Zayed University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Zayed University Vision

Zayed University er en national og regional leder af pædagogisk innovation. Denne flagskibsinstitution blev grundlagt i 1998 og stolt bærer navnet på grundlæggeren af ​​nationen, den sene Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Den er den moderne udformning af præsidentens ambitioner og betydelige forventninger til videregående uddannelser i De Forenede Arabiske Emirater.

I dag er Zayed University bemærkelsesværdigt for at omfatte to moderne campusser i både Abu Dhabi og Dubai, der byder nationale og internationale studerende fra UAE, bredere Golf-regionen og over hele kloden.

Zayed University er akkrediteret af Kommissionen for Akademisk Akkreditering (CAA) - UAE's interne kvalitetssikrings- og akkrediteringsorgan - og internationalt af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse (USA), et af seks regionale akkrediteringsorganer i USA, der sikrer internationalt anerkendte programmer fra et kvalitetssikret universitet.

Mission 2017-2021

  • At yde en verdensklasseuddannelse for alle elever gennem tilvejebringelse af to state of the art campusser i Abu Dhabi og Dubai, der vil inspirere, støtte og opdrage evner hos studerende gennem adgang til højt kvalificerede fakultet og dedikeret personale.
  • At tilbyde forskellige og internationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser, der giver engagerende og inkluderende elevoplevelser. Kandidater vil være villige til at bidrage til og fremme det sociale og økonomiske velfærd i UAE-samfundet og deres respektive erhverv.
  • At bidrage til at opbygge et videnbaseret samfund gennem forskning, stipendium, kreative aktiviteter, outreach og efteruddannelse. For at formidle viden til lokale, regionale og globale samfund.

Om Zayed University

Selvom en ungdommelig nation spiller De Forenede Arabiske Emirater en særlig rolle i Mellemøsten på grund af dets strategiske beliggenhed, kvaliteten af den moderne infrastruktur og den fremtidsorienterede og visionære vision for landets ledere. Disse ledere har identificeret uddannelse for at være af stor betydning for UAEs fremtid, som det fremgår af ordene fra sen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAEs grundlægger:

"Excellence i uddannelse og viden er ruten til ære. Dette kan kun opnås gennem løbende indsats og akademiske fremskridt. Uddannelse er den vigtigste søjle for fremskridt og udvikling, og staten har ikke sparet nogen indsats for at stille det nødvendige krav til uddannelsessektoren. Staten har et hårdt behov for alle dets uddannede borgers indsats i udviklingsprocessen. "

Zayed University , en statsstøttet institution, blev etableret i 1998 for at forberede ledere, som vil forudse mulighederne og fange muligheder for handling, som vil skabe fremtiden for De Forenede Arabiske Emirater.

Universitetet har campusser beliggende i UAEs to største byer, Abu Dhabi og Dubai, under en central administration. Indskrivning på hver campus er på over 4000 studerende. Universitetet er lille nok til at muliggøre personlig interaktion mellem studerende og fakultet, men alligevel tilstrækkeligt stort til at tilbyde studerende en række udfordrende uddannelser. På Zayed University oplever eleverne et læringsmiljø, der opmuntrer og støtter deres akademiske behov og fremmer deres succes.

Grundlaget for den akademiske oplevelse ved Zayed University er den akademiske programmodel, der fokuserer på læringsresultater og vurdering. Denne model giver eleverne et afbalanceret, sammenhængende akademisk program, der klart definerer resultater, sikrer, at ressourcerne understøtter uddannelsesmål og understreger elevers præstation og succes. Den akademiske programmodel støttes gennem et komplet uddannelsesprogram, herunder et akademisk broprogram, der sikrer elevens færdigheder på engelsk; en kerneplan for generel uddannelse, der giver et bredt tværfagligt grundlag for den studerendes valgte uddannelsesområde dybtgående undersøgelser tilbydes af syv colleges; praktikophold, der giver praktisk erfaring og periodisk vurdering af elevers præstation i Zayed University Learning Outcomes.

I løbet af de første tre semestre i baccalaureatprogrammet indgår de studerende i General Education-programmet på Universitetshøjskolen, som omfatter en kerneplan, der giver en intellektuel oplevelse, der deles af alle studerende, og som skaber en ramme, der understøtter Zayed University læringsresultater . Gennem en række nært beslægtede tværfaglige kurser udvikler eleverne deres evner i kritisk tænkning, global bevidsthed, edb-applikationer, videnskabelig og kvantitativ begrundelse, informationskendskab og sprogfærdighed i engelsk og arabisk.

På Zayed University har eleverne et valg af uddannelser designet til at opfylde deres personlige akademiske interesser og karrieremål. Programmerne er designet til at opfylde de højeste internationale akademiske standarder. I deres valgte studieprogrammer deltager de studerende aktivt i en læringsproces, der kræver, at de anvender deres viden i virkelige omgivelser og udvikler en bred forståelse af aktuelle spørgsmål og praksis. Efterhånden som deres intellektuelle evner vokser, tager eleverne større ansvar for selvstyret læring. Uddannede fra Zayed University udmærker sig både på arabisk og engelsk og er velbegrundede inden for de akademiske discipliner, der er dygtige inden for edb-færdigheder, kendskab til deres rige kultur og kulturarv, globalt i deres perspektiver og erfarne på den professionelle arbejdsplads. Deres succes på Zayed University forbereder dem til at blive ledere i deres familier, deres samfund og deres nation.

Placeringer

Mohammed Bin Zayed City

Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
02 599 3593

Dubai

Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Telefonnummer
04 402 1444

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig