University of Bolton - Ras Al Khaimah Academic Centre

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

The University of Bolton har haft en vellykket partnerskab med WINC RAK siden 2008. Programmerne er tilgængelige i Undergraduate og Postgraduate niveau. Programmerne bliver undervist af britiske og lokale vejledere de britiske link vejledere fra University of Bolton vil også blive overvågningen af ​​programmerne. De studerende vil også have adgang til universitetets online facilitet som 'Moodle'.

Kurser

 • BA (Hons) Business Management
 • BA (Hons) Bogføring
 • BA (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BSc (Hons) Business Management (Top-Up)
 • BA (Hons) Business Management (HRM)
 • BA (Hons) Business Management (Marketing)
 • BSc (Hons) forretningsledelse
 • BSc (Hons) Business Management (Top-up)
 • ba lov
 • MBA (Graduate)
 • MBA (Top-up)
 • MBA (executive)
 • MSc Construction Project Management
 • BSc (Hons) computing
 • BSc (Hons) computing (top-up)
 • Diplomingeniør (Hons) elektrisk og elektronisk teknik (avanceret stående)
 • MSc Information Technology
 • mba
 • Diplomingeniør (Hons) maskinteknik
 • BSc Physcology
 • BSc (Hons) Mængde Landmåling og Handelsretten Mgmt

University of Bolton

Med en studerende på omkring 11.000 får du det bedste af alle verdener ved University of Bolton. Du vil blive baseret på en moderne, kompakt campus, hvor ingen føler sig anonym og, med små pædagogiske grupper på mange kurser, kan du være sikker på at du er et navn, ikke blot et tal.

Bolton selv er en venlig, blomstrende by tæt på de store byer i Manchester og Liverpool.

Vores undervisning kvalitet har konsekvent vundet de højest mulige fra regeringens kvalitetskontrol agentur vurderinger, og vi har professionelle akkreditering for mere end 30 af vores undervisningsprogrammer.

Der er i øjeblikket 192 Akademiske medarbejdere hvoraf 130 hold ph.d.-grader. Dette udgør 67,7% af ph.d.-holdere blandt det videnskabelige personale.

Vores Ethos

The University of Bolton er en offentlig ressource for faglig viden og læring, der arbejder med og på vegne af mennesker og organisationer til at løse praktiske problemer.

Vi er overbevist om, at læring er grundlæggende for transformation af individer og samfund.

Vi er vedholdende i vores ønske om at være på forkant med kommercielle, sociale, kulturelle og økonomiske ændringer og indarbejde dens indvirkning på vores kurser og i vores arbejde med partnere.

Vi fejrer ekspertise i andre og villigt bringe deres gode praksis tilbage til universitetet og ind i vores partnerskaber.

Vi er stolte over, at alle elementer i samfundet er fuldt repræsenteret blandt vores medarbejdere, studerende og partnerorganisationer.

Vi omfavner mangfoldighed og værdi forskel.

Vi viser tilpasningsevne, stringens og fleksibilitet i at identificere og opfylde behovene hos enkeltpersoner og organisationer.

Vi respekterer og værdsætter den traditionelle rolle og resultater lærde og universiteter, og samtidig søger at skabe en model for de videregående uddannelser, der er fokuseret på faglighed, innovation og anvendelse.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se Kursus » Se MSc » Se EMBA » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

BA (Hons) Bogføring

på universitet Fuldtid 3 - 5 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. BA (Hons) i Bogføring vil give dig en stærk akademisk og faglig baggrund for en professionel karriere i regnskabsvæsen. Det vil også støtte din karriereudvikling, hvis du overvejer en bredere management rolle, da det vil give dig den finansielle viden, der er centralt for mange business karriere. [+]

Dette program er undervist i UAE Den BA (Hons) i Bogføring vil give dig en stærk akademisk og faglig baggrund for en professionel karriere i regnskabsvæsen. Det vil også støtte din karriereudvikling, hvis du overvejer en bredere management rolle, da det vil give dig den finansielle viden, der er centralt for mange business karriere. Kurset trækker på den nyeste praksis og teorier om regnskab og dækker de to centrale områder af økonomistyring og regnskab og rapportering, samt tilbyder en række valgfrie moduler, der kan vælges i undersøgelsen i dit sidste år. Den BA (Hons) i Bogføring giver fritagelse visse professionelle bogføring krop undersøgelser. Om kurset Du vil blive undervist gennem foredrag, seminarer og selvstudier, hvor casestudier ofte bruges til at anvende akademisk teori til virkelige liv praktiske scenarier. Særlige funktioner Studerende undervises i små grupper skal styrke det personlige erfaringer sikrer du får god støtte fra underviserne Den stærke faglig element til kurset og brugen af ​​casestudier vil give dig en god forankring i reelle forretningsmæssige situationer. Akkrediteret af ACCA, ICAEW og CIMA ICAEW akkrediteret HEPiL (Higher Education Partner i Learning) Forbindelser til AIA, IFA og CPA Australien Beskæftigelsesegnethed temaer på alle niveauer af programmet, herunder en styrkelse af forbindelserne til de lokale arbejdsgivere med henblik på at øge praktikophold og praktik muligheder Personlig udvikling Planlægning (PDP) løber gennem hele programmet Den Bolton Society of Chartered Accountants giver en årlig pris til den mest fremragende regnskab kandidat. Denne udmærkelse kan være et vigtigt springbræt til en karriere i regnskabsvæsen Regelmæssige... [-]

BA (Hons) Lov

på universitet Fuldtid 3 - 5 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. BA (Hons) Lov grad ved universitetet i Bolton vil forberede dig til yderligere uddannelse for at komme ind i advokatbranchen som en advokat eller advokat. En BA (Hons) Lov grad er højt respekteret af mange arbejdsgivere, og du kan vælge at bruge denne kvalifikation som grundlag for indrejse kandidat-niveau i andre karrierer; for eksempel i handel, industri, den offentlige forvaltning og de væbnede styrker. [+]

Dette program er undervist i UAE Den BA (Hons) Lov grad på University of Bolton vil forberede dig til yderligere uddannelse ind i den lovlige erhverv som advokat eller advokat. En BA (Hons) Lov grad er højt respekteret af mange arbejdsgivere, og du kan vælge at bruge denne kvalifikation som grundlag for indrejse kandidat-niveau i andre karrierer; for eksempel i handel, industri, den offentlige forvaltning og de væbnede styrker. Ved at studere dette udfordrende og krævende kursus vil du få en grundig grundstødning i disciplinen loven. Du vil udvikle de omsættelige intellektuelle og personlige kompetencer, som er afgørende for udøvelsen af ​​loven, og som også vil udstyre dig for mange andre karrierer. Disse færdigheder omfatter skriftlig og mundtlig kommunikation, opmærksomhed for detaljer, absorbere og analysere ofte komplekse oplysninger, time management, teamwork og motivation. Det første år af BA (Hons) Lov er identisk med den LLB kursus og BA (Hons) Jurastuderende der fuldføre alle de første år moduler kan være berettiget til at overføre i år to af LLB program, som er en kvalificeret juridisk embedseksamen. Om kurset Du vil studere på universitetets Business School, og modtage fremragende niveauer af kontakt og interaktion med både lærerstaben og dine medstuderende. Dette vil sikre en venlig, støttende og elevcentreret tilgang til dit studie oplevelse. Kurset er udfordrende og kræver motivation og self-retningen samt evnen til at arbejde i en lille gruppe miljø. Du forventes at tænke og til at udfordre i alle faser af kurset. Du vil blive undervist gennem en blanding af... [-]

BSc

BSc (Hons) Business Management (Top-up)

på universitet Fuldtid 2 - 3 semestre August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. Vores BSc (Hons) Business Management (Final År top-up) kursus er ideel, hvis du har gennemført et fundament grad, eksamensbevis for højere uddannelse eller højere national eksamensbevis i en business-relateret emne og ønsker at gå videre til et højere kvalifikationsniveau . [+]

Dette program er undervist i UAE Vores BSc (Hons) Business Management (Final År Top-up) kursus er ideelt, hvis du har gennemført et fundament grad, eksamensbevis for højere uddannelse eller højere national diplom i en business-relateret emne og ønsker at gå videre til et højere kvalifikationsniveau. Kurset begynder med et program for induktion, hvor du vil udvikle de færdigheder, der kræves for overgang til udmærkelse-niveau undersøgelse. Top-up grad vil bygge videre på din eksisterende viden og forståelse af erhvervsklimaet, og giver dig mulighed for at udvikle centrale forskning og kritisk tænkning. Om kurset Beskæftigelsesegnethed færdigheder udvikles gennem praktiske aktiviteter og gæstetalere til at sikre, at kandidater har en konkurrencemæssig fordel, når du indtaster beskæftigelse eller selvstændig virksomhed. Særlige funktioner Dette program tilbydes i et pulserende Business School miljø. Undervisningen varetages af en meget dedikeret og støttende team, med specialviden i en bred vifte af fagområder, og tætte forbindelser til erhvervslivet. Moderne forskning bruges til at informere undervisningspraksis, for at sikre, at du er udstyret med en robust akademisk fundament i de områder af Business Management. Kursus materialer er tilgængelige online, så du kan forberede arbejde derhjemme, og også sikre, at læring i klassen er meget interaktiv. Universitetet tilbyder fremragende 24/7 bibliotek og IT-faciliteter, WiFi og velindrettede læring områder. Hvad vil du lære En række undervisnings- og indlæringsmetoder er ansat i hele programmet. Disse omfatter foredrag, seminarer, lille gruppe tutorials og workshops. Ud over dette, vil besøg, gæstetalere og projekter giver dig mulighed for at lære direkte fra kilder i industrien. Du... [-]

BSc (Hons) Computing

på universitet Fuldtid 3 - 5 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. Den BSc (Hons) Computing program sigter mod at give en bred uddannelse i computing og business informationssystemer. Det er den centrale kursus i computing gruppen af ​​grader, inkorporerer indstillinger fra både BSc (Hons) Computing & Website Udvikling og BSc (Hons) Computer Networks & sikkerhed og er derfor den mest fleksible valg af alle computing grader til rådighed til at studere på Bolton . [+]

Dette program er undervist i UAE Dette er en veletableret kursus inden universitetet; mange generationer af kandidater fra Computing har nu nået ledende stillinger i industrien og forskningsverdenen. Om kurset Den BSc (Hons) Computing program til formål at give en bred uddannelse i computing og business informationssystemer. Det er den centrale kursus i computing gruppen af ​​grader, inkorporerer indstillinger fra både BSc (Hons) Computing & Website Udvikling og BSc (Hons) Computer Networks & sikkerhed og er derfor den mest fleksible valg af alle computing grader til rådighed til at studere på Bolton . Dette kursus tilbyder en bred dækning af edb fag, med en kerne af vigtige computing færdigheder og muligheder i en bred vifte af computing områder. Studerende er involveret i systemer analyse aktiviteter, tekniske og menneskelige aspekter af design og udvikling af software. Kurset har kørt med succes her i mange år, med kontinuerlig udvikling på moduler for at sikre nuværende og fremtidige tendenser undersøges. Kandidater fra BSc (Hons) Computing har det bredeste udvalg af karrieremuligheder. De vigtigste temaer udforsket og udviklet på tværs af alle tre år af kurset er: systemanalyse, database design, programmering, hjemmeside udvikling, kommunikationsevner, gruppearbejde og projektarbejde. Særlige funktioner Klasserne er små, så der er masser af uformel interaktion med undervisere og spørgsmål kan nemt behandles og besvares. Gæstetalere give relevant, up-to-date input fra praktiserende læger i branchen. Kurset er støttet af dedikerede it-suiter. Mange af computerfaciliteter kan tilgås på tværs af internettet fra hjemmet, hvilket giver eleverne mulighed for at arbejde på deres... [-]

BSc (Hons) Computing (top-up)

på universitet Fuldtid 1 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. BSc (Hons) Computing er en veletableret kursus inden universitetet og kandidater fra dette program har etableret karriere og ledende stillinger i industrien. Den top-up grad giver direkte indrejse i det sidste år af den Computing grad for internationale studerende med passende computing eksamensbevis kvalifikationer. [+]

