Kajaani University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kajaani University of Applied Sciences ( KAMK ) er et proaktivt, virkelig internationalt universitet i det centrale Finland med et meget stærkt ry regionalt og nationalt. Vi er et levende internationalt lærings- og udviklingssamfund, der består af cirka 2300 studerende og 230 eksperter, der opererer i vores eget kompakte campusområde beliggende i Kajaanis fantastiske naturlige omgivelser. Vi tilbyder et udvalg af grader, der respekteres bredt af arbejdsmiljøet, herunder bachelor- og kandidatuddannelser, der leveres på engelsk. Hvis du er interesseret i at drage fordel af den berømte finske uddannelse, kan du vælge at studere International Business, Esports Business, Sports and Leisure Management eller Tourism & Hospitality Management på KAMK .

Uddannelsesministeriet og CUlture overvåger nøje kvaliteten af den videregående uddannelse i Finland. KAMK har opnået stor succes i Finland i ministeriets resultatbarometre. Kvaliteten af undervisning og rådgivning er især blevet betragtet som den bedste i Finland i flere år i træk. Vi er blevet tildelt det bedste universitet for anvendte videnskaber i FInland i 2018 og baseret på de studerendes feedback er vores studerendes tilfredshed den højeste i Finland (2019).

Vores lærere henvender sig til hver elev som individ, og hjælper dem med at identificere og udvikle deres personlige ekspertområder. Studierne fokuserer på praktisk integration af uddannelse med ægte arbejdsliv og træner nye fagfolk som reaktion på de nuværende arbejdsmarkedsbehov.

Vores campusfaciliteter omfatter moderne teknologier som datacenter, spildesign, 3D-trykning og robotiklaboratorier. Vi har også et avanceret smart gym, der bruger spilteknologier i et digitalt miljø til at levere sjov og effektiv fysisk træning. Alle vores faciliteter ligger inden for et enkelt campusområde nær byens centrum, inden for nem gåafstand fra hinanden. Studerende indkvartering er tilgængelig i pæne, moderne lejligheder på campus og studerende kan nyde de enestående naturlige omgivelser for en lang række fritids- og sportsaktiviteter.

Placeringer

Kajaani

Kajaani University of Applied Sciences

Address
Ketunpolku 1
FI-87100 Kajaani, Finland
Telefonnummer
+358 8 618 991

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig