Read the Official Description

Hvorfor EDHEC?

EDHEC er skabt af og for iværksættere, og har udformet de grundlæggende værdier for erhvervslivet i over et århundrede. Vores mål er at videregive nøglerne til virksomhedssucces til nye generationer af ledere og iværksættere, og udbrede overbevisningen om, at virksomhederne kan have en positiv indvirkning på økonomien og samfundet som helhed.

EDHEC Business School Programmer

Siden 2014 er EDHEC INTERNATIONAL BBA en del af EDHEC-mærket. Derfor opfylder programmet alle EDHEC Business School kvalitetskriterier:

  • Et stramt udvalg af studerende, der opfylder vores færdigheder og kvalifikationsbehov i ledelsen;
  • et verdensomspændende undervisningsfakultet
  • et stærkt internationalt og multikulturelt fokus
  • en konstant dialog mellem virksomheder og personlig karriere rådgivning under vores studerendes studier og professionelle karriere.

Nøgletal

  • 121,5 2015-2016 konsolideret budget i mio. EUR
  • 1000 og flere stipendier ydet i 5 år
  • 100 nationaliteter
  • 7900 studerende (49% internationale studerende)
  • 25% af vores budget til forskning
  • 30000 kandidater i 125 lande

5 campuser

To akademiske campusser i Lille og Nice tilbyder faciliteter og udstyr på højeste niveau over hele verden og er vært for alle EDHECs aktiviteter fra indledende træning til løbende udvikling og forskning. Campuserne i Paris, London og Singapore er primært dedikeret til løbende uddannelse og forskning og interagerer med virksomheder på begge disse områder.

Fakultet og forskere

EDHECs fakultet og forskere, der udgør EDHECs akademiske samfund, omfatter permanente professorer og forskere samt tilknyttede professorer og forskningsmedarbejdere, fordelt på campuserne Lille, Nice, Paris, Singapore og London. Dette fakultet er centralt i EDHEC's omdømme og vækst på nationalt og internationalt plan.

Om EDHEC

EDHEC er en af verdens førende 20 handelsskoler, der opererer fra campusområder i Lille, Nice, Paris, London og Singapore. EDHEC er fuldt internationalt og direkte forbundet med erhvervslivet, og er en skole for erhvervslivet, snarere end en handelsskole, hvor excellence i undervisning og forskning fokuserer på innovation for at stimulere iværksætteri og kreativitet. For erhvervslivet fra fødslen og dedikeret til erhvervslivet, gør EDHEC iværksættere til livet, i stand til at ombygge eller skabe succesfulde virksomheder, hvor de arbejder.

EDHEC fungerer som et ægte laboratorium af ideer og producerer innovative løsninger, der er værdsat af virksomheder. Skolens læringsfilosofi, inspireret af sine prisbelønnede forskningsaktiviteter, fokuserer på "learning by doing".

Programs taught in:
Engelsk
Fransk

Denne skole tilbyder også:

BBA

EDHEC Business School

Business Management Track er undervist på både Lille (engelsk eller fransk) og Nice (fransk) campus og henvender sig til studerende, der søger balance mellem faglig speci ... [+]

Hvorfor vælge Business Management Track?

Business Management Track er undervist på både Lille (engelsk eller fransk) og Nice (fransk) campus og henvender sig til studerende, der søger balance mellem faglig specialisering, sektorspecialisering, international og erhvervserfaring.

Fleksibiliteten i dette kursus med dets mange specialiseringer betyder, at du kan tilpasse dit spor på årsbasis i overensstemmelse med dine personlige og professionelle mål. I 3. år kan du vælge en akademisk udveksling med en af vores 127 partneruniversiteter eller en stilling i udlandet som en 6-måneders periode med international nedsættelse er en absolut forudsætning for at opnå din uddannelse. Fra 2. år kan du også vælge Global Manager Certificate , som giver dig mulighed for at studere i Seoul, Dublin, New York eller London.... [-]

Frankrig Roubaix Nice
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
EDHEC Business School

Global Business Track er designet udelukkende på engelsk i Nice og er designet til studerende, der søger en høj international uddannelse, der udvikler et alsidigt sæt fær ... [+]

Hvorfor vælge Global Business Track?

Global Business Track er designet udelukkende på engelsk i Nice og er designet til studerende, der søger en høj international uddannelse, der udvikler et alsidigt sæt færdigheder, der gør dem i stand til at trives på det globale stadium. Et begrænset antal studerende kan tilmelde sig dette spor.

Kurset foregår i tre lande og appellerer til studerende, der kun vil studere gennem engelsk i et multikulturelt miljø. Perioder i klasseværelsesbaseret læring kombineres med udvidede praktikophold for at få en forståelse af globaliseringens udfordringer og forberede sig på en international karriere i en globaliseret verden. Alle elever følger samme studieplan i år 1 og 2, inden de går til udlandet i de sidste to år. Deres destination afhænger af den valgmulighed, der er valgt på tidspunktet for optagelse. Udover deres EDHEC International BBA modtager eleverne et certifikat fra partnerinstitutionen. De får også førstehånds interkulturelle erfaringer på en verdensklasse campus, med adgang til alt, hvad den har at tilbyde.... [-]

Frankrig Nice
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Avenue Gustave Delory,24
59100 Roubaix, Hauts-de-France, Frankrig
Address
Promenade des Anglais,393
06200 Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrig
Address
18 Rue du 4 septembre
75002 Paris, Île-de-France, Frankrig