South-Eastern Finland University of Applied Sciences, XAMK

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til XAMK

Sydøste Finlands Universitet for Anvendte Videnskaber (XAMK) Er navnet på det nye universitet for anvendt videnskab. XAMK er en innovativ højere uddannelsesinstitution, der drives af ideen om ubegrænset livslang læring og studie.

Lidenskaben om at lære Er ikke bundet til tid, sted eller metode - det er en måde at se på verden. Vi fremmer trivsel og bæredygtig udvikling gennem global netværk og ved at skabe nye digitale løsninger.

Det strategiske mål Skal være blandt de fem største universiteter inden for anvendt videnskab i Finland for så vidt angår studentetilfredshed, organisering af studier og kandidaternes beskæftigelsesfrekvens.

Et af målene Er at være det største finske ph.d.-universitet i form af RDI-aktiviteter og uddannelse, der ydes via Open University of Applied Sciences.

Det nye universitet Af anvendt videnskab ønsker at være en stærk og ansvarlig partner, der udnytter sin geografiske placering fuldt ud.

Vision 2020

Sydøste Finlands Universitet for Anvendt Videnskab er en pioner inden for digital læring, iværksætteri og russisk samarbejde.

Internationale aktiviteter

Internationale aktiviteter fremmer elevernes evne til at arbejde i internationale og multikulturelle miljøer. Vi modtager ca. 600 internationale studerende hvert år, der repræsenterer over 20 lande. Studerende kan studere en hel grad eller dele af dem på engelsk. Otte uddannelser undervises fuldt ud på engelsk (4 bacheloruddannelser og 4 kandidatuddannelser). XAMKs internationale netværk giver adgang til studier og praktikophold i udlandet. Xamk har ca. 350 partnerskoler.

Fakta om XAMK

 • 9000 studerende
 • 750 ansatte
 • 1700 kandidater om året
 • 60 kandidatuddannelser
 • 23 kandidatuddannelser
 • 4 campusser
 • 350 partner institutioner rundt omkring i verden
 • Operationsområde: Sydlige Savonien og Kymenlaakso
 • Næststørste UAS i Finland med hensyn til budget; Årlig omsætning 70 mio. EUR
 • Omfattende RDI aktiviteter
 • Alsidige tjenester
 • Direktør og administrerende direktør Heikki Saastamoinen

Pædogogik

XAMK tilbyder en bred vifte af uddannelsestjenester.

 • Bachelor og masteruddannelser
 • Åbne UAS-undersøgelser og studieveje
 • Tværfaglig efteruddannelse
 • Specialisering uddannelse
 • Lærlingeuddannelse i videregående uddannelse
 • Fuldtidsstudier, der fører til en bachelorgrad på sidste 3,5-4 år (210-240 ECTS).

Du kan ansøge om at studere en kandidatgrad, hvis du har en grad fra et universitet i anvendt videnskab eller en anden videregående uddannelse plus mindst tre års erhvervserfaring inden for det relevante studieområde. Studier på kandidatuddannelsen tager 2,5 år (90 ECTS).

Følg os på Social Media

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se BBA'er » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Bachelor of Business Administration, Digital International Business (BBA)

på universitet Fuldtid 42 måneder August 2019 Finland Mikkeli

At lære ved Xamk er baseret på den prisvindende LCCE © studiemodel, der går ud over det traditionelle klasseværelse, og hvor du arbejder i tæt samarbejde med virksomheder i virkelige situationer. [+]

studiepladser 40 placering Kouvola undersøgelsens varighed 3,5 år næste ansøgningsperioder: 9.-24.1.2018, 14.-28.3.2018 Er du klar til at udfordre dig selv i international virksomhed i en ny og spændende måde at lære på?

At lære ved Xamk er baseret på den prisvindende LCCE © studiemodel, der går ud over det traditionelle klasseværelse, og hvor du arbejder i tæt samarbejde med virksomheder i virkelige situationer. Virksomhedsprojekter er integreret i International Business Studies og giver et særpræg for dit CV og viser fremtidige arbejdsgivere, at du er klar til at arbejde. Denne unikke metode giver dig også netværksmulighederne for at være i kontakt med virksomheder, så de passer perfekt fra din studievej til din karrierevej.... [-]


Bachelor i kultur og kunst, spildesign

på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Finland Mikkeli

Graduerede i Game Design grad vil mestre spil produktion med vægt på at planlægge og udvikle spil og opnå en klar forståelse af spilindustrien. Graden giver kompetence gennem forskning og udvikling opgaver at blive ekspert inden for specifikke områder af spil design og andre områder, der bruger 3D modellering og animation såsom reklame og tv produktion. [+]