Dette program er undervist i UAE BSc (Hons) computing er en veletableret kursus inden universitetet og kandidater fra dette program har etableret karriere og ledende stillinger i industrien. Den top-up grad giver direkte indrejse i det sidste år af den Computing grad for internationale studerende med passende computing eksamensbevis kvalifikationer. Om kurset Den BSc (Hons) computing Programmet sigter mod at give en bred uddannelse i computing og business informationssystemer. Dette kursus tilbyder en bred dækning af edb fag, med en kerne af vigtige computing færdigheder og muligheder i en bred vifte af computing områder. Studerende er involveret i systemer analyse aktiviteter, tekniske og menneskelige aspekter af design og udvikling af software. Kurset har kørt med succes her i mange år, med kontinuerlig udvikling på moduler for at sikre nuværende og fremtidige tendenser undersøges. Kandidater fra BSc (Hons) computing har det bredeste udvalg af karrieremuligheder. De vigtigste temaer udforsket og udviklet i kurset er: systemanalyse, database design, programmering, hjemmeside udvikling, kommunikationsevner, gruppearbejde og projektarbejde. Særlige funktioner Top-up studerende understøttes i hele det sidste år med et program af seminarer og tutorials til at sikre, at de er fuldt forberedt til uafhængig undersøgelse og kravene fra det sidste års program. Der er masser af uformel interaktion med undervisere og spørgsmål let behandles og besvares. Gæstetalere give relevant, up-to-date input fra praktiserende læger i branchen. Kurset er støttet af dedikerede it-laboratorier. Mange af computerfaciliteter kan tilgås på tværs af internettet fra hjemmet, hvilket giver eleverne mulighed for at arbejde på deres opgaver når... [-]

BSc (Hons) Forretningsledelse

på universitet Fuldtid 3 - 5 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. Den BSc (Hons) Business Management på Bolton Business School giver et stærkt fundament i en vifte af moderne business management fag og giver dig mulighed for at fokusere på en virksomhed speciale i dit sidste år. [+]

Dette program er undervist i UAE En udmærkelse grad i business management er væsentlig for dem, der søger at forfølge en karriere i erhvervslivet, eller dem, der ønsker at få adgang til højere niveauer af ansvar i deres nuværende arbejdsplads. Den BSc (Hons) Business Management på Bolton Business School giver et stærkt fundament i en vifte af moderne business management fag og giver dig mulighed for at fokusere på en virksomhed speciale i dit sidste år. Det kan studeres på fuld tid (3 år) eller deltid (4,5 år) basis og moduler udbydes om aftenen, samt i dagtimerne. Om kurset Beskæftigelsesegnethed er et centralt fokus for programmet og real-life case studies, gæstetalere og industrien besøg vil hjælpe dig til at forstå erhvervsklimaet og arbejdsgivernes behov. Særlige funktioner Dette program tilbydes i et pulserende Business School miljø. Undervisningen varetages af en meget dedikeret og støttende team, med specialviden i en bred vifte af fagområder, og tætte forbindelser til erhvervslivet. Moderne forskning bruges til at informere undervisningspraksis, for at sikre, at du er udstyret med en robust akademisk fundament i de områder af Business Management. Kursus materialer er tilgængelige online, så du kan forberede arbejde derhjemme, og også sikre, at læring i klassen er meget interaktiv. Universitetet tilbyder fremragende 24/7 bibliotek og IT-faciliteter, WiFi og velindrettede læring områder. Hvad vil du lære En række undervisnings- og indlæringsmetoder er ansat i hele programmet. Disse omfatter foredrag, seminarer, lille gruppe tutorials og workshops. Ud over dette, vil besøg, gæstetalere og projekter giver dig mulighed for... [-]

BSc (Hons) in Psyschology

på universitet Fuldtid 3 - 5 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

[+]

Hvad du vil studere Du vil studere en blanding af obligatoriske og valgfrie moduler. I dit sidste år vil du udover dit selvstændige forskningsprojekt og kernemodulerne for psykologi praktik også studere fire valgfrie moduler fra: Cyberspacepsykologi; Unormal psykologi; Den terapeutiske proces; Social Neurovidenskab; Vurdering af personlighed; Psykologi af tab og traumer; Børns læring og udvikling; Psykometrisk testning (Evne). Adgangskrav 280 UCAS point fra mindst to, men helst tre, A2-niveauer (eller tilsvarende) i ethvert fag. Du skal også have fem GCSEs i lønklasse C eller derover (eller tilsvarende), herunder engelsk og matematik. Hvis engelsk ikke er dit første sprog, vil du normalt også brug for IELTS 6,0 (eller tilsvarende). Hvis du ikke har det krævede engelsk niveau, kan du studere engelsk med os fra IELTS 4,0 (eller tilsvarende). [-]

Bachelor

Beng (hons) I Civilingeniør

på universitet Fuldtid 3 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Den Diplomingeniør (Hons) Civil Engineering vil give dig de teknologiske, faglige og personlige kompetencer til en karriere i den civile maskinindustrien eller vil støtte din faglige udvikling, hvis du allerede arbejder i marken. [+]

Dette program er undervist i UAE Den Diplomingeniør (Hons) anlægsarbejder Vil give dig de teknologiske, faglige og personlige færdigheder til en karriere inden for ingeniørbranchen eller vil støtte din faglige udvikling, hvis du allerede arbejder inden for området. Anlægsarbejder ændrer liv - fra transport fornødenheder såsom veje, jernbaner og lufthavne, gennem glitrende stål og glas skyskrabere og hoteller, at livreddende vandforvaltning systemer såsom dæmninger, oversvømmelsessikringer og endda kloakker. Hvis du ønsker at skabe fremtiden så universitetet i Bolton tilbyder den bedste forberedelse til en karriere i denne vitale, innovative og prestigefyldte industri. Ved at studere på kurset vil du udvikle den nødvendige teoretiske forståelse og praktisk viden for den rolle, og du vil forbedre din evne til at anvende principperne om analyse og evaluering til anlægsarbejder og byggeri-relaterede problemer. Du vil få adgang til veludstyrede materialer, hydraulik, geotekniske og strukturer laboratorier, en bred vifte af de nyeste opmåling udstyr og universitetets unikke design studie faciliteter med den nyeste CAD-software og hardware. Vores engagerede personale team vil give dig en høj grad af støtte i hele studiet. Alle de pædagogiske medarbejdere er fagfolk med stor erfaring og kendskab til branchen byggeindustrien og de er alle aktive i branchens faglige organisationer. Du vil lære gennem en blanding af læringsmetoder, herunder felt, laboratorie- og projektarbejde, forelæsninger, seminarer og selvstudier. Vurderingsmetoder omfatter kursusaktiviteter, projektarbejde, præsentationer og eksaminer. En stor del af dine studier vil afspejle forholdene i branchen. Dette omfatter en tværfaglig gruppe projekt i dit sidste år som simulerer processen med et byggeprojekt... [-]

BEng (Hons) Mechanical Engineering

på universitet Fuldtid 3 - 5 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

[+]

[-]

Diplomingeniør (Hons) Elektrisk Og Elektronisk Teknik (avanceret Stående)

på universitet Fuldtid 3 år August 2018 Forenede Arabiske Emirater Ras Al Khaimah

Dette program er undervist i UAE. Den Diplomingeniør (Hons) i elektriske og elektroniske Engineering er en internationalt anerkendt kvalifikation, der vil give dig de færdigheder til at udvikle en karriere i de fleste områder af moderne elektrisk og elektronisk teknik. [+]

Dette program er undervist i UAE Den Diplomingeniør (Hons) i Electrical & Electronic Engineering er en internationalt anerkendt kvalifikation, der vil give dig de færdigheder til at udvikle en karriere i de fleste områder af moderne elektrisk og elektronisk teknik. Du vil studere både den teoretiske og praktiske karakter af elektrisk og elektronisk teknik. Der vil være en betydelig vægt på anvendelsen af ​​elektronik i form af indlejrede systemer - elektroniske systemer, der kan indlejres i andre produkter, der ikke nødvendigvis er elektronisk, såsom biler, medicinsk eller andre industrielle systemer. Kurset omfatter også forkant og nye teknologier. Disse omfatter de intelligente net, der vil danne den næste generation af elektriske tjenesteydelser på verdensplan som elektriske net er moderniseret, samt kroppens netværk - trådløse netværk af wearable computing enheder, der har mange potentielle applikationer, herunder billig og kontinuerlig overvågning sundhed. Det endelige niveau af kurset tilbyder valgfrie moduler, der vil tillade dig at få specialviden inden for områder af anvendt elektronik, der er i betydelig efterspørgsel i industrien. Disse omfatter områder som digital signalbehandling, integreret kredsløb design, kraftsystemer, intelligente net og vedvarende energi. Om kurset Dette område af ingeniørarbejde er veletableret på University of Bolton med en historie på mere end fyrre år i forskellige formater. De pædagogiske personale bringe omfattende akademisk og industriel ekspertise til kurset, indarbejde deres praktiske, anvendt og forskning orienteret erfaring i undervisningen. Kurset er anderledes end mange lignende kurser i, at det har en meget højere laboratorie-baseret indhold. Som kandidat i dette program, du vil være... [-]

Kontakt

Adresse, linje 1 Sheikh Saqr Bin Khalid Road، Bareraat, opp HCT
Ras Al Khaimah, Forenede Arabiske Emirater
Telefon undefined