Læs den officielle beskrivelse

Zayed University Vision

Zayed University er en national og regional leder af pædagogisk innovation. Denne flagskibsinstitution blev grundlagt i 1998 og stolt bærer navnet på grundlæggeren af ​​nationen, den sene Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan. Den er den moderne udformning af præsidentens ambitioner og betydelige forventninger til videregående uddannelser i De Forenede Arabiske Emirater.

I dag er Zayed University bemærkelsesværdigt for at omfatte to moderne campusser i både Abu Dhabi og Dubai, der byder nationale og internationale studerende fra UAE, bredere Golf-regionen og over hele kloden.

Zayed University er akkrediteret af Kommissionen for Akademisk Akkreditering (CAA) - UAE's interne kvalitetssikrings- og akkrediteringsorgan - og internationalt af Mellemstatsudvalget for Videregående Uddannelse (USA), et af seks regionale akkrediteringsorganer i USA, der sikrer internationalt anerkendte programmer fra et kvalitetssikret universitet.

Mission 2017-2021

  • At yde en verdensklasseuddannelse for alle elever gennem tilvejebringelse af to state of the art campusser i Abu Dhabi og Dubai, der vil inspirere, støtte og opdrage evner hos studerende gennem adgang til højt kvalificerede fakultet og dedikeret personale.
  • At tilbyde forskellige og internationalt anerkendte bachelor- og kandidatuddannelser, der giver engagerende og inkluderende elevoplevelser. Kandidater vil være villige til at bidrage til og fremme det sociale og økonomiske velfærd i UAE-samfundet og deres respektive erhverv.
  • At bidrage til at opbygge et videnbaseret samfund gennem forskning, stipendium, kreative aktiviteter, outreach og efteruddannelse. For at formidle viden til lokale, regionale og globale samfund.

Om Zayed University

Selvom en ungdommelig nation spiller De Forenede Arabiske Emirater en særlig rolle i Mellemøsten på grund af dets strategiske beliggenhed, kvaliteten af den moderne infrastruktur og den fremtidsorienterede og visionære vision for landets ledere. Disse ledere har identificeret uddannelse for at være af stor betydning for UAEs fremtid, som det fremgår af ordene fra sen Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, UAEs grundlægger:

"Excellence i uddannelse og viden er ruten til ære. Dette kan kun opnås gennem løbende indsats og akademiske fremskridt. Uddannelse er den vigtigste søjle for fremskridt og udvikling, og staten har ikke sparet nogen indsats for at stille det nødvendige krav til uddannelsessektoren. Staten har et hårdt behov for alle dets uddannede borgers indsats i udviklingsprocessen. "

Zayed University , en statsstøttet institution, blev etableret i 1998 for at forberede ledere, som vil forudse mulighederne og fange muligheder for handling, som vil skabe fremtiden for De Forenede Arabiske Emirater.

Universitetet har campusser beliggende i UAEs to største byer, Abu Dhabi og Dubai, under en central administration. Indskrivning på hver campus er på over 4000 studerende. Universitetet er lille nok til at muliggøre personlig interaktion mellem studerende og fakultet, men alligevel tilstrækkeligt stort til at tilbyde studerende en række udfordrende uddannelser. På Zayed University oplever eleverne et læringsmiljø, der opmuntrer og støtter deres akademiske behov og fremmer deres succes.

Grundlaget for den akademiske oplevelse ved Zayed University er den akademiske programmodel, der fokuserer på læringsresultater og vurdering. Denne model giver eleverne et afbalanceret, sammenhængende akademisk program, der klart definerer resultater, sikrer, at ressourcerne understøtter uddannelsesmål og understreger elevers præstation og succes. Den akademiske programmodel støttes gennem et komplet uddannelsesprogram, herunder et akademisk broprogram, der sikrer elevens færdigheder på engelsk; en kerneplan for generel uddannelse, der giver et bredt tværfagligt grundlag for den studerendes valgte uddannelsesområde dybtgående undersøgelser tilbydes af syv colleges; praktikophold, der giver praktisk erfaring og periodisk vurdering af elevers præstation i Zayed University Learning Outcomes.

I løbet af de første tre semestre i baccalaureatprogrammet indgår de studerende i General Education-programmet på Universitetshøjskolen, som omfatter en kerneplan, der giver en intellektuel oplevelse, der deles af alle studerende, og som skaber en ramme, der understøtter Zayed University læringsresultater . Gennem en række nært beslægtede tværfaglige kurser udvikler eleverne deres evner i kritisk tænkning, global bevidsthed, edb-applikationer, videnskabelig og kvantitativ begrundelse, informationskendskab og sprogfærdighed i engelsk og arabisk.

På Zayed University har eleverne et valg af uddannelser designet til at opfylde deres personlige akademiske interesser og karrieremål. Programmerne er designet til at opfylde de højeste internationale akademiske standarder. I deres valgte studieprogrammer deltager de studerende aktivt i en læringsproces, der kræver, at de anvender deres viden i virkelige omgivelser og udvikler en bred forståelse af aktuelle spørgsmål og praksis. Efterhånden som deres intellektuelle evner vokser, tager eleverne større ansvar for selvstyret læring. Uddannede fra Zayed University udmærker sig både på arabisk og engelsk og er velbegrundede inden for de akademiske discipliner, der er dygtige inden for edb-færdigheder, kendskab til deres rige kultur og kulturarv, globalt i deres perspektiver og erfarne på den professionelle arbejdsplads. Deres succes på Zayed University forbereder dem til at blive ledere i deres familier, deres samfund og deres nation.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

Zayed University

Bachelor of Arts i Internationale Studier giver en streng uddannelse i de politiske, økonomiske og socio-kulturelle aspekter af de komplekse sammenhænge der findes inden ... [+]

Oversigt

Det

I de hurtigt udviklede og ændrede samfund som De Forenede Arabiske Emirater kan de mennesker, som forstår den dynamiske natur af globaliseringen af ​​samfund, deres institutioner, problemer og muligheder, mest kompetent fremme en effektiv social, økonomisk og politisk udvikling.

På baggrund af fakultetets styrke på tværs af discipliner inden for samfundsvidenskab og humaniora (antropologi, film og litteraturstudier, historie, internationale relationer, statsvidenskab og sociologi) tilbydes studerende i International Studies-programmet en chance for at specialisere sig i en af tre koncentrationer efter at have gennemført mindst 57 kredit timer af kerne kurser. Koncentrationerne i internationale relationer, politisk økonomi... [-]

Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Zayed University

Det akademiske program for College of Technological Innovation er praktisk, kompetencebaseret og designet til at forberede eleverne på vigtige stillinger inden for inform ... [+]

Oversigt

Det

Sikkerhed

Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:

1. Kritisk tænkning og kvantitativ begrundelse i it (ITCTQR): Programkandidater vil kunne anvende kritisk tænkning og kvantitative processer til at identificere, analysere og løse problemer og vurdere løsninger i en it-kontekst.

2. Informationsteknologi Application (ITA): Program kandidater vil kunne vælge eksisterende og avancerede it-værktøjer og procedurer til udvikling af moduler og systemer, der opfylder organisatoriske krav til drift i et globalt miljø.

3. Informationsteknologiledelse (ITM): Programkandidater vil kunne vurdere og bestemme informationsressourcekrav for aktuelle problemer med henblik på at udvikle løsninger, der er egnede til it- og forretningsforvaltere, der opererer i et multinationalt og multikulturelt miljø.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Zayed University

Læreplanen efterfølges af studerende, der i Kommunikations- og Medievidenskab udbreder dem bredt i kunst, humaniora, samfundsvidenskab og anvendt videnskab samt i faglig ... [+]

Oversigt

Læreplanen efterfulgt af studerende, der i

Alle koncentrationer tager indledende kurser i mediehistorie, medie- og kulturkritik, mediefortælling, medieteknik, anvendt digital kommunikation og offentlig tale og overtalelse samt avancerede kurser inden for kommunikation og medieforskning og analyse, medielov og praktik. I stedet for at fokusere på en form eller et kommunikationsmedium studerer studerende en række medier og teknologier, herunder lyd, video, web, multimedie og print. Denne tilgang giver en markant integration af instruktion og praktiske anvendelser.

Det akademiske program følger modellen af ​​programmer akkrediteret af International Advertising Association, Akkrediteringsrådet for Uddannelse i Journalistik og Massekommunikation, og Public Relations Society of America. Dette sikrer en bred liberal arts uddannelse og dybde i forståelse og anvendelse af professionelle principper, færdigheder og kompetencer. Denne model gør Zayed University kommunikations- og medievidenskabsprogram unik for De Forenede Arabiske Emirater og Mellemøsten.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Zayed University

Miljøvidenskab og bæredygtighed Studerende inden for miljøvidenskab og bæredygtighed har interesse i videnskab og miljø. Graden koncentrerer sig om emner, der involverer ... [+]

Oversigt

Studerende i

Miljøundersøgelsen kræver en solid forståelse af videnskaben, og dette forberedelse kan bruges til kandidatuddannelser, da de studerende kan nå alle krav til præ-med, forudsat at valgfag uden for programmet er et psykologi kursus. Karriereveje er derfor fleksible og kan enten føre til miljøkarriere, eller at aflægge studier som medicin eller anden disciplin, der kræver solid videnskabelig forberedelse. Karriere inden for miljøvidenskab omfatter miljøbeskyttelse, miljøledelse, bæredygtige teknologier, miljøhygiejne, miljøvidenskab, bæredygtighedsvidenskab eller energiforskning.

Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:... [-]

Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Zayed University

College of Education's bachelorprogram giver potentielle lærere, socialarbejdere og psykologi og fagfolk inden for menneskelig udvikling med lyd og stringent forberedelse ... [+]

Oversigt

Det

Zayed University trækker på disse forståelser i sin lærer og skole sociale arbejde forberedelse programmer. Psykologi og Human Services kandidater udarbejdes med et solidt fundament i psykologi, hjælper kompetencer, fællesskab engagement og tjenester, og forståelsen for, at en kandidatgrad vil være et vigtigt element i forberedelsen af ​​fagfolk på disse områder.

Beskæftigelsen i De Forenede Arabiske Emirater er fremragende. I denne sammenhæng arbejder forberedelsen ved Zayed University , med vægt på flydende engelsk og arabisk, teknologi og forskningsmæssige færdigheder og forberedelse til ledelse, UAE

Konkurrencestudiet koncentrerer lærerkandidater til at undervise børn fra fødsel til alder otte. Lærere i denne koncentration har omfattende praksis på alle niveauer og er velforberedte til at fremme sprog- og læsefærdighed, numeracy og kvantitativ begrundelse samt undersøgelsesevner.... [-]

Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Zayed University

Bacheloruddannelsen i økonomi forbereder eleverne på tre områder: Corporate Finance, Investments og Islamic Banking and Finance. ... [+]

Oversigt

Det

Corporate finance: Studerende fokuserer på værktøjer og teknikker til vurdering af produktive aktiver, valg af måder at finansiere dem og måle økonomisk succes. Fokus ligger på at tilpasse virksomhedernes strategi og finansielle beslutninger og øge fast værdi gennem dårlige finansielle beslutninger.Investeringer: Studerende forstår naturen og dynamikken på de finansielle markeder, herunder aktier, obligations- og derivatmarkeder. De lærer at investere i disse markeder for at øge afkastet og reducere risikoen.Islamisk Banking og Finans: Eleverne lærer om grundlæggende islamiske principper for finansiering og kontrahering. De lærer om hvordan moderne islamiske banker; forsikringsselskaber og pengeforvaltningsfirmaer ændrer og tilpasser den traditionelle praksis til at overholde Sharia-principperne. Disse unikke indsigter forbereder dem til en karriere i den voksende islamiske finansindustri.Program læringsresultater... [-]
Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Zayed University

I grafisk design erhverver de studerende teoretisk og praktisk viden inden for design og praksis, samtidig med at de udvikler en bred vifte af færdigheder inden for print ... [+]

Oversigt

I

Program læringsresultater

Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:

Teori og historie af grafisk design: Demonstrere en forståelse af udviklingen af ​​grafisk design og udnytte stilarter og teoretiske analyser til generelle visuelle løsninger.Professionel grafisk design praksis:Test akademisk viden i virkelige scenarier ved at levere en ide til en bred vifte af publikum, mens du følger professionelle standarder, tidsstyring og passende kommunikationsfærdigheder.Kritisk tænkning: Definer, analyser et problem, empati med et publikum, samt konceptualiser og vurder potentielle designløsninger.Visual Literacy: Demonstrere en forståelse af det grundlæggende i visuelt sprog for effektivt at kommunikere og formidle ideer og / eller meddelelser gennem innovative designløsninger.Informationsteknologi: Integrere flere designteknologier med viden og færdigheder i de relevante medier.Samarbejde og lederskab: Deltag i holddynamik forud for at forfølge et angivet mål og forstå betydningen af ​​samarbejde, samtidig med at man tager ansvar for selv- og holdresultater.Curriculum... [-]
Forenede Arabiske Emirater Mohammed Bin Zayed City Dubai
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Zayed University, P.O. Box 144534
Mohammed Bin Zayed City, Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater
Hjemmeside
Telefonnummer
02 599 3593
Address
Zayed University, P.O. Box 19282
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater
Hjemmeside
Telefonnummer
04 402 1444