Læs den officielle beskrivelse

Om EIBFS

Emirates Institut for Banking og Financial Studies (EIBFS) Etableret i 1983, tilbyder verdensklasse uddannelser, kurser og beslægtede tjenester inden for bank- og finansiering på sine tre topmoderne campusser strategisk placeret i Sharjah, Abu Dhabi og Dubai . Forpligtet til Emiratisation initiativet EIBFS understøtter UAE statsborgere ved at levere top-notch træningsfaciliteter og opmuntrende karriere vækst i bank- og finansielle tjenesteydelser.

EIBFS er blevet globalt integreret med forskellige førende institutter og universiteter i verden til at bringe og tilbyde de bedste programmer og kurser i bank-og finanssektoren til UAE.

EIBFS har bidraget betydeligt til liv og karriere af tusindvis af studerende og arbejder fagfolk i domænet området bank og finans understøttet af sine højt kvalificerede, dygtige og erfarne akademikere og corporate undervisere.

EIBFS har oplevet betydelig vækst i årenes løb, især i antallet af studerende og praktikanter, akademiske og uddannelsesprogrammer, campusser sites, undervisere og ansatte, alumni og forskellige andre dimensioner.

Hvert år instituttet glæder tusindvis af studerende og praktikanter fra hele UAE at uddanne, træne og tilbyder en bred vifte af bank- og muligheder finansielle læring understøttes af bedste i klassen forskning, ekspertise, programmer og faciliteter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Mission Målsætninger ... [+]

Mission

Målsætninger [-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai Abu Dhabi Sharjah
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Emirates Institute for Banking and Financial Studies

Corporate Governance Islamisk Regnskab Forskning Metodologi År 4 ... [+]

Corporate Governance Islamisk Regnskab Forskning Metodologi

År 4

[-]
Forenede Arabiske Emirater Dubai Abu Dhabi Sharjah
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Welcome to the Emirates Institute for Banking and Financial Studies