Graduerede i Game Design grad vil mestre spil produktion med vægt på at planlægge og udvikle spil og opnå en klar forståelse af spilindustrien. Graden giver kompetence gennem forskning og udvikling opgaver at blive ekspert inden for specifikke områder af spil design og andre områder, der bruger 3D modellering og animation såsom reklame og tv produktion. De grundlæggende studier dækker kunst og design færdigheder, design metoder og professionelle værktøjer. Uddannelsen er centreret omkring 3D modellering, koncept kunst, script skrift og spil mekanik. Forskellige spildesignkoncepter vil blive udforsket i workshops, der fører til designorienterede tværfaglige projekter i samarbejde med forskellige organisationer. Programmet sigter mod at give kompetencer i global spildesign iværksætteri med praktisk erfaring og en holistisk tilgang til visuelle spildesignkoncepter. Studier i Game Design giver elever fra forskellige kulturelle baggrunde mulighed for at opbygge en international karriere.... [-]


Bachelor i teknik, informationsteknologi (b.eng)

på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Finland Mikkeli

I Informationsteknologi (IT) programmet vil du fokusere på netværk. Hvordan netværkene fungerer og styres. Du vil lære at opbygge data sikre, internetforbundne ledede eller trådløse lokalnetværk. Du kan opretholde og opgradere serversystemer.

[+]

Fuldtidsstudier studiepladser 25 placering Mikkeli Varighed af studier 4 år næste ansøgningsperioder: 9.-24.1.2018, 14.-28.3.2018 I IT-PROGRAM VIL DU FOKUSERE PÅ NETVÆRK Er du interesseret i udviklingen af ​​næste generations internet-systemer og -tjenester? Vil du gerne bygge en karriere i det dynamiske område af informations- og kommunikationsteknologier?

I IT-programmet vil du fokusere på netværk. Hvordan netværkene fungerer og styres. Du vil lære at opbygge data sikre, internetforbundne ledede eller trådløse lokalnetværk. Du kan opretholde og opgradere serversystemer.

I sidste del af dine studier samles alle disse sammen, og du vil lære at bygge IoT (Internet of Things) -systemer, og du vil forstå deres mening og muligheder i den globale forretning.... [-]


Bachelor i teknik, miljøteknik (b.eng)

på universitet Fuldtid 4 år August 2019 Finland Mikkeli

Environmental Engineering (EE) program giver dig en bred tilgang til miljøområdet som profession. Du vil lære årsager, konsekvenser og forebyggelse af miljøproblemer. T [+]

Fuldtidsstudier studiepladser 20 placering Mikkeli Varighed af studier 4 år næste ansøgningsperioder: 9.-24.1.2018, 14.-28.3.2018 MILJØHED OG SIKKERHED, GRØN OG REN TEKNOLOGI Er du interesseret i vores levende miljø og miljøsikkerhed, rene teknologier til forbedring af miljøforhold og bæredygtig udvikling?

Environmental Engineering (EE) program giver dig en bred tilgang til miljøområdet som profession. Du vil lære årsager, konsekvenser og forebyggelse af miljøproblemer. For at sikre et godt levemiljø er der brug for internationalt kompetente fagfolk inden for miljøteknologi og ledelse.

Det voksende behov for at beskytte rent miljø kræver mere og mere miljøteknologi og ledelseseksperter. Miljøteknikområdet udvider og udvikler sig hurtigt rundt om i verden.... [-]


Bachelor of Business Administration, Wellbeing Management (BBA)

på universitet Fuldtid 3 - 5 år August 2019 Finland Mikkeli

Målet med trivselstjenester er at fremme livskvaliteten, sundheden og evnen til at arbejde. Efterspørgslen efter velværeydelser er stigende, hvilket har skabt behovet for at kunne vurdere forskellige services ydelser og effektivitet i forskellige situationer og for forskellige målgrupper. [+]

Fuldtidsstudierstudiepladser 25placering Mikkeli, Finlandundersøgelsens varighed 3,5 åransøgningsperiode: 5.-19.9.2018Undervisningsgebyr: For ikke-EU / EØS-borgere 6000 euro,stipendieordning og yderligere information www.xamk.fi/tuition-fees

Er du interesseret i forretning og velvære? Under studierne i Degree Program in Wellbeing Management vil du lære at udvikle og producere velværeydelser baseret på data med state-of-the-art teknologi.

Målet med trivselstjenester er at fremme livskvaliteten, sundheden og evnen til at arbejde. Efterspørgslen efter velværeydelser er stigende, hvilket har skabt behovet for at kunne vurdere forskellige services ydelser og effektivitet i forskellige situationer og for forskellige målgrupper.... [-]


Videoer

South-Eastern Finland University of Applied Sciences – XAMK

Kontakt

XAMK - South-eastern Finland University of Applied Sciences

Adresse, linje 1 Patteristonkatu 3 D 50100 Mikkeli
50100 Mikkeli, Finland
Hjemmeside https://www.xamk.fi/en/frontpage/
Telefon +358 40 6550555