Oulu University of Applied Sciences (OAMK)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Undersøg på OAMK

Over 9000 studerende, herunder mere end 300 internationale uddannelsesstuderende, sikrer, at Oulu University of Applied Sciences (OAMK) er et vigtigt og innovativt sted at studere.

Studier på OAMK er arbejdsorienterede og kombinerer teoretiske studier med faglige færdigheder. Vi uddanner højtvurderede fagfolk til at opfylde arbejdslivets behov både i Finland og internationalt.

Vi har i alt 28 bacheloruddannelser, hvoraf tre er undervist på engelsk. Graduddannelserne giver dig de færdigheder og viden, du har brug for til at arbejde som professionel ekspert, at følge og fremme de seneste udviklingstendenser i dit ekspertiseområde og oprette livslang læring.

Byen Uleåborg er fuld af muligheder

Universitetet for Anvendt Videnskab ( OAMK ) er et af Finlands mest attraktive universiteter inden for anvendt videnskab. Beliggende nord for Helsinki er Uleåborgsregionen et af de hurtigst voksende områder i landet. Bare en times flytur fra Helsinki og en togforbindelse, der tager dig direkte til byens centrum, sørg for, at byen Uleåborg har nem adgang fra det sydlige Finland. Med sine 200.000 indbyggere er regionen et vigtigt center for innovative højteknologiske industrier, akademi, videnskab, service og kultur.

Uleåborg har fremragende studie- og undervisningsfaciliteter med en bred vifte af fritidsaktiviteter og smuk natur. Uleåborgsregionen er en levende og interessant destination for studerende, foredragsholdere og eksperter, både fra Finland og i udlandet. Kun få timer fra eksotiske Lapland og vandreture gør Oulu til et godt sted for naturelskere. Daglige busforbindelser til en af de største skisportssteder i Finland, Ruka, i vintersæsonen gør det muligt for alle at nyde snedækkede skråninger og skiløjper.

Sjove fakta om Uleåborg

  • Det finske uddannelsessystem er blevet placeret blandt verdens bedste uddannelsessystemer.
  • Flere finske præsidenter har startet deres pædagogiske vej i Uleåborg, herunder Nobels fredsprispræsident Martti Ahtisaari. OAMK er stolt af at fortsætte denne arv af højkvalitetsuddannelse.
  • Uleåborg har en bred vifte af ikt-ekspertise. Byen er blevet navngivet blandt de syv mest intelligente samfund i Wold af Det Intelligente Fællesskab Forum flere år i træk.

Placeringer

Oulu

OAMK

Address
Yliopistokatu 9,
90570 OULU

90570 Oulu, Finland
Telefonnummer
+358 20 611 0200

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig