Murdoch University Dubai

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Undersøgelse hos Murdoch

Som Murdoch-studerende har du strukturen, støtten og pladsen til at smede din egen vej, så du ikke studerer ikke bare job-klar, men livsklar. Udforsk vores store udvalg af kurser, og find ud af, hvordan du ansøger om at blive medlem af vores globale samfund af frie tænkere i dag.

Murdoch University Dubai er en kerne afdeling af Murdoch University, som er baseret i Perth, Western Australia. Vores pulserende campus i Dubai imødekommer områdets voksende efterspørgsel efter dygtige fagfolk på tværs af en række industrier. Alle kurser følger de samme akademiske krav som de kurser, der tilbydes i Australien, undervises af højt kvalificerede internationale undervisere. De tildelte grader udstedes fra Australien og er nøjagtigt de samme som dem, der tildeles på campus i Australien.

Dubai campus blev indviet i 2008 af His Excellency Sheik Nahayan Bin Mubarak Al Nahayan, UAE Minister for videregående uddannelse og videnskabelig forskning og er beliggende i Dubai International Academic City. Filialen er licenseret af Dubai regerings regulator, Knowledge and Human Development Authority (KHDA).

Vores fleksible læringsmuligheder er skræddersyet til at give dig mulighed for at designe dit studiekursus i overensstemmelse med dine egne personlige krav. Hvorfor vælge mellem Business og Media, når du kan gøre begge dele? Vores dobbelte hovedindstilling giver dig mulighed for at kombinere to forskellige discipliner i en afrundet uddannelse uden at forlænge din tid på universitetet.

Hos Murdoch er vi stolte over at have internationalt kvalificeret fakultet, der underviser i dig globalt anerkendte grader. Uanset om du er en studerende i et grundlæggende program eller en studerende eller en ph.d.-studerende, er kvaliteten af lærerne og de tilbudte programmer verdensklasse.

At studere ved Murdoch University Dubai handler ikke kun om at lære i dit valgte felt. Det handler også om at udforske nye måder at tænke på, opdage forskellige perspektiver og finde måder at gøre en forskel på.

Vi har support, faciliteter og fleksibilitet til at hjælpe dig med at få de færdigheder, viden og livserfaring, du har brug for for at nå dine mål.

 • Global top 100: Rangeret blandt de 100 bedste unge universiteter i verden (Young Universities Ranking 2017, Times Higher Education)
 • Fem-stjernet vurdering: Til kandidatuddannelseslønninger og uddannelsesmæssig erfaring (The Good Universities Guide 2018)
 • Ekspertise inden for forskning: Standard i verdensklasse eller derover i 85 procent af forskningsdisciplinerne (Excellence in Research for Australia (ERA) 2015 Australian Research Council)128515_photo-1517486808906-6ca8b3f04846.jpg

Hvorfor vælge Murdoch i Dubai?

 • En attraktiv livsstil for studerende: Leveomkostningerne i De Forenede Arabiske Emirater (UAE) er en af de laveste blandt udviklingslande og nye lande. Byen er omgivet af klitter og har en rimelig andel af fantastiske strande og varme vand og modtager solskin året rundt. UAE er også tilfældigvis et meget sikkert og moderne land med meget lave niveauer af voldelig og ejendomskriminalitet.
 • En multikulturel og kosmopolitisk by: Arabisk kultur er dybt forankret i Dubai, men med UAE som en ex-pat nation, er der så meget kulturel mangfoldighed. Studerende kan nyde en kosmopolitisk og international livsstil i Dubai med masser af muligheder for at interagere med mennesker fra forskellige nationaliteter og kulturelle baggrunde. Du vil føle dig meget hjemme i Dubai, så længe du overholder loven og respekterer kulturer og værdier.
 • Nyd deltidsarbejde, mens du studerer: Murdoch-studerende på en arbejdstilladelse har tilladelse til at arbejde deltid inden for frizoner. Der er ingen formelle begrænsninger på timer, så længe det er i overensstemmelse med en rimelig studieplan.
 • En by med muligheder: Kandidater i Dubai har en overflod af beskæftigelsesmuligheder, der er åbne for dem, når de får deres grad. Fremgangen i erhvervsmuligheder er blevet drevet af den hurtige ekspansion af sektoren, der ikke er olie, såsom byggebranchen.
 • Et land med undring: Dubai er ikke kun moden med naturlige attraktioner, der er også nok menneskeskabte attraktioner til at holde dig travlt. Når du studerer i Dubai, får du en masse muligheder for at hyppige disse anerkendte attraktioner.

Campus faciliteter

Murdoch University Dubai , der ligger i Dubai International Academic City, tilbyder avancerede faciliteter og teknologi i verdensklasse, så de studerende har adgang til de højeste uddannelsesstandarder globalt.

Faciliteterne på vores Dubai campus inkluderer moderne forelæsningsteatre, administrative kontorer og supporttjenester for studerende. Campus har fuldt professionelt højteknologisk tv samt postproduktionsfaciliteter. Et centralt beliggende bibliotek fungerer som en one-stop-shop for studerendes læring og tjenester. Det giver også studerende adgang til alle elektroniske databaser, der leveres af hovedcampus i Australien.128516_pexels-photo-1543895.jpg

Campusfaciliteter:

 • Filmstudie
 • Redigeringssuite
 • Computerrum
 • Fælles værelse
 • Bibliotek
 • Studenttransport

Dubai International Academic City

Dubai International Academic City (DIAC) er verdens eneste gratis zone dedikeret til videregående uddannelse. DIAC blev oprettet i 2007 som en del af TECOM Investments og sigter mod at udvikle regionens talentpool og etablere UAE som en videnbaseret økonomi.

DIAC er den førende destination for Videregående Uddannelse i regionen, der ligger på et fuldt udpeget campus på 18 millioner kvadratmeter med moderne moderne faciliteter. DIAC er i øjeblikket vært for 21 internationale branchecampusser som en del af UAEs samlede antal på 37, det største antal på et hvilket som helst sted.

Med et væld af detailforretninger er Dubai International Academic City et selvforsynende samfund, der tilbyder sine lejere og besøgende mad- og drikkevarebutikker (herunder Costa Coffee, Subway, Bombay Chowpatty og All Day Minimart), et drivende institut, plejeudlejningsfaciliteter, en rejsebureau, en børnehaver, skønhedscentre og en tand- og medicinsk klinik.

Placeringer

Dubai

Address
Block 10, 4th Floor, Dubai International Academic City, Academic City Road
Dubai, Dubai, Forenede Arabiske Emirater

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig