Læs den officielle beskrivelse

Seinäjoki Universitet for Anvendt Videnskab er en tværfaglig institution for videregående uddannelse og en effektiv aktør inden for uddannelse og forskning, udvikling og innovation (RDI) i regionen Sydøsterbotten i Vestfinland.

Antallet af fuldtidsstuderende er 5000 og akademikere og øvrige ansatte 380. Seinäjoki UAS har 19 bachelor og 7 kandidatuddannelser. Tre-graders programmer er helt undervist i engelsk (International Business, sygepleje og en kandidatuddannelse i International Business Management). Derudover er der dobbeltuddannelse inden for teknologi og erhvervsliv.

Seinäjoki UAS giver uddannelse med henblik på faglig kvalifikation på følgende områder:

 • Kultur
 • Samfundsvidenskab, Erhverv og Administration
 • Teknologi, Kommunikation og Transport
 • Naturressourcer og Miljø
 • Sociale tjenesteydelser, sundhed og sport
 • Turisme, catering og indenlandske tjenester

I uddannelse og i R

 • Bæredygtige Food Solutions
 • Smart og energieffektive systemer
 • Velfærd og kreative personer og fællesskaber
 • Iværksætteri, nye forretningskoncepter og serviceinnovationer

Disse ekspertområder udvikles ud fra regionale og internationale behov og vores særlige styrker.

Internationalisering er et strategisk mål for Seinäjoki UAS

Vi har omkring 200 partneruniversiteter i 50 forskellige lande over hele verden. En aktiv student- og akademisk mobilitet, RDI-projekter og internationale konferencer er en vigtig del af vores internationale aktiviteter.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)

Du får et overordnet billede af forretningsadministration med fokus på de internationale operationer af virksomheder og organisationer. Du vil få kompetencer i planlægnin ... [+]

Er du interesseret i at studere international business management og marketing i Finland? Det finske uddannelsessystem er kendt for sin høje kvalitet.

Tag en bachelorgrad på SeAMK , Seinäjoki Universitet for Anvendt Videnskab at være forberedt på interessante opgaver i international forretning. Alle studier udføres på engelsk og muligheder for udveksling af studerende er tilgængelige over hele verden. Du kan også drage fordel af dobbeltgradsordninger med vores partnerinstitutioner i Tyskland, Tjekkiet, Ungarn, Litauen, Rusland, Holland, Kina eller Spanien.

Handelshøjskolen har en central placering i Seinäjoki på Frami Campus-området. Et stort antal virksomheder, der samarbejder med SeAMK findes også i Frami-området. Dette gør området til et inspirerende studiested med højteknologiske løsninger og synergi fra andre videnskabelige brancher i området.... [-]

Finland Seinäjoki
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
42 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Seinäjoki
University of Applied Sciences
P.O. Box 412
FI-60101

Visiting address:
Kampusranta 11, Frami F

Seinäjoki, 60320 FI
Social Media