Mikkeli University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Mikkeli University of Applied Sciences (Mikkeli UAS) ligger i hjertet af den smukke finske søområde i Syd-Savo-regionen. Vi er en moderne videregående uddannelsesinstitution, der tilbyder uddannelse og flere fagområder end nogen anden University of Applied Sciences i Finland høj kvalitet. Vi har Degree programmer til rådighed på både Bachelor's og masterstuderende niveauer. Uddannelsessystem Den finske videregående uddannelsessystem består af to parallelle sektorer: universiteter og universiteter for anvendte videnskaber / polytekniske læreanstalter. Universiteterne understrege videnskabelig forskning og undervisningen er baseret på teori. Universiteter for anvendte videnskaber / polytekniske læreanstalter er højere læreanstalter baseret på kombinationen af ​​teori og praksis.

Det styrende organ i det polytekniske er Mikkeli University of Applied Sciences Fælles myndighed. Medlemmerne af den fælles Authority fra 1.1.2004 og fremefter er Mikkeli, Pieksamaki, Pieksänmaa og Savonlinna kommuner. Mikkeli University of Applied Sciences tjener området Eastern Finland med tre campusser i tre byer:

Main Campus, Mikkeli Nikkarila Campus, Pieksämäki Savonniemi Campus, Savonlinna

Højtuddannede medarbejdere Der er cirka 400 medarbejdere ansat på Mikkeli University of Applied Sciences, hvoraf 200 er fuldtidsansatte undervisere. Omkring 40 af vores medarbejdere holder en ph.d. eller licentiat grad.

Placeringer

Mikkeli

Address
Mikkeli University of Applied Sciences Tarkk´ampujankuja 1
FI-50101 Mikkeli, Finland