Læs den officielle beskrivelse

Konsortiet Paris Seine er et resultat af den juli 2013 nationale lov om fransk videregående uddannelse og forskning. Formålet med denne lov er at koordinere uddannelsesinstitutioner og forskningsstrategier for videregående uddannelsesinstitutioner på et givet område ved at samle ressourcer mellem universiteter, skoler og forskningsinstitutioner for at udgøre et centralt centrum for videregående forskning og innovation. Consortium Paris Seine er en af ​​26 hubs af denne art i Frankrig og samler 15 videregående uddannelsesinstitutioner. Den har juridisk status og fungerer som en inkubator for interinstitutionelle projekter.

Konsortiet Paris Seine er en nøgleaktør i: at dele viden, takket være det imponerende spektrum af discipliner, tværfaglige uddannelser og dets højtstående internationalt anerkendte forskningsenheder, • strategisk udvikling af regionområdet gennem afgørende bidrag til R

Konsortiet Paris Seine samler:

• 37.000 studerende, hvoraf 12% er udenlandske studerende

• 2.700 professorer og forskere

• 39 forskningscentre

• 500 ph.d.-studerende

• 150 internationale samprojekter

• internationale campusser

• 196 akademiske programmer, hvoraf 99 er dobbelte eksamensbeviser

• 755 akademiske og forskningsmæssige internationale partnerskaber over hele verden

Paris Seine-initiativet, ledet af de 4 institutioner: Cergy-Pontoise Universitet, ESSEC Business School, EISTI, Informatiksteknologi Engineering Scholl og ENSEA, Electronics Engineering School er blevet tildelt i marts 2017 af det franske opkald (IDEX / I-SITE) for nye verdensforskningsuniversiteter. Projektet er hjørnestenen i et dybt transformativt projekt for at rationalisere højere uddannelse i Cergy ved at omdefinere institutionelle grænser på baggrund af missioner snarere end lovbestemmelser.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

University Paris Seine

Datavidenskab, cybersikkerhed, økonomisk og finansiel teknik, kunstig intelligens, kvanteteknologi ... er alle store udfordringer, som virksomheder står over for i dag, o ... [+]

Datavidenskab, cybersikkerhed, økonomisk og finansiel teknik, kunstig intelligens, kvanteteknologi ... er alle store udfordringer, som virksomheder står over for i dag, og som kræver nye og skarpe færdigheder.

University Paris Seine har udviklet et fireårigt højt standardprogram, der opfylder kravene i nutidens forandringsverden: Den Internationale Bachelor Y.

Bacheloruddannelsen undervises udelukkende på engelsk, som formidler eleverne til nye fagområder såvel som for deres fremtidige karriere.

Et fireårigt program, der er progressivt, tilpasset og åbent

Grundlæggende lektioner er dominerende i løbet af de første to år af kurset for at opbygge solide videnskabelige fonde. Du er også fri til at vælge dybere dybere moduler svarende til din karriereplan. År tre og fire fokuserer på de moduler, der er i overensstemmelse med dine valg. Konferencer og workshops berører store nutidige spørgsmål for at uddybe viden og forstå verden og dens kompleksitet.... [-]

Frankrig Paris
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 find din doctor juris
på universitet
Læs mere på dansk

University of Cergy

Address
33 boulevard du Port Cergy-Pontoise
95011 Paris, Île-de-France, Frankrig
Hjemmeside