ESO Paris - École Supérieure d’Ostéopathie

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

præsentation

Skolen for osteopati blev født i april 1990 på initiativ af dens nuværende præsident

Institution af privat videregående uddannelse registreret ved rektoratet for Academy of Creteil - Chancellery of the Universities, godkendt af Ministeriet for Sundhed ved bekendtgørelse af 9. august 2007.

ESOs kald er at uddanne eksklusive, ansvarlige og kompetente praktiserende læger i overensstemmelse med anbefalingerne fra International Society of Osteopathy og World Health Organization inden for forebyggelse og bevarelse af sundhed.

ESO Paris er den historiske skole til uddannelse af osteopater efter en bachelorgrad i Frankrig. Fra dets oprettelse vedtager virksomheden en forløber-tilgang til osteopatietræning ved at være den første til at :

 • I Frankrig, efter baccalaureat eller tilsvarende, et fuldt universitetskursus , dvs. 5 års fuldtidsuddannelse i osteopati.
 • Anmod Direktoratet for Sundhed og Social Handling om lovligheden af grunduddannelse i osteopati efter Baccalaureaten (1990).
 • Anmod om registrering af hans / hendes videregående uddannelsesaktivitet hos Ministeriet for National Uddannelse (1992).
 • At formatere sin undervisning i henhold til de standarder, der er defineret af Den Europæiske Union i Bologna (2001).
 • registrering af hans eksamensbevis , det franske eksamensbevis for osteopati, i National Directory of Professional Certifications (certificeret eksamensbevis på niveau II, dekret af 10. april 2009 - EUT af 21. april 2009). I 2014 blev ESO bekræftet til at registrere sit eksamensbevis i niveau I ( Ministerial Order af 20. januar 2014).

  neck and shoulder treatment at physical therapistJesper Aggergaard / Unsplash

Værdierne af ESO: Lidenskab og præcision

ESO Paris 'mission er at uddanne meget kompetente og meget kompetente praktikere inden for det osteopatiske område, anerkendt på europæisk niveau af de faglige organer og følgelig være i stand til at leve fuldt ud i deres erhverv.

Studerende fra ESO Paris er osteopater, der er uddannet i videnskabelig strenghed i mindst 5 år. For osteopatiske kandidater tilbyder ESO Paris et valgfrit ekstra år, der åbner nye muligheder med fokus på forskning, undervisning eller forskellige specialiteter (peri-natal osteopati, akvatisk osteopati, sportsosteopati, geriatrisk osteopati).

ESO Paris-certificering til ISO 9001-standarder for kvaliteten af dens undervisning, organisering og ledelse, i maj 2003, vidner om den kvalitetstiltag, som institutionen støtter, og dens engagement i studerende (og deres forældre!) der gav ham deres tillid. Studerendes tilfredshed går forbi de studievilkår, der foreslås for dem, og den succes, der kunne være deres ved afslutningen af disse studier. ESO Paris forfølger dette store mål for succes via:

 • Et valg af program og højt niveau gennem en langvarig multifunktions- og generalistuddannelse med et valgfrit ekstra år og valgfri specialisering (baccalaureate 5 1)
 • En integreret klinik, den største osteopatiske klinik i Frankrig, der leverer mere end 25.000 interne konsultationer om året og tilbyder studerende en progressiv, regelmæssig og tilbagevendende erhvervserfaring, hvortil der skal tilføjes mere end 10.000 osteopatiske konsultationer, der er eksterne til institutionen på offentlige, private eller tilknyttede hospitaler
 • Et fakultet sammensat af akademiske specialister , professorer , erfarne praktikere , forskere og internationalt anerkendte internationale talere
 • Et vedvarende forhold til universitetets videregående uddannelse med udgangspunkt i udvidet uddannelse og specifikke praktikpladser
 • Et forhold mellem lærer og studerende tæt på 1 ud af 12
 • Almindelig refleksions- og forskningsarbejde i små grupper: TP, TD, casestudier, projekter, tutorials, ...
 • Absolut autonomi , som gør det muligt for ham at udvikle og tilpasse sine egne programmer (ofte i forbindelse med andre franske eller udenlandske institutioner), for at udstyre sig med de menneskelige og materielle ressourcer, han har brug for, for at være effektiv og nå et teknologisk universitet på en menneskelig skala.

placering

Ecole Supérieure d'Osteopathie ligger i hjertet af Marne-la-Vallée universitetscampus og har en privilegeret beliggenhed, der giver sine franske og udenlandske studerende mulighed for at studere højere studier i rolige og grønne omgivelser, skønt de ligger i nærheden fra Paris (Roissy Charles De Gaulle og Orly lufthavne 30 min., Paris Gare de Lyon 20 min. med RER A). ESO er vært for 600 studerende om året, alle niveauer af studiet kombineret. Nærheden til andre store skoler på campus fremmer udvekslingen mellem mennesker med forskellige baggrunde.

Placeringer

Champs-sur-Marne

Address
8 rue Alfred Nobel – Cité Descartes – 77420 CHAMPS SUR MARNE
77420 Champs-sur-Marne, Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: