Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Dubai Institute of Design and Innovation (DIDI) tilbyder en unik designuddannelse i form af en fireårig Bachelor of Design Degree (BDes) . DIDIs læseplan er den første af sin art i regionen, og er udarbejdet i samarbejde med Massachusetts Institute of Technology (MIT) og Parsons School of Design og tilbyder et særpræget program, der er indbygget i design-tænkning og kreativ problemløsning.

DIDI åbner sine døre i efteråret 2018, og er et privat, ikke-fortjent institut for design.

58560_DSC_9866_2-min.jpg

Dubai Institut for Design og Innovation mener, at fremtiden for designuddannelsen er eksperimentel, transformativ, forstyrrende og tværfaglig. Vi har til hensigt at blive den valgfrie skole for den næste generation af forandringsproducenter, der vil forestille og skabe bæredygtige designløsninger til nutidens problemer til gavn for morgendagens samfund.

DIDI forbereder eleverne til effektivt at reagere på en hurtigt skiftende verden med overførbare færdigheder, der er tværgående disciplinære og problemløsning ved design. Vi vil udstyre den næste generation af forandringsproducenter til at bruge design som et værktøj til at skabe positiv forandring. Vores studerende vil lære visuel læsefærdighed og teknologiske evner til at udforme, danne og skabe en bæredygtig fremtid. DIDI vil støtte nye design talent over hele regionen gennem en åben kilde og samarbejde, der værdsætter samarbejde og partnerskab. Vi investerer i integreret læseplanlægning og teknologisk eksperimentering.

  • DIDI vil skabe ledere og indflydelse fra det 21. århundrede.
  • DIDI vil levere en verdensklasse og global forskning for at skabe en ny generation af dygtige personer i regionen.
  • DIDI vil give et nyt økosystem af læringserfaringer.
  • DIDI vil give eleverne mentorskap og adgang til inkubationsstøtte.
  • DIDI vil bruge design som det nye sprog for forandring.

58555_16123_104_Aerial_View_01-min.jpg

DIDI'S CAMPUS TILBYDER RUM TIL CREATIVE MINDS, DER SKAL INSPIRERES.

DIDI-campuset vil give interaktive og moderne arbejdsområder til unge designere i UAE, som er hjertet af Creative Community på d3.

Designet af Foster + Partners skaber campus et unikt læringsmiljø for eleverne at opdrage og fremvise deres innovation og kreativitet.

En "social" trappe i hjertet af bygningen forbinder alle seks etager og skaber uformelle rum for interaktion, debat og visning og sammenkobling af studios sammen. Forskellige gulvplader på alle niveauer skaber dynamiske interne terrasser, der overser et centralt atrium.

Rummet er udlagt i en "mega" studieindstilling sammen med faciliteter i verdensklasse, der muliggør tværgående samarbejde mellem design discipliner, der bringer studerende og fakultet sammen i et dynamisk miljø. Campus er spredt over 100.000 kvadratmeter i Creative Community på d3 og vil have kapacitet til at rumme 550 studerende.

BEMÆRK STUDIOEN

Studerende, der bor i Dubai, vil have en misundelsesværdig adgang til en utrolig kalender med designbegivenheder, der omfatter Dubai Design Week, Dubai Design Days Fashion Forward og Abwab. Den futuristiske by Dubai byder på gyldne strande, ørkenerne og en voksende kunst og gade kultur scene, mod den betagende Dubai skyline.

Futuristisk, multikulturelt og sikkert, Dubai er en by med innovation, der byder imod morgendagens ændrings beslutningstagere.

Placeringer

Dubai

http://didi.ae/

Address
Dubai Design District (d3), Building 4, Ground Floor
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
+971 3434 392