Savonia University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studer i et moderne og internationalt miljø, der understøtter dine professionelle ambitioner og kontinuerlig læring!

Savonia University of Applied Sciences (Savonia UAS) er et af de største og mest alsidige universiteter for anvendt videnskab i Finland. Vores ekspertorganisation uddanner stærke fagfolk inden for seks forskellige studieretninger. Vores alsidige kandidatuddannelser giver de studerende mulighed for at studere som fuldtidsstuderende eller sammen med deres job (kandidatuddannelse og specialiserede studier) eller fleksible i det åbne universitet for anvendte videnskaber. Vores campusser er placeret i Kuopio, Iisalmi og Varkaus.

140247_Opus2020.jpg

Savonia UAS ønsker at tjene det omgivende arbejdsliv aktivt. Vores F & U-aktiviteter tilbyder tjenester af høj kvalitet og skræddersyede løsninger til udviklingsbehovene for virksomhederne og arbejdssamfundene. Samarbejde, netværk og internationalisering er de afgørende faktorer for vores succes. I Savonia sikres tværfaglighed ved at organisere RDI i hovedakser kaldet Competence Networks. Disse netværk er velfærdsprodukter og -tjenester, energi, miljø og sikkerhed og industrielt design.

Savonia University of Applied Sciences drives af Savonia University of Applied Sciences Ltd. Lederen af ltd. Og præsidenten for Savonia UAS er fru Mervi Vidgrén.

STUDIEAFGIFTER

Savonia University of Applied Sciences har taget en beslutning om at indføre undervisningsgebyrer for ikke-EU / EØS-studerende. Studieafgiften gælder for studerende, der starter deres studier den 1. august 2017 eller senere. Studieafgiften opkræves for hvert studieår, og det skal betales inden den 31. august.

Gebyrerne er:

  • til bachelorstudier, 5000 euro pr. akademisk år
  • til kandidatstudier 6000 euro pr. studieår

Alle ikke-EU / EØS-studerende ved Savonia University of Applied Sciences kan ansøge om stipendium, efter at de er optaget til gebyrafgiftspligtige bachelor- eller kandidatuddannelser, og de har tilmeldt sig selv som gave. I det første akademiske år dækker stipendiet 70% af studieafgiften; i de følgende akademiske år dækker stipendiet 50% af studieafgiften. For at kvalificere sig til stipendiet efter det første akademiske år skal de studerende optjene mindst 55 studiepoeng, der er beskrevet i deres personlige studieplan pr. Akademisk år.

Placeringer

Kuopio

Savonia University of Applied Sciences

Address
Savonia University of Applied Sciences
Mail: P.O. Box 6 FI-70201 KUOPIO
Street adress: Microkatu 1, KUOPIO
Tel. +358 17 255 6000
Fax. +358-17-255 5014

FI-70201 Kuopio, Finland
Telefonnummer
+358 17 2556000

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig