VATEL Bordeaux - International Business School - Hotel, Tourism, Wine & Spirits Management

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Grundlagt i 1994, Vatel Bordeaux bifalder og tog over 450 studerende om året. Beliggende i hjertet af det historiske Chartrons Vatel netop åbnet for efteråret 2015 en etablering af omkring 3.000 m² bestående af klasseværelser, et 4 * hotel med charme og en tematisk restaurant "Flavours og Wines of the World".

Europæisk center for højteknologi, business metropol og turist must, ideelt beliggende mellem havet og den største bøde vin region i verden, Bordeaux er en del af tradition og innovation som den mest attraktive provinsby Frankrig (1). Betegnet på den prestigefyldte liste over UNESCO World Heritage Site, har Bordeaux foretaget en urban metamorfose, åbning til floden og de tilsluttede rum dokker. I 2013 det var vært 5,5 millioner besøgende tiltrækkes af sin enestående beliggenhed, dens kulturarv og dens begivenheder og konferencer, det først og fremmest er den Vinexpo udstilling, der samler verdenseliten vin. International citeret kendt for sit køkken, ekstraordinære vine og livskvalitet, fortsætter Bordeaux sin udvikling mod turismen og vin, især drevet af oprettelsen af ​​byen Wine og Euratlantique forretningscenter.

Bordeaux er en universitetsby, der fører med 70 000 studerende på universiteter, gymnasier og højere cyklusser uddannelser.

Placeringer

Bordeaux

Address
4 cours du Médoc
CS 700093

33070 Bordeaux Cedex France Bordeaux, Nouvelle-Aquitaine, Frankrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig