Sunyani Technical University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Sunyani Polytechnic er nu blevet omdannet til Sunyani Tekniske Universitet (STU) med omdefineret mandat til at yde videregående uddannelse i teknik, videnskab, og teknologibaserede discipliner, og teknisk og faglig uddannelse, brugskunst og relaterede discipliner. Dette fremgår klart af loven Tekniske Universiteter, 2016 Lov 992 vedtaget af parlamentet i Republikken Ghana og samtykkede til af formanden for Ghana den 31. august, 2016.

Denne konvertering har fremlagt institutionen med en unik mulighed for at repositionere sig selv og ophøje teknisk og faglig uddannelse som et centralt leverandør af højt uddannede kritiske menneskelige ressourcer til industrien til at anspore den nationale udvikling. Det har også skabt en klar progression og karrierevej og udvikling for kandidater i tekniske og faglige institutioner i landet. Hidtil blev sådanne kandidater absorberet midtvejs i det almindelige forskning fokuseret traditionelle universitetsuddannelse, og dermed beskærer den praktiske undervisning og uddannelse, de havde modtaget.

Som følge af denne nye udvikling har STU indsendt flere entydigt udformet 4-årig Bachelor of Technology-programmer til de relevante nationale organer for godkendelse og akkreditering efter behov. Disse programmer vil blive tilbudt i tillæg til den 2-årig Bachelor of Technology top-ups til HND kandidater og andre kvalificerede personer. STU vil også fortsætte med at køre tekniker og andre ikke-videregående certificerede håndværk programmer, der allerede eksisterer. Forberedelserne er også i gang med at søge akkreditering for driften af ​​Master of Technology og Doctor of Technology-programmer i forseable fremtid.

Sunyani101

Mission, Vission & kerneværdier

VISION ERKLÆRING

For at blive et ekspertisecenter for levering karriere-fokuserede praktisk orienteret midterste niveau arbejdskraft uddannelse for den socioøkonomiske udvikling i regionen og nationen i almindelighed.

MISSION STATEMENT

Sunyani Polytechnic er en offentlig institution for videregående uddannelse, der er engageret i levering af karriere-fokuserede undervisning og uddannelse på videregående niveau med hands on erfaring og iværksætteri udvikling til at udfylde de midterste niveau arbejdskraftbehovet i landet.

Vores kerneværdier

  • EXCELLENCE
  • KOMPETENCE
  • KONKURRENCEEVNEN
  • BEHANDLING
  • PROFESSIONALISME
Sunyani102

Industrial Liaison

Eleverne får mulighed for at lokalisere praktikplads sites eller organisation tæt på deres hjem. Dem uden en option placeres af Industrial Liaison Unit. For at lette placeringen af ​​studerende til fastgørelse motion, undervisere og forbindelsesofficerer spejder til placering i målrettet organisation og virksomheder i hele landet til at forhandle placering for studerende. Dette er under forudsætning af, at kontoret underrettes mindst fire måneder før starten på vedhæftet fil, for de nødvendige foranstaltninger i relation til industriel vedhæftet fil er lavet for at sikre, at udøvelsen i den periode er uhindret.

Vurdering

Den samlede praktiske uddannelsesprogram for HND studerende tiltrækker alt 4-kredit hours.Competency Based Training (CBT) II-programmet for Civil Engineering studerende kræver i alt seksten (16) kredit timers industriel vedhæftet fil oplevelse for fjerde semester. Eleverne fortsætter med en tre-måneders (tolv uger) industriel vedhæftet fil, som tiltrækker en to timers kredit som en top op af de seksten uger. Studerende forfølger Bachelor of Technology programmer gennemgår i alt seksten (16) kredit timers industriel vedhæftet fil øvelse for semester.Students skrive en omfattende rapport i slutningen af ​​deres tilknytning motion. Rapporten, den daglige log ark og den fortrolige rapport fra industrien vurderes og sorteres til hver elev.

Placeringer

Sunyani

Address
Sunyani Technical University
P. O. Box 206

Sunyani, Brong Ahafo-regionen, Ghana

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: