City University College of Ajman

University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om CUCA

City University College of Ajman (CUCA) er en institution for videregående uddannelse, der er etableret under hans højhedssjikke Humaid Bin Rashid Al Nuaimi, medlem af Det Højeste Råd og leder af Ajman, og formandskabet for Hans højhedssjik Rashid Bin Humaid Al Nuaimi . CUCA giver et højkvalitets læringsmiljø, der fremmer forskning og personlig vækst. CUCA bruger en bred vifte af aktiviteter til faglig og faglig udvikling.

Om READ

READ - R Uddannelse og akademisk udvikling er uddannelsesarmen hos R Holding. READ vandrede ind i uddannelsessektoren i Ajman i 2012 med oprettelsen af City University College of Ajman (CUCA). Virksomheden har nu videreført sit bidrag til uddannelse ved at oprette en skole, der fokuserer på akademisk ekspertise og overordnet personlighedsopbygning af yngre studerende.

READ er forpligtet til UAE Vision 2021 og støtter alle aspekter af visionen gennem City School og CUCA.

Vision

City University College of Ajman fortsat et læringscenter, der anvender den amerikanske uddannelsessystemmodel, der er modificeret til at passe lokale krav og tilbyder specialiseringer, der er nødvendige for jobmarkedet. Dens demografisk diversificerede akademiske samfund dyrker personlighedsudvikling, forbedrer selvlæringsfærdigheder og tilskynder til efteruddannelse og akademisk forskning på bachelor- og kandidatniveau. Derfor søger CUCA at blive et fremtrædende universitet på nationalt, regionalt og internationalt plan.

Mission

Mission of City University College of Ajman er at tilbyde en konkurrencedygtig gebyrstruktur og bæredygtige topkvalitets- og markedsdrevne akademiske programmer, der giver sine studerende mulighed for at udmærke sig og nå deres ambitioner og ambitioner. CUCA giver sine studerende en uddannelse, der er forskellig inden for erhvervsøkonomi, lov, public relations og reklame, uddannelse, informationsteknologi, farmaci, tandpleje og arkitektur. Hertil kommer, at kollegiet skaber et miljø, der bidrager til at lære, fremmer samfundsindsats, tilskynder til en forskningskultur, fremmer individuel vækst og letter en undervisnings- og læringsatmosfære centreret om kritisk tænkning, innovation og mangfoldighed.

CUCA strategiske mål

Mål 1: Hæv kvaliteten af ​​undervisning og læring og introducer nye akademiske programmer, der tilføjer værdi til UAE videregående uddannelsessektor.

Mål 2: Kontinuerligt forbedre institutionel effektivitet og kvalitet.

Mål 3: Kontinuerligt forbedre infrastrukturen, ressourcerne og elevtjenesten.

Mål 4: Plejeforbindelser med UAE-Fællesskabet.

Mål 5: Bliv nationalt, regionalt og internationalt anerkendt universitet.

Mål 6: Opmuntre en kollegium-bred forskningskultur.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BBA'er » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BBA

Bachelor of Business Administration

på universitet September 2019 Forenede Arabiske Emirater Ajman

Missionen for Bachelor of Business Administration (BBA) er at give de studerende den viden, færdigheder og evner, der kræves for at tjene som effektive, ansvarlige og etiske ledere og ledere i den moderne arbejdsstyrke i dag hvor som helst i verden. [+]

Bachelor of Business Administration

Missionen for Bachelor of Business Administration (BBA) er at give de studerende den viden, færdigheder og evner, der kræves for at tjene som effektive, ansvarlige og etiske ledere og ledere i den moderne arbejdsstyrke i dag hvor som helst i verden. Det forbereder kandidater til et varieret udvalg af karriere i erhvervslivet og for kandidatstudier. Programmet fokuserer på beslutningstagning, problemløsning, udvikling af stærke etiske værdier, social ansvarlighed og arbejde for at opnå succes i kulturelt forskellige indstillinger.

BBA-programmål

BBA-programmet forbereder sine kandidater til:

Besidder en solid baggrund i forretningsteori og praksis.Lykkes i erhvervslivet på forretningsplan, fremskridt i nuværende stillinger eller forfølge avanceret læring.Udvikle de nødvendige færdigheder til at fungere effektivt i en global økonomi.Kommuniker effektivt i enhver indstilling.Lav etiske og faglige beslutninger og udøv det sociale ansvar.Vedtage informationsteknologi til udvikling af forretningsløsninger.Læringsresultater... [-]

Videoer

CUCA New Campus

Kontakt

Adresse, linje 1 Sheikh Ammar Street, Al-Tallah 2
Ajman, Ajman, Forenede Arabiske Emirater