Læs den officielle beskrivelse

Undersøg på OAMK

Over 9000 studerende, herunder mere end 300 internationale uddannelsesstuderende, sikrer, at Oulu University of Applied Sciences (OAMK) er et vigtigt og innovativt sted at studere.

Studier på OAMK er arbejdsorienterede og kombinerer teoretiske studier med faglige færdigheder. Vi uddanner højtvurderede fagfolk til at opfylde arbejdslivets behov både i Finland og internationalt.

Vi har i alt 28 bacheloruddannelser, hvoraf tre er undervist på engelsk. Graduddannelserne giver dig de færdigheder og viden, du har brug for til at arbejde som professionel ekspert, at følge og fremme de seneste udviklingstendenser i dit ekspertiseområde og oprette livslang læring.

Byen Uleåborg er fuld af muligheder

Universitetet for Anvendt Videnskab ( OAMK ) er et af Finlands mest attraktive universiteter inden for anvendt videnskab. Beliggende nord for Helsinki er Uleåborgsregionen et af de hurtigst voksende områder i landet. Bare en times flytur fra Helsinki og en togforbindelse, der tager dig direkte til byens centrum, sørg for, at byen Uleåborg har nem adgang fra det sydlige Finland. Med sine 200.000 indbyggere er regionen et vigtigt center for innovative højteknologiske industrier, akademi, videnskab, service og kultur.

Uleåborg har fremragende studie- og undervisningsfaciliteter med en bred vifte af fritidsaktiviteter og smuk natur. Uleåborgsregionen er en levende og interessant destination for studerende, foredragsholdere og eksperter, både fra Finland og i udlandet. Kun få timer fra eksotiske Lapland og vandreture gør Oulu til et godt sted for naturelskere. Daglige busforbindelser til en af de største skisportssteder i Finland, Ruka, i vintersæsonen gør det muligt for alle at nyde snedækkede skråninger og skiløjper.

Sjove fakta om Uleåborg

  • Det finske uddannelsessystem er blevet placeret blandt verdens bedste uddannelsessystemer.
  • Flere finske præsidenter har startet deres pædagogiske vej i Uleåborg, herunder Nobels fredsprispræsident Martti Ahtisaari. OAMK er stolt af at fortsætte denne arv af højkvalitetsuddannelse.
  • Uleåborg har en bred vifte af ikt-ekspertise. Byen er blevet navngivet blandt de syv mest intelligente samfund i Wold af Det Intelligente Fællesskab Forum flere år i træk.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Grad programmet i International Business, eller DIB som vi kalder det, er designet til at opfylde kravene i internationalt orienterede små og mellemstore virksomheder og ... [+]

Ansøgning 9.-23. Januar 2019

Undervisning 8000 € / akademisk år

Stipendium til rådighed

Gradprogrammet i International Business eller DIB, som vi kalder det, er beregnet til både finske og internationale studerende, der ønsker at søge interessante karriereveje i innovative internationale forretninger, salg og marketing, ledelse eller iværksætteri.

Programmet lægger vægt på interaktion inden for et multikulturelt læringsmiljø og tilskynder til initiativ, interaktion og innovation. Programmet udvikler elevernes færdigheder til at vurdere forskellene mellem nationale, organisatoriske og erhvervskulturer. Du lærer ved at deltage i forelæsninger og diskussioner, lave gruppearbejder, holde præsentationer, deltage i forskellige projekter og casestudier og besøgende virksomheder. Mange af kurserne leveres i samarbejde med gæstelærere fra udenlandske partneruniversiteter. Det tætte samarbejde med arbejdslivet gør det muligt for eleverne at sætte teori i praksis. Undersøgelser omfatter praktisk træning, som sætter eleverne i stand til at arbejde sammen med arbejdslivet i Finland og i udlandet.... [-]

Finland Oulu
August 2019
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Informationsteknologi er nødvendig på alle områder af menneskelivet. Behovet for ikt-fagfolk vokser løbende. Som IKT-ingeniør er du i stand til at designe og realisere fo ... [+]

Gradprogram i Informationsteknologi, BIng

Ansøgning 9.-23. Januar 2019

Undervisning 8000 € / akademisk år

Stipendium til rådighed

Behovet for ikt-fagfolk vokser løbende. Som IKT-ingeniør er du i stand til at designe og realisere forskellige software løsninger og applikationer. Du er også i stand til at arbejde som aktivt medlem af dit arbejdssamfund og udvikle dit eget erhverv.

Grad programmet i Informationsteknologi lægger vægt på webudvikling. Undersøgelserne består af softwareudvikling, web- og mobil applikationsteknologier og IoT-teknologier.... [-]

Finland Oulu
August 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to Oulu University of Applied Sciences

OAMK
Address
Kotkantie 1 90250 Oulu
90250 Oulu, Finland
Hjemmeside
Telefonnummer
+358 20 611 0200