionen og regionen
 • Højeste standarder for styring, ledelse, akademisk frihed, integritet og gennemsigtighed;
 • Højeste standarder for kreativitet, innovation, teamwork og fleksibilitet i stræben efter excellence;
 • Investeringer i medarbejdere, givende medarbejderkvalitet og empowerment af alle USP-hold;
 • Respekt for særpræg og mangfoldighed i vores Stillehavet arv og dets udvikling, bevarelse og formidling;
 • Forpligtelse til regionalt samarbejde og integration
 • Positiv og inklusiv læring og levende miljøer til elevens ekspertise;
 • Støtte til fleksible elever på alle steder for succes i arbejde, liv og statsborgerskab;
 • Beskyttelse og pleje af miljøet;
 • Stærke relationer til at lede engagementet med nationale regeringer, Stillehavsområdet og udviklingspartnere
 • Ydmyghed i præstationer, lære af andre, værdsætte den tillid, der gives, og ære Pacific viden, sammenhænge og ambitioner.

I sidste ende vil både vision og mission i denne strategiske plan realiseres gennem bidrag og attributter fra USP's kandidater og medarbejdere. Det er de vigtigste drivkræfter i den strategiske plan.

Placeringer

Suva

Address
The University of the South Pacific

Suva, Central Division, Fiji
Hjemmeside

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig