Manipal Academy of Higher Education Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Oversigt

Manipal Academy of Higher Education, Dubai Campus er en gren campus af MAHE (anses for at være universitet), Manipal Indien med over 64 års arv; 400.000 alumni

Manipal University nu etablerede MAHE sin tilstedeværelse i Dubai, UAE i år 2000. På nuværende tidspunkt beskæftiger det over 1.800 studerende fra 40 lande over hele kloden og er et indisk tværfagligt universitet i regionen.

MAHE Dubai flyttede ind i sin ikoniske state-of-the-art campus i september 2011. Spredt over 750.000 kvadratmeter bebygget område, kan den spredte campus rumme over 5000 studerende. Udover moderne konstruktionslokaler rummer den nye campus i Dubai International Academic City (DIAC) avancerede laboratorier inden for teknik, ledelse, bioteknologi og informationsteknologi og er også hjemsted for nogle af regionens bedste studier og workshops for programmer i medierne

På campuset er der også et spredt bibliotek, cafeteria, rigelige indendørs og udendørs sportsfaciliteter, herunder et sports track, tennisbaner, et motionscenter og et fitnesscenter og et rekreationscenter for drenge og piger. Hele campus er Wi-Fi aktiveret.

Udover akademikere får studerende på MU, Dubai rigelig eksponering for ekstra-kurrikulære arrangementer, sportsaktiviteter og andre kulturelle arrangementer.

Grunde til at vælge Bachelor Program på MAHE Manipal, Dubai Campus:

  • Meget erfarne
  • Programorienteret
  • Dedicated Placement Cell og support services
  • Bedste i klasselabs
  • Udvidede globale samarbejder og akademiske partnerskaber
  • Omfattende udendørs
  • Studerende fra 40 lande

Placeringer

Dubai

Address
G04,Dubai International Academic City (DIAC)
PO Box 345050

Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater