DEI College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om DEI College

DEI College er en privat skole, som ligger i Thessaloniki, Grækenland, har til formål at levere uddannelsesydelser. DEI College blev grundlagt i 1990 som en fond College og hurtigt blev en af ​​Grækenlands bedste kvalitet uddannelsesorganisationer, der tilbyder en bred vifte af høj kvalitet fundament, bachelor og postgraduate programmer under faglige vejledning af britiske universiteter.

DEI College har til formål at skabe muligheder for højere uddannelse og en kvalitativ miljø til studerende fra hele verden. Det gennemfører dette ønske ved at tilbyde grundkurser, bachelor og postgraduate programmer fra udvalgte universiteter i verdensklasse. DEI College er villig til at bibeholde sin regionale position ved streng udvælgelse af personale, og ved at give undervisning i små grupper, fremme den kritiske dom af de studerende, såvel som deres intellektuelle modenhed og uafhængig ånd. Det sigter mod at en grundig undervisning i en bred vifte af akademiske discipliner, yder et væsentligt bidrag til forberedelsen af ​​studerende mod en karriere i en global verden, samt til det moderne samfund.

DEI College er en momsregistreret Center ved University of London internationale programmer, for graderne angivet nedenfor. Det betyder, at i den betragtede billede af University of London det viser engagement i udviklingen høje standarder med hensyn til undervisning, støtte til studerende og administrative processer.

BSc Regnskab & Finans BSc Bank & Finans BSc Business and Management BSc Development & Economics BSc Økonomi BSc Economics & Finance BSc Information Systems & Management BSc International Politik BSc Politik & International Relations Diplom for kandidater LLB

Desuden DEI tilbyder undervisning for BA engelsk. DEI College arbejder i partnerskab med University of Northampton, der tilbyder følgende grader:

BA (Hons) business undersøgelser BSc (Hons) computing LLB (Hons) Bachelor of Laws BSc (Hons) Psykologi BA (Hons) English BA (Hons) International Tourism Management (top-up) LLM International Commercial Law MBA Executive / MBA MA Social Innovation

At studere på DEI College

DEI College ligger i centrum af Thessaloniki, i moderne faciliteter specielt designet for at dække behovene i en moderne pædagogisk organisation.

Det faglige personale består af undervisere / vejledere, der opfylder de strengeste faglige kriterier. De franchise programmer, der tilbydes på DEI College er helt i Thessaloniki under faglige vejledning af udvalgte universiteter i verdensklasse.

Centralt for den studerendes uddannelse er arbejdet på et individuelt grundlag. For at hjælpe eleverne få den mest effektive udnyttelse af deres tid, mens på programmerne, vil et medlem af det akademiske personale tildeles hver studerende til at fungere som hans / hendes personlige vejleder.

De opgaver personlig vejleder er omfatte:

hjælpe den studerende planen hans / hendes eget arbejdsprogram og sætte hans / hendes egne realistiske mål; være opmærksom på elevens egen udviklingstrin i forhold til hans / hendes specifikke program, og til de fremskridt, hver elev bliver nødt til at gøre; overvågning med eleven hans / hendes egne fremskridt på programmet i form af listen over mål, de har sat for sig selv; diskutere andre personlige, administrativ eller økonomisk problem;

DEI College, respekt for berømmelse og standarder for de kollaborative universiteter, har til formål at værne om kvaliteten af ​​sine tjenester, der giver den bedste videnskabelige indstilling samt en europæisk tankegang. På denne måde har DEI College formået at opnå tillid og værdsættelse både af de britiske universiteter og sine kandidater, forbliver først i kvalitet og troværdighed.

Studerende vælger at studere på DEI grund af:

den prestigefyldte Grader tildeles af top britiske universiteter; de fleksible former for levering (fuld tid - deltid); de engelsksprogede support klasser; den højt kvalificerede videnskabelige medarbejdere; de studerende supporttjenester (indkvartering, studenterliv, rådgivning); moderne faciliteter og gode karrieremuligheder - links med industrien

Placeringer

Thessaloniki

Address
Ethnikis Aminis 9 & Tsimiski 131
54621 Thessaloniki, Thessaloniki, Grækenland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig