International Horizons College (IHC)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til IHC

International Horizons College er licenseret og akkrediteret af UAE i ministeriet for højere uddannelse og videnskabelig forskning (MOHESR). Kollegiet er en uafhængig og international bachelor institution forpligtet til at opfylde høje standarder for akademisk ekspertise og relevans til det 21. århundrede.

Institutionen giver høj fagligt udfører studerende fra MENASA region med en amerikansk stil college uddannelse i kunst, videnskab og præ-professionelle studier og fungerer som en vej for overførsel til eliteuniversiteter i USA såvel som regionale institutioner. International Horizons College saldi specialiseret og almen uddannelse, således at vores studerende opnå et stærkt fundament for vidt forskellige karriere i erhvervslivet og industrien, liberale erhverv, offentlige tjenester, undervisning og kunst.

Hvad er IHC 2 +2 Model

IHC forbereder de studerende i to års studier i Dubai til overførsel til universiteter i USA. Forberedelse starter i første år på IHC, hvor de studerende arbejder med akademiske rådgivere til at udvikle en klar akademisk plan. Akademisk planen er baseret på elevernes naturlige evner og interesser. Akademisk Handlingsplanen opstiller de ideelle universiteter og deres specifikke krav til hver elev.

Vores 2 +2 model giver eleverne mulighed for at spare penge, få mere akademisk forberedelse og være tættere på hjemmet ved at udfylde de to første år af bachelorgrad i Dubai og derefter går videre til de sidste to år på eliteuniversiteter i USA eller andre regioner .

Vision

IHC vil være kendt i hele MENASA region for vores progressive amerikanske læseplaner kollegium uddannelse og overlegne satser for studerende succes.

Strategiske mål: 1. Øge adgangen til højere uddannelse af underforsynede grupper i MENESA regionen.

  1. Fremme innovation i undervisning og læring at forbedre de studerendes succes - oprettelse af Global klasseværelse og Anytime Anywhere Læring 3. Fremme college-bred interaktion med, og accept af, forskellige folkeslag, kulturer, kunst og perspektiver.

4.. Engager alle medlemmer af kollegiet samfund i et igangværende program af miljømæssig bæredygtighed og ressource bevaring.

Mission

IHC er en selektiv uafhængig og international bachelor institution forpligtet til at opfylde høje standarder for intellektuel ekspertise er relevant for det 21. århundrede. Institutionen giver høj fagligt udfører studerende inden for Mellemøsten, Nordafrika og Sydasien (MENASA) region med en amerikansk pensum college uddannelse i kunst, videnskab og præ-professionelle studier og fungerer som en bro til overførsel adgang til eliteuniversiteter i USA stater og regionale institutioner. Hos IHC vi balancere specialiseret og almen uddannelse for at sikre, at vores studerende et stærkt fundament for vidt forskellige karriere i erhvervslivet og industrien, liberale erhverv, offentlige tjenester, undervisning og kunst.

Placeringer

Dubai

Address
International Horizons College,
42nd Floor, U-Bora Tower,
Business Bay

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig