Læs den officielle beskrivelse

Canadian University Dubai tilbyder en canadisk baseret pensum i hjertet af Dubai, inden for kultur og værdier i Forenede Arabiske Emirater (UAE). Canadian University Dubai (CUD) er centralt beliggende lige ved Sheikh Zayed Road i gåafstand fra Dubai Metro (Financial Centre Station). Grundlagt i 2006, det canadiske University Dubai består i øjeblikket af Arkitektskolen og Interior Design, School of Business, School of Engineering, Applied Science and Technology og School of miljø og sundhed. Vi tilbyder bacheloruddannelser og kandidatuddannelser. Vores engelsk til akademiske formål (MHP) program er til rådighed for de studerende behov for yderligere engelskkundskaber.

10 grunde til at vælge canadiske University Dubai

Der er mange grunde til at vælge canadiske University Dubai til din bachelor eller studier, men lad os fortælle dig, hvad adskiller os fra vores jævnaldrende:

 1. canadisk-baseret undervisningsplan

Vi tilbyder en uddannelse baseret på den canadiske pensum, hvilket giver os internationalt anerkendt kvalitet og troværdighed.

 1. Mulighed for at opgradere i Canada

Som en portal til canadisk videregående uddannelse, kan du starte din uddannelse på CUD derefter udfylde dine studier og kandidat fra en af ​​vores partnerinstitutioner i Canada.

 1. UAE Akkreditering

Alle vores programmer er akkrediteret af UAE undervisningsministerium: videregående uddannelse Anliggender.

 1. International fakultet

Vores internationale fakultet er højt kvalificerede og inspirerende på deres felt, hvilket bringer innovative undervisningsmetoder og filosofier fra hele verden.

 1. Kandidat beskæftigelsesegnethed

Med en uddannelse baseret på den canadiske princip om foreskrevne læringsresultater, CUD kandidater er meget beskæftiges på markedet for internationale jobs.

 1. Fleksibel læring

Vi tilbyder fleksible programlægningen - aften og weekend klasser er tilgængelige for både bachelor-og kandidatuddannelser.

 1. forretningsfolk distriktet placering

Vi har en bekvem downtown beliggenhed i hjertet af Dubais erhvervskvarter, med state of the art akademiske og rekreative faciliteter.

 1. Student-centreret tilgang

CUD er en elevcentreret universitet, hvor vi værdsætter studerende succes over alt andet.

 1. forskningsmuligheder

Vores forskningscenter giver de studerende mulighed for at blive involveret i banebrydende forskning på internationalt plan og i UAE.

 1. Multikulturel studerende samfund

Vi har en virkelig multikulturelt læringsmiljø, med studerende fra over 100 nationaliteter.

Mission

Canadian University Dubai fremmer canadiske perspektiver i læring, forskning og anvendelse, funderet i påskønnelse og respekt for forskellige kulturer og UAE værdier.

Vision

Canadian University Dubai er forpligtet til at give de studerende en international akademisk erfaring, styret af de højeste uddannelsesmæssige og virksomhedsetik, tilføjer værdi til de personlige og professionelle liv sine kandidater, og de samfund, hvor vi betjener.

Institutionelle Goals & Målsætninger

Mål 1:

For at oprette og vedligeholde et miljø, der fremmer livslang læring og forbedring, mens løbende evaluering af alle aspekter af CUD operationer for at sikre relevans og kvalitet.

Formål:

1.1. At give muligheder for studerende at forbedre deres klasseværelse erfaring ved brug af multimedier og online ressourcer.

1.2. Gennem kontoret for institutionelle effektivitet, løbende evaluere vores præstation som en undervisning og læring organisation og tilfredshed studerende og ansatte med udførelsen af ​​universitetet.

1.3. For at bruge systematisk planlægning, baseret på beviser, at udvikle universitetet både operationelt og strategisk.

Mål 2:

At vedtage og vise entusiasme og bidrag fra alle medarbejdere og studerende og at støtte ambitioner alle ved at give dem både akademisk ekspertise og praktisk erfaring, der kræves for karriere succes

Formål:

2.1. At sørge for kvalitet i undervisning, som målt ved studerende og peer-evaluering.

2.2. At give muligheder, hvor det er relevant, for jobformidling for projekter og andre aktiviteter.

2.3. At engagere erhvervslivet, regeringen og ikke for profit organisationer inden Dubai med arbejdet på universitetet.

Mål 3:

For at generere en atmosfære af værdighed og gensidig respekt og samtidig fremme videnskabelig debat og anvendt forskning.

Formål:

3.1. At udvikle en fokuseret Forskningscenter, som udfører anvendt forskning og engagerer både medarbejdere og studerende i forfølgelsen af ​​videnskabelig aktivitet.

3.2. At holde periodisk åbne og offentlige foredrag at fremme debatten funderet i akademisk stringens om emner af interesse for regionen,

3.3. At udvikle, med studerende og ansatte, er en adfærdskodeks denne æres og respekteres i det daglige arbejde på universitetet.

Mål 4:

At acceptere ansvarlighed og værdsætter input fra alle interessenter især i vores drift som en portal til canadisk uddannelse, og så gøre CUD University of Choice i vores målgruppe og samtidig en arbejdsgiver valg for alle akademiske, ledelse og hjælpepersonale.

Formål:

4.1. At have en klar strategi for samarbejde og samarbejde med canadiske post Sekundære uddannelsesinstitutioner og udvikle samarbejdsaftaler, der afspejler denne strategi.

4.2. Systematisk at indsamle data fra interessenter, interne og eksterne, om udførelsen af ​​universitetet, dets strategiske brand position og dets muligheder for vækst,

4.3. For at fortsætte med at vokse i bunden af ​​programmer og antallet af studerende, så de opfylder missionen og levere til den strategiske plan for universitetet.

Mål 5:

For at tage højde for behovene i alle interne og eksterne interessenter ved at sikre tilstrækkelige og relevante ressourcer, der er til rådighed for opfyldelsen af ​​alle strategiske og operationelle mål, hvilket vil øge suverænitet universitetet som en uafhængig institution for videregående uddannelse.

Formål:

5.1. At foretage en systematisk ressourceplanlægning for undervisning krav, pladsbehov, bibliotek og krav student service og for informationsteknologi og at bruge disse planer som grundlag for budgettet udvikling og strategisk planlægning.

5.2. For at søge at sikre vores status som en selvfinansierende organisation hurtigst muligt, ved hjælp af nye investeringer for ekspansion og udvikling.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Canadian University Dubai

... [+]

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Arabic
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

Kandidater vil have de færdigheder og viden til at offentliggøre, redigere, producerer og indhold forskning Reklame inden for det lokale og internationale marked. ... [+]

Kandidater vil have de færdigheder og viden til at offentliggøre, redigere, producerer og indhold forskning Reklame inden for det lokale og internationale marked.

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Arabic
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

Ved at modtage en solid base i den praktiske anvendelse af kvalitative og kvantitative metoder og færdigheder som nyheder skriftligt, kopi skriftligt, public relations pl ... [+]

Dette program er undervist på arabisk. Klik her for at læse beskrivelsen på arabisk

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Arabic
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BBA

Canadian University Dubai

BBA i International Business forbereder eleverne til ledelsesmæssige karriere for de stadig mere konkurrencedygtige og indbyrdes afhængige internationale forretningsmarke ... [+]

Karrieremuligheder findes i globale virksomheder, offentlige og internationale agenturer, international handel og internationale offentlige institutioner som:

Eksport og import Reklame og medier Fremmed valuta Investeringer Olie og gas (energi) Bankvirksomhed og finansielle tjenesteydelser Internationale agenturer (FN, Verdensbanken, Verdenssundhedsorganisationen, Den Internationale Valutafond, Verdenshandelsorganisationen) Ikke-statslige agenturer (ngo'er) Told og indvandring Management Consultancy forordninger [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

tudents i eBusiness program vil lære, hvordan disse teknologier bruges til at løse forretningskoncepter. Derefter vil elever inden for et simuleret laboratorium anvende s ... [+]

eBusiness (Electronic Business) optimerer fremkomsten af ​​informations-og kommunikationsteknologi som et værktøj til at øge virksomhedernes konkurrenceevne. Nutidens kunder og medarbejdere har beføjelse til at drive virksomhed ud over de traditionelle statiske hjemmesider. Støttet af intelligente mobilteknologi, er der behov for at geare på online intelligente Enterprise-Wide informationssystemer til at udlede forretningsmæssige værdier og opnå konkurrencemæssige fordele. Sådanne teknologier frigiver operationel effektivitet på tværs af alle interne funktionelle områder (Marketing & Sales, Production, Logistics, Purchasing og Accounting), herunder eksterne enheder, der understreger dynamiske kunder og leverandørens behov. Studerende i e-business program vil lære, hvordan disse teknologier bruges til at løse forretningskoncepter. Derefter vil elever inden for et simuleret laboratorium anvende sådanne begreber, der læres ved brug af et ERP-applikationssystem, såsom SAP... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

BBA Regnskab og Finans program udstyrer kandidater med den viden og færdigheder til at arbejde inden for Corporate Finance og Regnskab. Studerende vil fuldføre en udfordr ... [+]

BBA Regnskab og Finans program udstyrer kandidater med den viden og færdigheder til at arbejde inden for Corporate Finance og Regnskab. Studerende vil fuldføre en udfordrende program, der omfatter kurser såsom Banking, Securities Analyse, Capital Analysis, Portfolio Management, finansforordningen, Wealth Management, International Financial Management, Management Accounting Systems, og internationale regnskabsstandarder (IFRS).

Fordele

Kandidater fra Regnskab og Finans program er forberedt til den dynamiske og udfordrende verden af ​​corporate finance samt placeret til at komme videre i deres regnskaber karriere. Efter programmet, vil de studerende blive positioneret til at rykke ind i deres faglige betegnelse programmer, herunder CMA, CFA, og CA.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Canadian University Dubai

BBA i Human Resource Management forbereder eleverne til at bidrage til både strategisk og operationelt mod en organisations udvikling af sin arbejdsstyrke. Studerende i p ... [+]

Som informationsteknologi flytter at standardisere forretningsprocesser, menneskelig kapital bliver en af ​​de mest kritiske ressourcer i en organisation. Stadigt skiftende industrielle og kommercielle love arbejdspladsen og internationaliseringen og globaliseringen af ​​virksomhederne har betydet, at Human Resource Management er blevet et kritisk strategisk dimension i alle organisationer.

BBA i Human Resource Management forbereder eleverne til at bidrage til både strategisk og operationelt mod en organisations udvikling af sin arbejdsstyrke. Studerende i programmet vil studere Strategisk Staffing, Kompensation og fordele, Medarbejder og arbejdsmarkedsforhold, Integrerede Human Resource Development Systems, og Beslutningsstøtte Processer.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

BBA i Marketing forbereder eleverne til at lykkes i den stadigt skiftende globale erhvervsklima. Det giver de studerende en forståelse af alle aspekter af marketingfunkt ... [+]

Marketing er en integreret del af enhver succesfuld virksomhedsdrift. En af de førende marketing aktiviteter er at forstå kundernes værdi forventninger og udvikle en markedsføringsplan, der vil mødes og overstiger disse forventninger på det rigtige tidspunkt, på det rigtige sted og til den rigtige pris.

Ja, i dagens ultra-konkurrenceprægede globale erhvervsklima, er strategisk positionering af produkter / ydelser og mærker anset kritiske succesfaktorer for stort set alle organisationer. Proaktive organisationer kræver strategier for markedsføring, der er nødvendige for at imødekomme forbrugernes krav, opnå bæredygtig konkurrencefordel, og forbedre de økonomiske resultater. BBA i Marketing forbereder eleverne til at lykkes i den stadigt skiftende globale erhvervsklima. Det giver eleverne en forståelse af alle aspekter af markedsføringsfunktionen inden for organiseringen. Studerende vil blive udsat for aktuelle teorier og praksis inden for forbrugeradfærd, markedsundersøgelser, salg, detailhandel, reklame og markedsføring, branding og e-marketing.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

Mekatronik er et tværfagligt emne, der kombinerer elementer inden for computer-, el- og maskinteknik. Formålet med denne CUD-grad er at udvide din faglige viden om ingeni ... [+]

Fordele

Mekatronikstuderende på CUD er udsat for en række discipliner, så du vil være veludstyret til at udmærke sig inden for en lang række områder - herunder elektroteknik og maskinteknik - og har potentiale til hurtigt at nå lederstillinger. Kandidatuddannelsens kombinerede færdigheder bliver mere og mere værdifulde for arbejdsgivere inden for forskellige områder.

I erkendelse af behovet for diversificering væk fra olie- og gasindustrien har UAE valgt at investere kraftigt i skabelsen af en videnøkonomi baseret på teknologisk udvikling og innovation, herunder fremskridt inden for robotteknologi. Som en mekatronik kandidat vil du finde dig selv i efterspørgslen på tværs af en række etablerede og udviklingsmæssige områder af stor betydning for UAE, fra ren energi til produktion og sundhedspleje.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

... [+]

Affaldshåndtering [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

... [+]

Kandidater med en bachelor i Interior Design vil blive udstyret med

Kreative og analytiske færdigheder <li> En forståelse af de økonomiske, sociale, konstruktionsmæssige og juridiske miljøer, hvor praksis inden for interiørdesign virker.</li> <li> Kendskab til professionelt design og etiske værdier.</li> <li> En god forståelse og dokumenteret evne i de grundlæggende elementer i indretning.</li> <li> En forbedret evne til grafisk og mundtlig kommunikation</li> <li> God kendskab til interiørbyggesystemer, koder og passende materialer.</li>

Karrieremuligheder

Kandidater med en Bachelor of Science i Interior Design vil være berettiget til følgende:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Canadian University Dubai

Uddannelsen giver de studerende en god forståelse af de funktionelle områder af arkitektur, herunder design værktøjer, design metoder og design filosofier, allieret med b ... [+]

Den Bachelor of Architecture grad program vil give dig en god forståelse af de funktionelle områder af arkitektur, herunder designværktøjer, design metoder og design filosofier, allieret med beslutningstagning og effektiv præsentation processer. Det vil udvikle din viden om faglige arkitektoniske og etiske værdier og introducere dig til driftsmiljøet af arkitektonisk praksis. Gennem programmet vil du danne en god forståelse og dokumenteret evne i de grundlæggende elementer i arkitektonisk design, forbedre dine evner i grafiske og mundtlige kommunikation og udvikle detaljeret viden om byggesystemer, koder og passende teknologi og materialer, samt en vurdering af, og følsomhed overfor, økologi og miljø. Fordele Graduerede med en bachelor i indretningsdesign vil være udstyret med:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Canadian University Dubai

... [+]

Karrieremuligheder

Der er en stærk efterspørgsel efter netværk fagfolk i UAE og regionen som helhed. Denne grad giver gode muligheder for beskæftigelse i disciple herunder:

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Canadian University Dubai
Address
1st Interchange, Sheikh Zayed Road
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Hjemmeside