Læs den officielle beskrivelse

Dette er Humak University of Applied Sciences

Netværk af menneskelige forbindelser

Humak University of Applied Sciences er engageret i udviklingen af videregående uddannelser og modernisering af arbejdsverdenen. Vi bidrager til at smede nye typer videregående uddannelser såvel som forskning, udvikling og innovation, der tjener studerende på deres karrierevej og understøtter professionelle partnere, når de udvikler deres egne aktiviteter.

Vi er den største underviser og RDI-organisation inden for vores ekspertiseområder i Finland. Vores styrker er ungdomsarbejde og kommunalitet; Organisationsarbejde, arbejdssamfund og integration; Tolkning og sproglig tilgængelighed og kulturel ledelse og formidling .

Humak i nøddeskal

Humak University of Applied Sciences er et højt profileret, landsdækkende universitet for anvendte videnskaber, der har specialiseret sig i udvikling af ekspertise inden for organisatoriske aktiviteter og ungdomsarbejde, arbejdssamfundsudvikling, iværksætteri i kulturel ledelse og kreative industrier og tolkesektoren. Vi er den største aktør i vores sektorer i Finland.

Det særlige ved Humak er dens dybe rødder og ejerskab i liberal voksenuddannelse og borgerorganisationer. Humak blev grundlagt på behovet for at sikre landsdækkende specialiseret uddannelse og forskning, udvikling og innovation på universitetsniveau inden for snævre, men socialt betydningsfulde områder.

For at sikre den landsdækkende tilgængelighed af uddannelse og en stærk klynge af ekspertise - en forudsætning for operationer af høj kvalitet - opererer Humak gennem et regionalt decentraliseret, men operationelt integreret landsdækkende netværk.

Humak ejes af Suomen Humanistinen Ammattikorkeakoulu Oy. Vi har 1.500 studerende og omkring 130 fagfolk, der arbejder med os.Sponsored by Google Chromebooks Brooke Cagle / Unsplash

Humak er et samfund, der deler sin viden

Humak søger at intensivere arbejdet med sine nuværende partnere og bygger aktivt nye partnerskaber. Humak er et samfund, og dets operationer er baseret på åben viden og ekspertise og producerer ny information i samarbejde gennem forskellige netværk.

Det er vores mål at dele vores uddannelses-, innovations- og serviceprocesser med vores partnere og dermed sikre udvikling af træning, undervisning og ny viden sammen i et netværk og glat overføre viden til brug i den professionelle sektor.

Samarbejde og fælles processer skaber en platform for forudsigelse, innovation og udvikling af fremtidige løsninger. Studerende er tæt involveret i udviklingsarbejdet, og Humaks personale bringer deres egen ekspertise til processerne til brug og fordel for vores partnere.

Humak er en enhed, en national ekspertklynge, der tjener sine områder i hele Finland og også internationalt.

Humaks vision er at være et internationalt og socialt universitet, der beskæftiger sig med udviklingen af et retfærdigt og kommunalt Finland. Vores mission er at give deltagelse, social velvære og kommunalitet. Vi skaber information, kompetence og ekspertise inden for vores områder.

Humaks styrker '122316_humak-strategy-strengts-expertise.jpg

Vi ser på stærke partnerskaber med finske og udenlandske universiteter. Styrkerne er baseret på vores kompetence og gør vores profil konkret og fremhæver banebrydende områder af vores aktivitetsområder. Styrkerne styrer den strategiske udvikling af vores operationer. Styrkerne skaber endnu stærkere kompetenceklynger og ekspertise, og de styrer også styringen af vores partnerskaber.

  • Ungdomsarbejde og kommunalitet: vi fremstiller evnerne til at møde unge mennesker
  • Organisationsarbejde, arbejdssamfund og integration: vi forbedrer funktionalitet, konkurrenceevne og fælles udvikling af arbejdssamfund.
  • Tolkning og sproglig tilgængelighed: vi deltager i udviklingen af faglige færdigheder og teknologi, der understøtter sproglig tilgængelighed.
  • Kulturel ledelse og formidling: vi fremmer kulturelle ledelsesevner som aktivitet, der understøtter deltagelse, og udvikler digitale miljøer til kulturelle og kunstneriske produktioner og tjenester.

Nye, nye sektorer, der stiger fra marginalerne i vores styrkeområder, der garanterer, at der tages højde for kompetencekravene i erhvervslivet og industrielivet i vores aktivitet: Nye deltagere (vi reducerer følelsen af ikke at høre til og marginalisere), nyt samfund ( vi opmuntrer til netværksbaseret styring og vejledning), kommunikationskompetence (vi fremmer mødet med mangfoldighed og viden om kulturelle minoriteter), Menneskerettigheder og lighed (vi tilskynder til samfundsmæssig ligestilling).

Vores værdier

  • Vi respekterer hinanden.
  • Vi er åbne.
  • Vi lykkes sammen.
  • Vi er modige på en måde, vi fornyer og fornyes.
Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Humak University of Applied Sciences

Undersøg ved Humak University of Applied Sciences , den førende institution for videregående uddannelser inden for eventyrundervisning i Finland. Samfundsuddannelsesunder ... [+]

Rejsen fra den finske øhav til det arktiske Lapland Bachelorgrad i eventyr og udendørs uddannelse Bachelor i humaniora 210 ECTS Samfundsuddannelse, eventyr og udendørs uddannelse

Undersøg ved Humak University of Applied Sciences , den førende institution for videregående uddannelser inden for eventyrundervisning i Finland.

Samfundsuddannelsesundervisningen uddanner specialister i eventyr- og udendørsundervisning. Eventyr- og udendørsundervisning er baseret på erfaringsmæssig og aktivitetsbaseret læringsmetodologi og sigter mod at støtte vækst, udvikling, trivsel og agentur for enkeltpersoner, grupper og lokalsamfund.

Grundlaget for undersøgelserne er en multidisciplinær teoretisk ramme, der omsættes i alsidige autentiske læringsmiljøer, såsom søer, havet, skove og i fjellene og vildmarken i Lapland. I løbet af studiet lærer de studerende at planlægge og gennemføre sikre uddannelsesmæssige eventyrprocesser for forskellige målgrupper og evaluere og udvikle eventyrundervisningsaktiviteter.... [-]

Finland Helsinki
September 2020
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk