Accra Institute Of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores Cradle Of Excellence Mission

Vores mission er at blive en vugge af ekspertise inden for uddannelse og forskning ved at give lederskab i den pædagogiske og den teknologiske verden ved omhyggeligt at udvælge elever af karakter, integritet, vilje og motivation, og vælge individer af enestående karakter, engagement, evner og visioner at tjene som trustees, officerer og fakultet.

Vi ved denne mission er forpligtet til at forfølge de områder af undervisning, uddannelse, forskning og stipendium, der ville mest hjælp til at udvikle den enkelte, og fremme viden, ekspertise og industri i tjeneste for menneskeheden.

I tråd med vores mission, AIT værdier integritet, samarbejde, effektivitet, innovation og rummelighed i alt, det gør, og søger at fremme og støtte ekspertise inden for uddannelse for sine studerende, fakultet, afdelinger, og universitetet som helhed.

AIT, i henhold til sin "vugge excellence mission", bryster sig af sit motto: tjeneste for menneskeheden, lederskab og succes i stipendium.

Vision

AIT vil være et første klasses elev-fokuseret institution for videregående uddannelse, erhvervsuddannelse og forskning stræber efter kvalitet i undervisning, stipendium, forskning og service. Det vil give sin studerende, fakulteter og personale en udfordrende og givende akademisk erfaring og støttende arbejdsmiljø og læringsmiljø, der bringer ud af dem deres individuelle bedst.

AIT vil søge at tiltrække og udvikle fremragende studerende og vil blive anerkendt som en leder i forberedelsen topklasse artikulere, innovative, tillidsfulde, selvstændige sikret og professionelt dygtige kandidater, der uden tvivl med succes kan konkurrere på det internationale jobmarked og sætte deres præg på deres valgte karriere.

AIT vil være en banebrydende R & D og forskningsintensive institution og vil tiltrække, rekruttere og fastholde de bedste fakultet, forskere og studerende, hvis forskning kan forbedre undervisning og læring på universitetet og bidrage væsentligt til at fremme af samfundet.

AIT vil være lydhøre over for teknologiske fremskridt, skiftende tendenser i samfundet og økonomien i medfør af sin vugge excellence mission og vil efter al dens bestræbelser leve op til sit motto: tjeneste for menneskeheden, lederskab og succes i stipendium.

Vores mål

AIT er forpligtet til at uddanne og uddannelse af fremtidens globale ledere i alle discipliner og felter gennem innovation i sin undervisning og forskning.

Vores højeste forpligtelse som et universitet er at forberede vores studerende, der vil leve det meste af deres liv i det 21. århundrede, et århundrede, der uden tvivl vil give vores kandidater med betydelige nye udfordringer og opportunities.The forventninger er, at i løbet af deres erhvervsaktive år, de fleste af vores kandidater vil ændre sig ikke bare job, men erhverv flere gange, kræver tilpasningsevne til skiftende omstændigheder.

De vil i al vished behøver ekstraordinære færdigheder til at forstå den eksponentielle stigning af oplysninger via deres levetid. De skal evnen til at fungere effektivt i en global sammenhæng og vil også nødt til at konfrontere de muligheder og de risici, der er forbundet med at udvide den teknologiske udvikling og kapacitet. Som en del af sin forpligtelse til at gøre en forskel i medfør af sin vision, AIT forpligter sig til: 1. Tilbyder fagligt strenge programmer, der opfylder kravene i industri og handel for veluddannede og fagligt kvalificeret personale.

 1. Fremme akademisk ekspertise gennem lyd beslutningstagning og dristige handlinger, er fremadrettede, fantasifuld, og lydhør over for teknologiske fremskridt, videnskaberne, samfundet og økonomien som helhed.

 2. Ønsker at blive en førsteklasses elevcentreret akademisk institution, hvor støtte til den studerendes personlige og faglige udvikling er indlejret i etos universitetets fire. Tiltrækning fremragende og hårdtarbejdende studerende og give dem fagligt udfordrende, moderne og befordrende læringsmiljø, støttet af stand og entusiastiske fakulteter og personale, der vil opmuntre og give de studerende til at arbejde hen imod deres fulde intellektuelle evner.

5.. Fremme og øge selvstændig udvikling af sine studerende, så de bliver informeret og effektive i alle deres efterfølgende uddannelses- og karrieremuligheder sysler.

6.. Tilbyder de studerende et solidt fundament for personlig og faglig udvikling og samfundsmæssige succes at sikre, at de udvikler deres intellektuelle færdigheder til det højest mulige niveau, og er godt rustet til at udmærke sig i deres valgte erhverv

Hos AIT, er vores studerende lært at lykkes ved at mestre den handling er:

 • * Gudfrygtige, ærlige og troværdige
 • * Disciplineret og bestemmes
 • * Ansvarlig og pålidelig
 • * Rolig, eftertænksom, tålmodig og selvsikker
 • * Blid, loyale og stolte
 • * Ydmyg og ærbødig
 • * Hård, selvhjulpne, vedholdende og hårdtarbejdende
 • * Organiseret, pæn og klar
 • * Nysgerrige og lærevillige
 • * Sund og smart
 • * Levende og entusiastisk
 • * Venlige, venlige, hjælpsomme og generøs
 • * Modig, dristig og risikovillighed
 • * Moralsk og etisk i alle deres forhandlinger med venner og fjender

AIT akkrediteringer

Den Accra Institute of Technology (AIT) er en uafhængig teknologi-fokuserede universitet akkrediteret af National Accreditation Board (NAB) i Ghana.

AIT er tilknyttet Kwame Nkrumah-universitetet for videnskab og teknologi (KNUST).

AIT er tilknyttet Open University of Malaysia (Oum).

Placeringer

Accra

Address
Accra Institute of Technology (AIT)
University Tower Seaview Campus, Weija.

233 Accra, Region Greater Accra, Ghana