Graduate School of Engineering - ESIEA

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

ESIEA, Graduate School of Engineering, tilbyder ingeniøruddannelse på højt niveau og udvikler vores studerendes personlige evner og giver dem livskompetencer, der gør hele forskellen.

ESIEA har opbygget sit ry på at overføre viden, know-how og livsfærdigheder til sine fremtidige kandidater, så de hurtigt kan komme ind i deres første position og udvikle deres karriere i en konstant skiftende verden.

Vores ambition er at uddanne ingeniører som designere, udviklere, system- og applikationsintegratorer ved at kombinere kurser inden for IT, elektronik og automatiserede systemer.

Gennem de underviste kurser, teamwork på praktiske projekter og humanitære, kulturelle eller sportslige aktiviteter finder vores studerende midlerne til at stimulere deres kreativitet og udvikle deres smag for innovation, deres evne til at tilpasse sig og deres følelse af kommunikation. Den brede vifte af muligheder, valgfriheden og nærheden til fast undervisnings- og forskningspersonale hjælper eleverne med at bygge deres egne veje, hvilket gør dem til unikke ESIEA-ingeniører.

Placeringer

Laval

Address
Rue des Docteurs Calmette et Guérin,38
53000 Laval, Pays de la Loire, Frankrig

Ivry-sur-Seine

Address
Avenue Maurice Thorez,74 bis
94200 Ivry-sur-Seine, Ile-de-France, Frankrig

Ile-de-France

Address
Rue Vesale,9
75005 Ile-de-France, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: